Jump to content

stefpats

Premium Members
  • Posts

    90
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About stefpats

  • Γενέθλια Φεβρουάριος 2

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.911 Εμφανίσεις προφίλ

stefpats's Achievements

  1. stefpats

    Rainbow Six: Siege

    Παιδιά αν είναι κανένας ενεργός και παίζει ranked με ομάδα κάντε με add Punkbster είναι το όνομα μου.Κουραστηκα με τους randoms. Υποσημείωση :αν έχετε μικρόφωνο και μιλάτε και δίνετε πληροφορίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οκ αλλιώς don’t bother
  2. stefpats

    Επαρκής ψύξη για 9600κ

    απορω γιατι φοβαστε τις allinone.Ειδικα τις Corsair ειχα 3 μεχρι τωρα και κανενα προβλημα.Αφοβα παρτε μια υδροψυξη και θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες,καλυτερο look και περισσοτερη ανεση χωρου στο κουτι.
  3. Mode Base Turbo Frequency/Active Cores 1 2 3 4 5 6 Normal 3,000 MHz 4,100 MHz 4,000 MHz 4,000 MHz 4,000 MHz 3,900 MHz 3,900 MHz Αυτο μαλλον θα σου εξηγησει γιατι
  4. stefpats

    iphone και «αλλο» στο χωρο αποθηκευσης

    Βρηκα αυτο με ενα γρηγορο search
  5. Παιδια μην βαζετε τοσο ζουμαρισμενες δεν χρειαζομαστε τοσο πληροφορια...χαχα
  6. stefpats

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    απ'οτι βλεπω και καταλαβαινω θα εχει επιτυχια αυτη η καρτα.
  7. Το ποντικι και το πληκτρολογιο ειναι απο τα πιο μολυσμενα πραγματα μεσα στο σπιτι/γραφειο μας.Αν κρινω απο την φωτο το παλιο ποντικι δεν πρεπει να εχει καθαριστει ποτε.Εντελως φιλικα θα σου προτεινα να εισαι πιο σχολαστικος με την καθαριοτητα των περιφερειακων.Ειναι θεμα υγειας και υγιεινης.
  8. stefpats

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Μπορεί να έχει κάνει πολλούς να σαστισουν με τις ενδυματολογικές κυρίως προτιμήσεις της και με αλλά τρελα αλλά εδώ η lady Gaga είναι σοβαρή,ώριμη και φωνάρα.Και έπαιξε καλά και στην ταινία.Το τραγούδι πάντως αξιζει.Ευχαριστη έκπληξη ο Bradley Cooper:
  9. stefpats

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Ενταξει θα εχει 2.000-2500.Ευχαριστημενος τωρα;Αν διαφωνεις ελα εδω σε ενα χρονο να τα ξαναπουμε.
  10. stefpats

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Εντάξει ρε παιδιά Ε όχι και 4000 για μόνιτορ.Βεβαια καταλαβαίνω ότι είναι αρχή για κάποιο συνδυασμο κορυφαίων χαρακτηριστικών αλλά εντάξει.. ολοι ξέρουμε ότι σε ένα χρόνο αυτού του είδους οι οθόνες θα έχουν 1500 Ε που παλι είναι πολύ μεγάλο νούμερο.
  11. stefpats

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Εν τω μεταξύ βγάζει απ´ οτι βλέπω κι ένα ίδιο σχεδόν μοντέλο το οποίο έχει gsync και κάποιες μικροδιαφορές στα χαρακτηριστικά.Αφου όμως πλέον υποστηρίζονται και οι freesync από την nvidia νομίζω ότι το δικό σου μοντέλο είναι καλύτερη επιλογή.
  12. stefpats

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Απ οτι ειδα στο TFTcental η LG 34GK950F οντως ειναι παρα πολυ καλη.Εχω μια Asus Rog 34'' απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το μονο που θα ηθελα ειναι λιγα Hz παραπανω (το δικο μου φτανει μεχρι 100 Hz Oc)
  13. stefpats

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Ωραιος,μεγεια
  14. stefpats

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Τελευταίως βλέπω το true detective s03.Αρκετα καλό αλλά πιστεύω το πρώτο season ίσως ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.