Jump to content

Nix_

Premium Members
  • Posts

    172
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Nix_

  1. Δυστυχώς στα ποδοσφαιράκια έχει γείρει αρκετά η πλάστιγγα μονόπλευρα (ΦΙΦΑ). Το δυστυχώς το αναφέρω διότι μου αρέσει πάντα να υπάρχει αντίπαλο δέος σε αθλητικά games. Δε νομίζω πως είναι σε θέση η ΚΟΝΑΜΙ να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει ελκυστικό σε πωλήσεις (βλέπε άδειες πρωταθλημάτων). Το FUT φέρνει πολλά χρήματα ετησίως στην ΕΑ και έτσι η επένδυση γίνεται πιο εύκολη γι αυτήν. 

    Μακάρι το νέο PES να πάει καλύτερα από πέρυσι αλλά δεν το νομίζω.

  2. Καλός φαίνεται αλλά όντως θα προτιμούσα να είναι 5 χρονια η εγγυση.

    Αυτή τη στιγμή ο 850 ΕVO είναι η καλύτερη λύση?

    Κυρίως η αντοχή στο χρόνο με νοιάζει. Θέλω να περάσω SSD σε Mac Pro.

    Τους Kingston θα τους βάζατε καθόλου στη σύγκριση?

     

    Ευχαριστώ!

  3. 1 hour ago, gdp77 said:

    xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxax

     

    Και αυτά είναι τα ποσοστά των χρηστών win που δεν ξέρουν να αλλάξουν μηχανή αναζήτησης, χρησιμοποιούν default edge και γενικά κάθε βδομάδα πάνε το pc τους στο service.

    Είναι και μερικοί που ψάχνουν από το ΧΒΟΧ one :hehe:

  4. On 6/30/2017 at 10:01 PM, yanni said:

    Κατοστάρα θέλει το Public για pre order. Φαντάζομαι τα ίδια θα ζητήσουν και οι άλλοι. Δεν ξέρω αν θα αλλάξουν την τιμή (προς τα κάτω) όταν γίνει διαθέσιμο.

    SNES Mini - Nintendo Classic Mini | Public

    Γκρίζα έκδοση.

    Νομίζω πως η αγορά δεν είναι δεσμευτική. Μάλλον κάποιο ανώτατο όριο έβαλαν. Άλλωστε αν την περίοδο που κυκλοφορήσει το βρει ο αγοραστής φτηνότερα από αλλού, θα αφήσει το public και δεν θα πάει να το πάρει. Όταν είχα προ-παραγγείλει το ΧΒ1 μου είχαν στείλει μήνυμα ότι έχω μερικές μέρες διορία για να πάω να το παραλάβω αλλιώς αποδεσμεύεται η συσκευή. Εκτός αν έχει πληροφόρηση το public σε συνεννόηση με τον εδώ εισαγωγέα ότι αυτή θα είναι η τιμή διάθεσης στην Ελλάδα.

  5. On 6/14/2017 at 10:30 AM, Frostbyte said:

    Αν δεν απατωμαι, τα παιχνιδια αυτα (καθως και το Halo) ειναι UWP πλεον. Οποτε δεν ειναι exclusive, αφου μπορεις να τα παιξεις και στο PC.

    Microsoft είναι και τα δυο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, στο οικοσύστημα της παίζουν. Μάλλον αυτό την ενδιαφέρει περισσότερο την παρούσα στιγμή. 

  6. On 1/27/2017 at 7:49 PM, TASOS said:

    Τι γίνεται , εδω πέρα ?

    Τόσοι πολλοί είμαστε εδώ μέσα , που είχαμε 6128 ?

     

    Με πράσινη οθόνη , κλασικά (η έγχρωμη ήταν πολυτέλεια τότε ... και ακριβή).

     

    Ο 6128 ήταν το upgrade μου , από έναν Sinclair με κασέτα (άν τα θυμάται κάποιος) :D

     

     

    Όντως ήταν ακριβή. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήταν 40.000 δρχ. ακριβότερη η έγχρωμη (κατάστημα κύκλος, Αγγελάκη - Θεσσαλονίκη).

  7. Χαμαιλέων η εταιρία. Μέσα σε όλα ήταν για πολλά χρόνια. ΄Έβλεπαν μπροστά προφανώς. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας η προσαρμογή είναι ζωτικής σημασίας γι αυτού του είδους τις εταιρίες! 

    Ακόμα έχω τον CPC 6128 και μερικές δισκέτες επίσης. Όλες οι αγορές όμως τις έκανα από το Κέντρο υπολογιστών στην Αγγελάκη. 

     

    Q,

    A,

    O,P

    τα κουμπιά που έχω χρησιμοποιήσει πιο πολύ στη ζωή μου!! :) 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.