Jump to content

stefpats

Premium Members
  • Posts

    90
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by stefpats

  1. Παιδιά αν είναι κανένας ενεργός και παίζει ranked με ομάδα κάντε με add Punkbster είναι το όνομα μου.Κουραστηκα με τους randoms.

    Υποσημείωση :αν έχετε μικρόφωνο και μιλάτε και δίνετε πληροφορίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οκ αλλιώς don’t bother 

  2. απορω γιατι φοβαστε τις allinone.Ειδικα τις Corsair ειχα 3 μεχρι τωρα και κανενα προβλημα.Αφοβα παρτε μια υδροψυξη και θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες,καλυτερο look και περισσοτερη ανεση χωρου στο κουτι.

  3. Το ποντικι και το πληκτρολογιο ειναι απο τα πιο μολυσμενα πραγματα  μεσα στο σπιτι/γραφειο μας.Αν κρινω απο την φωτο το παλιο ποντικι δεν πρεπει να εχει καθαριστει ποτε.Εντελως φιλικα θα σου προτεινα να εισαι πιο σχολαστικος με την καθαριοτητα των περιφερειακων.Ειναι θεμα υγειας και υγιεινης.

  4. Μπορεί να έχει κάνει πολλούς να σαστισουν με τις ενδυματολογικές κυρίως προτιμήσεις της και με αλλά τρελα αλλά εδώ η lady Gaga είναι σοβαρή,ώριμη και φωνάρα.Και έπαιξε καλά και στην ταινία.Το τραγούδι πάντως αξιζει.Ευχαριστη έκπληξη ο Bradley Cooper:

     

    • Like 1
  5. Εντάξει ρε παιδιά Ε όχι και 4000 για μόνιτορ.Βεβαια καταλαβαίνω ότι είναι αρχή για κάποιο συνδυασμο κορυφαίων χαρακτηριστικών αλλά εντάξει..

    ολοι ξέρουμε ότι σε ένα χρόνο αυτού του είδους οι οθόνες θα έχουν 1500 Ε που παλι είναι πολύ μεγάλο νούμερο.

  6. Εν τω μεταξύ βγάζει απ´ οτι βλέπω κι ένα ίδιο σχεδόν μοντέλο το οποίο έχει gsync και κάποιες μικροδιαφορές στα χαρακτηριστικά.Αφου όμως πλέον υποστηρίζονται και οι freesync από την nvidia νομίζω ότι το δικό σου μοντέλο είναι καλύτερη επιλογή.

    • Like 1
  7. Απ οτι ειδα στο TFTcental η LG 34GK950F οντως ειναι παρα πολυ καλη.Εχω μια Asus Rog 34'' απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το μονο που θα ηθελα ειναι λιγα Hz παραπανω (το δικο μου φτανει μεχρι 100 Hz Oc)

  8. Θελει team για να παιξεις.Και επικοινωνια με μικροφωνα.Δοκιμασα με randoms και εφαγα τα μουτρα 3-4 φορες και τα παρατησα.

  9. Στην συγκεκριμενη σειρα εκτος απο κατι Asus Matrix,MSI lightning και Gigabyte waterforce που ειναι πανακριβες 1600+ ,ολες οι αλλες μου φαινονται ασχημες.Γι αυτο προτιμησα αυτην που μου αρεσε περισσοτερο.Δεν εχω water στο συστημα εκτος απο AIO για το CPU οποτε οχι.

    • Like 1
  10. Αυτο το Acer απο πανω που εβαλε ο Λαζαρος ειναι πολυ καλο σε ολα του.Προσωπικα ομως εχω μια ενσταση και θεωρω οτι για 4Κ οι 27 ιντσες ειναι λιγες.Θελεις πανω απο 30 κατα την γνωμη μου αρα μιλαμε για 32 ιντσες +

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.