Jump to content

Nix_

Premium Members
  • Posts

    172
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Nix_

  1. Σε chrome που το ειδα, ξεκινησε ηδη πριν κατι μερες. Ελλαδα.
  2. Οι AMD GPU's είναι κάτι σαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής... χρόνια περιμένω να σηκώσουν κούπα και τίποτα δεν γίνεται στο τέλος ?
  3. Nix_

    PS5 σε ένα χρόνο από σήμερα;

    Το παρελθόν έχει δείξει πως οι ακριβές κονσόλες έχουν μειωμένες πωλήσεις. Μπορεί εμείς να θελουμε αλλά τους νοιάζει πιο πολύ να πάρουν λιγότερα από πολλούς παρά περισσότερα από λίγους. Άποψη μου βέβαια...
  4. Nix_

    PS5 σε ένα χρόνο από σήμερα;

    Μακάρι να δούμε PS5 μέσα στο 2019. Όντως κάποια στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση!
  5. Nix_

    Ανακοινώθηκε το PES 2019

    Δυστυχώς στα ποδοσφαιράκια έχει γείρει αρκετά η πλάστιγγα μονόπλευρα (ΦΙΦΑ). Το δυστυχώς το αναφέρω διότι μου αρέσει πάντα να υπάρχει αντίπαλο δέος σε αθλητικά games. Δε νομίζω πως είναι σε θέση η ΚΟΝΑΜΙ να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει ελκυστικό σε πωλήσεις (βλέπε άδειες πρωταθλημάτων). Το FUT φέρνει πολλά χρήματα ετησίως στην ΕΑ και έτσι η επένδυση γίνεται πιο εύκολη γι αυτήν. Μακάρι το νέο PES να πάει καλύτερα από πέρυσι αλλά δεν το νομίζω.
  6. Nix_

    Ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi 5A

    Ευχαριστώ που με βοηθήσατε. Θα λάβω υπ' οψιν όσα είπατε!
  7. Nix_

    Ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi 5A

    @trib επειδή ενδιαφέρει μια φίλη μου, μέχρι τα 200 ευρώ, ποιο θα πρότεινες? Έχω χαθεί πραγματικά με τόσα που είναι... Σοβαρά το ρωτάω. Αν δεν βαριέσαι, απάντησε μου...
  8. Nix_

    Η Crucial ανακοίνωσε την νέα σειρά SSD, BX300 με 3D MLC NAND Flash

    Καλός φαίνεται αλλά όντως θα προτιμούσα να είναι 5 χρονια η εγγυση. Αυτή τη στιγμή ο 850 ΕVO είναι η καλύτερη λύση? Κυρίως η αντοχή στο χρόνο με νοιάζει. Θέλω να περάσω SSD σε Mac Pro. Τους Kingston θα τους βάζατε καθόλου στη σύγκριση? Ευχαριστώ!
  9. Είναι και μερικοί που ψάχνουν από το ΧΒΟΧ one
  10. Nix_

    Το Super Nintendo Classic Edition είναι γεγονός

    Νομίζω πως η αγορά δεν είναι δεσμευτική. Μάλλον κάποιο ανώτατο όριο έβαλαν. Άλλωστε αν την περίοδο που κυκλοφορήσει το βρει ο αγοραστής φτηνότερα από αλλού, θα αφήσει το public και δεν θα πάει να το πάρει. Όταν είχα προ-παραγγείλει το ΧΒ1 μου είχαν στείλει μήνυμα ότι έχω μερικές μέρες διορία για να πάω να το παραλάβω αλλιώς αποδεσμεύεται η συσκευή. Εκτός αν έχει πληροφόρηση το public σε συνεννόηση με τον εδώ εισαγωγέα ότι αυτή θα είναι η τιμή διάθεσης στην Ελλάδα.
  11. Nix_

    Το Super Nintendo Classic Edition είναι γεγονός

    Ακριβώς @yanni! Υποψιάζομαι ότι περισσότεροι θα θέλουν το Αμερικάνικο (ακόμα και από Ευρώπη) λόγω ομορφιάς. Οπότε θα πέσει ΠΟΛΥ μαύρη αγορά... Θα δούμε τρελές τιμές στο ebay για το US μοντέλο.
  12. Nix_

