Jump to content

KryosRevenge

Premium Members
  • Posts

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About KryosRevenge

  • Γενέθλια 29/06/1995

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens

KryosRevenge's Achievements

  1. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω ένα PC γυρώ στα 600-750€, με δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον. Θα χρησιμοποιείτε κυρίως για LAN parties, Gaming (όχι τίποτα βαρύ, CSGO & Dota 2, LoL κυρίως), προγραμματισμό και διαχείριση δικτύων, οπότε θα το μεταφέρω πολύ. Σκέφτομαι για ένα PC case σαν αυτό ή αυτό με έτοιμη υδρόψυξη σαν αυτά που έχει η Corsair. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να τσιγκουνευτώ με τροφοδοτικό/ψύξη/κουτί γιατί στο μέλλον θα αναβαθμίζω το εσωτερικό για τις ανάγκες μου, απλώς θέλω να παραμένει ήσυχο και να κάνει την δουλειά του ομαλά ακόμα και σε φόρτο. Για αυτό θέλω να ακούσω τις απόψεις σας μπας και υπάρχει τίποτα καλύτερο. Όσο για το εσωτερικό, έχει καιρό να ακολουθήσω τι νέο hardware έχει βγει οπότε το αφήνω σε εσάς. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  2. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Μόνο ένα βίντεο βάλατε,όχι όλα.Εγώ απλώς πρόσθεσα μερικά επιπλέον στοιχεία.
  3. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k&feature=player_embedded]Battlefield 3: Caspian Border Gameplay - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=p2n08Wlbzdg&feature=player_embedded]Battlefield 3: Co-op Multiplayer Gameplay Trailer Gamescom - YouTube[/ame] Ανοίγουμε Σαμπάνιες...? :clap: :dance3: :happy2: Source : Game 2.0,Το Άσυλο των games (χαλαρά το καλύτερο ελληνικό gaming site).
  4. KryosRevenge

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Counter Strike : Source 4 LIFE..!
  5. KryosRevenge

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Με κυάλια,ναι.
  6. KryosRevenge

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Το G700 για gaming (ασύρματο κυρίως) τι λέει..? Σε wired νιώθεις το καλώδιο ενώ παίζεις..?
  7. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Εδώ έχεις δίκιο.Έχω βαρεθεί να βλέπω την Metro.Κάτι δεν πάει καλά.Μπας και φοβούνται να μας δείξουν άλλη πίστα,μην τυχών και ξεκαυλώσουμε..?
  8. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Ναι,αλλά μόνο στο conquest mode και σε συγκεκριμένους χάρτες που υποστηρίζουν το mode.
  9. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Λογικές απαιτήσεις.Σίγουρα είναι οι επίσημες έτσι..? Αλλά γαμώτο δεν θέλω να φτιάξω origin,προσθέστε το και στο steam γμτ. @#@#$@$@%*&6*
  10. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    ALERT ALERT..! Τελικά δεν είναι οι επίσημες απαιτήσεις αυτές.Σόρρυ παίδες. Ξανακοιτάξτε το λινκ της πήγης..! Πραγματικά σόρρυ..!
  11. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Official Battlefield 3 requirements : Ώρα για αναβάθμιση..? :fist: πηγή
  12. KryosRevenge

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Έτρεξα στα περίπτερα και τσίμπησα paysafe,πρόλαβα να το πάρω πριν τελειώσει η προσφορά (10 λεπτά έμειναν).Ουυφφ. Τώρα η προσφορά είναι για το Battlefield Pack απο 33.97 ευρώ σε 29.99 ευρώ (έκπτωση 12%). Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει πολύ καλές προσφορές.
  13. KryosRevenge

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Παίδες,έχω μια απορία.Το alternate.de στέλνει Ελλάδα..? Τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν..? Αν παραγγείλω απο εκεί,η εγγύηση ισχυεί για το εξωτερικό..? Έχει πολύ καλές τιμές για αυτό ρωτάω. Φχαριστώ.
  14. KryosRevenge

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Για αυτούς που θέλουν να το τσιμπήσουν στο steam για μερικές μέρες έχει μόνο 7.50 ευρώ,ενώ όλο το πακέτο με το Vietnam και το specast DLC upgrade έχει μόνο 9 ευρώ. :dance3: Ενώ οι τσιγκούνηδες στην Activision προσφέρουν ΜΟΝΟ το Black Ops στα 45 ευρώ.!!!Τουλάχιστον είδαμε ένα θαύμα.Η Activision έκανε προσφορά.Αα ρε ξύλο που σας χρειάζεται εκεί στην Activision.Πάρτε το παράδειγμα απο την EA ρε.
  15. KryosRevenge

    S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat: πείτε τα όλα

    Αχχ αχχ αχχ μην με βάζετε σε πειρασμούς να το πάρω.Να δοκιμάσω το πρώτο ή το δεύτερο...? Hardcoρήλα στο φούλ εε..? Μου πάει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.