Jump to content

Raider

Premium Members
  • Posts

    428
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Raider

  • Γενέθλια 01/01/1970

Raider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Raider

    Αναβαθμιση υπολογιστη για συνδεση με tv

    Η πιο απλή λύση φαίνεται να είναι η αγορά ενός hdmi switch και δοκιμή με έναν αντάπτορα dvi to hdmi αν βγάζει ήχο (το svideo στην κάρτα γραφικών κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα). Αν όχι, ίσως η αγορά μιας φτηνής κάρτας γραφικών (ή μεταχειρισμένη HD5450 ή GT210).
  2. Raider

    Αναπαραγωγή βίντεο - Potplayer vs ?

    Μάλλον εννοείς αυτό. Σε γενικές γραμμές και τα 2 προγράμματα είναι (υπερ)αρκετά για αναπαραγωγή βίντεο με πολύ καλή ποιότητα. Ο mpc hc έχει λίγο πιο κατανοητό interface για έναν χρήστη windows, o pot από την άλλη έχει λίγο διαφορετική λογική (όμοια με kmplayer).
  3. Raider

    Αναπαραγωγή βίντεο - Potplayer vs ?

    Ο pot έχει βελτιωθεί πολύ και εξελίσσεται συνεχώς. Με τις τελευταίες προσθήκες αναζήτησης υποτίτλων μέσα από το πρόγραμμα δεν του λείπει τίποτα πλέον. Αναζήτηση υπότιτλου (επιλογή ελληνικής γλώσσας ώστε να φαίνονται οι ελληνικοί πάνω πάνω), ορίζοντας μια συντόμευση πληκτρολογίου. Αποθήκευση υποτίτλου σε srt με ίδιο όνομα με αυτό του βίντεο (Ctrl+Shift+S). Συγχρονισμός υποτίτλου με έτοιμες συντομεύσεις (και πολλές παραμέτρους εδώ). Εσωτερικά φίλτρα για αναπαραγωγή των 99% των αρχείων, με υποστήριξη DXVA, CUDA κλπ χωρίς καμία επιπλέον ρύθμιση. Αρκετά καλή ποιότητα και δυνατότητα να επιλέξετε ότι filter/splitter/renderer etc θέλετε, εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Καλή οργάνωση bookmarks. Γι' αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν/κρατήσουν pot, παραθέτω κάποιες ρυθμίσεις που έχω επιλέξει εγώ (aspect ratio και ρυθμίσεις υποτίτλων). ΥΓ Bonus για καλύτερο μαύρο σε κατόχους nvidia, οι ρυθμίσεις στο cp της κάρτας (η πρώτη ρύθμιση είναι για έξοδο σε τηλεόραση με hdmi).
  4. Raider

    Αναπαραγωγή βίντεο - Potplayer vs ?

    Για τον pot.. κατά την αναπαραγωγή ενός αρχείου, δοκίμασε τα Q (δεξί κλικ Video > Reset Video Color Control) Δεξί κλικ > Video > Video Renderer > Evr Custom Present Για τους υποτίτλους, κατεβάζει και ο pot από database, απλά για την ώρα είναι κάπου κρυμμένο μέσα στα μενού. Με μια συντόμευση (μέσα στις ρυθμίσεις) είναι λίγο ευκολότερο. Στις ρυθμίσεις > Subtitle > Subtitle searching μπορείς να βρεις έξτρα ρυθμίσεις για αναζήτηση υποτίτλων. Αν δεν σε καλύπτει η ποιότητα των ενσωματωμένων φίλτρων, μπορείς φυσικά να αλλάξεις τα πάντα μέσα στις ρυθμίσεις. Μπορείς πχ να κατεβάσεις τα stand alone filters του MPC-HC και να φορτώσεις εκεί. Προσωπικά, δεν έχω ασχοληθεί και πολύ, θεωρώ μια χαρά την ποιότητα τους (σε σύγκριση πχ με MPC-HC & LAV). ΥΓ Μεγάλο + η οργάνωση των bookmarks (P > H), ειδικά αν έχετε την τάση να τα παρατάτε στη μέση και να τα συνεχίζεται αργότερα.
  5. Raider

    Αγορα laptop υψηλων επιδοσεων

    ^^ Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Dell πάντως, με διαβεβαίωσαν πως δεν χάνεται η εγγύηση όλου του λαπτοπ. Δεν θα δεχτούν βέβαια ζημιά στο σημείο που κουμπώνει ο δίσκος, και φυσικά στον δίσκο που αντικαταστάθηκε. Όλα αυτά σε μοντέλο που έχει καπάκι για -γρήγορη- αλλαγή δίσκου (και ραμ) και όχι για παλαιότερα που έπρεπε να λύσεις όλο το λαπτοπ (αφαίρεση πληκτρολογίου κλπ) για να αλλάξεις τον δίσκο.
  6. Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και είχα δει διαφορά. Για κάποιο λόγο το είχα σβήσει, αλλά τον τελευταίο χρόνο -τουλάχιστον- δεν είχα πρόβλημα. Τον τελευταίο μήνα, το auto του youtube με κατέβαζε και στα 240p για να καταφέρει να παίξει. Πριν έβλεπα και 1440p χωρίς πρόβλημα. Ταχύτητες download 1,5MB/s, από το ίδιο το youtube (flashgot addon). Βάζοντας τον κανόνα ξανά, επανήλθα στα 1440p. Ευχαριστώ! Hol @ 18Mbits~
  7. Raider