    Το Super Nintendo Classic Edition είναι γεγονός

    Αυτό είναι το Αμερικάνικο! Εμάς εδώ λογικά θα έρθει το γκρι. Στο αγγλικό site, το γκρι δείχνει.
  13. Nix_

    Η Microsoft αποκάλυψε το Xbox One X, γνωστό και ως Project Scorpio

    Microsoft είναι και τα δυο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, στο οικοσύστημα της παίζουν. Μάλλον αυτό την ενδιαφέρει περισσότερο την παρούσα στιγμή.
  14. Nix_

    H ιστορια της MICROPOLIS ΑΕΒΕ ή AMSTRAD HELLAS A.E.B.E.

    Όντως ήταν ακριβή. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήταν 40.000 δρχ. ακριβότερη η έγχρωμη (κατάστημα κύκλος, Αγγελάκη - Θεσσαλονίκη).
  15. Nix_

    H ιστορια της MICROPOLIS ΑΕΒΕ ή AMSTRAD HELLAS A.E.B.E.

    Χαμαιλέων η εταιρία. Μέσα σε όλα ήταν για πολλά χρόνια. ΄Έβλεπαν μπροστά προφανώς. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας η προσαρμογή είναι ζωτικής σημασίας γι αυτού του είδους τις εταιρίες! Ακόμα έχω τον CPC 6128 και μερικές δισκέτες επίσης. Όλες οι αγορές όμως τις έκανα από το Κέντρο υπολογιστών στην Αγγελάκη. Q, A, O,P τα κουμπιά που έχω χρησιμοποιήσει πιο πολύ στη ζωή μου!!
  16. Nix_

    Ψήνομαι για WII U είναι κακό?

    Τι βιντεο ηταν?? (δεν υπαρχει πλεον) Με εβαλες σε περιεργεια...
  17. Nix_

    Αναζήτηση VDSL Modem Router

    Σ' ευχαριστω πολυ που μοιραστηκες την αποψη σου. Κι εγω μαλλον προς τα εκει κλεινω, αν και ακριβοτερο. Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει 2 chipset. Broadcom & Mediatek. Οποτε λογικα θα συνεργαζεται πολυ καλα σχεδον με ολους τους εγχωριους ISP.
  18. Nix_

    Αναζήτηση VDSL Modem Router

    Καλη ερωτηση... Αν ξερει καποιος ας μας πει. Παντως λογικα το Billion θα ειναι με την Αγγλικη πριζα· οχι οτι πειραζει σε κατι, απλα θα πρεπει να μπει κι ενας εξτρα ανταπτορας.
  19. Nix_

    Αναζήτηση VDSL Modem Router

    Θα το προτεινες για Wind? Φαινεται καλη περιπτωση!
  20. Nix_

    Δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 για χρήστες Windows 7 και 8.1

    Τον π
  21. Nix_

    Starcraft 2

    Απο το στομα μου το πηρες. Παιδια το Proleague και μετα το GSL ειναι απειρως καλυτερα αυτη τη στιγμη. Ειδικα με το πρωτο σπανια βαριεμαι. Τα παιχνιδια ειναι ενα επιπεδο πανω... Μεχρι και ZvZ ευχαριστιεμαι να βλεπω στο Proleague Τα live ειναι Κυριακη - Δευτερα - Τριτη στις 11.30 το πρωι.
  22. Nix_

    Starcraft 2

    Προτιμω Barbie Prime. Τελος. Επισης ειχαμε νεα εισοδο γυναικας στη Root gaming Team.
  23. Nix_

    Starcraft 2

    Καλα που το εγραψες εδω... το ειχα ξεχασει! Κολαση θα γινει :fun:
  24. Nix_

    Starcraft 2

    Ωραιος!! Να εισαι καλα!
  25. Nix_

    Starcraft 2

    Πραγματι έχει να γινει χαμος σήμερα... Δίνεις προγνωστικο για τελικό? Εγω λεω Bomber VS Jaedong!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.