    Προτάσεις αγοράς εώς €200-250

    Σωστή κίνηση αφού το επιτρέπει το μπάτζετ. Προσωπική άποψη, σαν κάτοχος s4 με kitkat και touchwiz, θεωρητικά πάντα (μιας και δεν το έχω δουλέψει). Σε κάμερα(ες), οθόνη, μέγεθος-βάρος/οθόνη το samsung είναι καλή επιλογή. Ο -νεότερος- Snapdragon 410 είναι ανώτερος του 400άρη, αλλά με το touchwiz αμφιβάλω σε καθημερινή χρήση ότι θα είναι smoother από πχ g2 mini (δεν πάω καν σε vanilla android). Σε lollipop το TW παίζει να είναι πιο ελαφρύ, αλλά σε kitkat χλωμό.. Σε αυτονομία, λόγω μπαταρίας και touchwiz, θα είναι πολύ κατώτερο των άλλων (g2 mini 2400mah). Συνοψίζοντας, για τις ανάγκες σου, αν βγάζει τη μέρα με μία φόρτιση είναι ιδανική επιλογή (χωρίς να υπολογίζουμε τα έξτρα ~60€, τιμές Ελλάδας). Τώρα κάποιες μικροκαθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε καθημερινή χρήση, αλλά αν δεν είσαι με το χρονόμετρο από πάνω.. μάλλον αξίζει η ανωτερότητα στα άλλα specs.
  8. Raider

    Προτάσεις αγοράς εώς €200-250

    Για το g2 mini lte, ξέχασα να αναφέρω ότι λείπει και ο αισθητήρας φωτός (βέβαια με τέτοια αυτονομία το βάζεις στο 60-70% και είναι κομπλέ). Τα μεγάλα μείον του για εμένα είναι αυτό + η ανάλυση οθόνης (είναι εμφανής η διαφορά με την 720p του moto g).
  9. Raider

    Προτάσεις αγοράς εώς €200-250

    Τα specs και οι ίντσες δεν λένε πάντα την αλήθεια. Το s4 mini πχ έχει πολύ περισσότερο lag σε καθημερινή χρήση από το LG G2 mini LTE (και φυσικά το moto g 4g που πήρε και lollipop). Στα 150 το moto g 4g και το g2 mini είναι κορυφαία και αλαγκάριστα. Το πρώτο καλύτερη οθόνη και ίσως πιο σμουδ, το 2ο έχει καλύτερη κάμερα, IR, radio. Και τα 2 κορυφαία αυτονομία (2400~). Πάντως, από s4 mini ή πιο λογική κίνηση είναι να πας σε αυτό που σου λέει ο NTG, είναι πολύ ανώτερο τηλ. Επανέρχομαι στην πρώτη πρόταση.. τα sony είναι πολύ βαριά και ογκώδη, δυστυχώς. Sony Xperia Z1 Compact vs LG G2 mini LTE Size 4.3 inches (~61.8% screen-to-body ratio) 4.7 inches (~71.2% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~342 ppi pixel density) 540 x 960 pixels (~234 ppi pixel density) Dimensions 127 x 64.9 x 9.5 mm (5.0 x 2.56 x 0.37 in) 129.6 x 66 x 9.8 mm (5.10 x 2.60 x 0.39 in) Weight 137 g (4.83 oz) 121 g (4.27 oz)
  10. Raider

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Unlocked Galaxy S4 gets Lollipop Τις επόμενες μέρες θα τη δοκιμάσω, αλλά μάλλον θα ψωνίσω από xda μεριά.
  11. Raider

    user guide ή video για HP

    Από εδώ (τσέκαρε αν είναι αυτό), κατεβάζεις το service manual. Παραβλέπεις προφανώς κάποια βήματα που δεν σε ενδιαφέρουν, μέχρι να φτάσεις στο σκληρό (σελ 49).
  12. Raider

    Δείξτε τη homescreen/lockscreen σας!

    οφτοπικ.. Ανακλαστήρες οδοστρώματος. Έχει στη διαχωριστική και στην οριογραμμή, προφανώς πολλά από αυτά έχουν χαθεί.
  13. Raider

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    ^House of cards - ALL Season 3 (Netflix)
  14. Raider

    Android Mobiles Thread

    Οι πυρήνες της Apple έχουν καμία σχέση με τους πυρήνες της qualcomm/samsung; Γιατί σε αυτονομία δεν βλέπω να έχουν τρελές διαφορές οι 2 πλατφόρμες/συσκευές (με της apple να είναι και σε καλύτερη μοίρα λόγω λειτουργικού) και τα μεν είναι 2πύρηνο ένω τα δε είναι 4/8πύρηνα. Μετρά και το μέγεθος δλδ..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.