Jump to content

KryosRevenge

Premium Members
  • Posts

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by KryosRevenge

  1. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω ένα PC γυρώ στα 600-750€, με δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον. Θα χρησιμοποιείτε κυρίως για LAN parties, Gaming (όχι τίποτα βαρύ, CSGO & Dota 2, LoL κυρίως), προγραμματισμό και διαχείριση δικτύων, οπότε θα το μεταφέρω πολύ. Σκέφτομαι για ένα PC case σαν αυτό ή αυτό με έτοιμη υδρόψυξη σαν αυτά που έχει η Corsair. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να τσιγκουνευτώ με τροφοδοτικό/ψύξη/κουτί γιατί στο μέλλον θα αναβαθμίζω το εσωτερικό για τις ανάγκες μου, απλώς θέλω να παραμένει ήσυχο και να κάνει την δουλειά του ομαλά ακόμα και σε φόρτο. Για αυτό θέλω να ακούσω τις απόψεις σας μπας και υπάρχει τίποτα καλύτερο. Όσο για το εσωτερικό, έχει καιρό να ακολουθήσω τι νέο hardware έχει βγει οπότε το αφήνω σε εσάς. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  2. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Μόνο ένα βίντεο βάλατε,όχι όλα.Εγώ απλώς πρόσθεσα μερικά επιπλέον στοιχεία.
  3. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k&feature=player_embedded]Battlefield 3: Caspian Border Gameplay - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=p2n08Wlbzdg&feature=player_embedded]Battlefield 3: Co-op Multiplayer Gameplay Trailer Gamescom - YouTube[/ame] Ανοίγουμε Σαμπάνιες...? :clap: :dance3: :happy2: Source : Game 2.0,Το Άσυλο των games (χαλαρά το καλύτερο ελληνικό gaming site).
  4. KryosRevenge

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Counter Strike : Source 4 LIFE..!
  5. KryosRevenge

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Με κυάλια,ναι.
  6. KryosRevenge

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Το G700 για gaming (ασύρματο κυρίως) τι λέει..? Σε wired νιώθεις το καλώδιο ενώ παίζεις..?
  7. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Εδώ έχεις δίκιο.Έχω βαρεθεί να βλέπω την Metro.Κάτι δεν πάει καλά.Μπας και φοβούνται να μας δείξουν άλλη πίστα,μην τυχών και ξεκαυλώσουμε..?
  8. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Ναι,αλλά μόνο στο conquest mode και σε συγκεκριμένους χάρτες που υποστηρίζουν το mode.
  9. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Λογικές απαιτήσεις.Σίγουρα είναι οι επίσημες έτσι..? Αλλά γαμώτο δεν θέλω να φτιάξω origin,προσθέστε το και στο steam γμτ. @#@#$@$@%*&6*
  10. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    ALERT ALERT..! Τελικά δεν είναι οι επίσημες απαιτήσεις αυτές.Σόρρυ παίδες. Ξανακοιτάξτε το λινκ της πήγης..! Πραγματικά σόρρυ..!
  11. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Official Battlefield 3 requirements : Ώρα για αναβάθμιση..? :fist: πηγή
  12. KryosRevenge

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Έτρεξα στα περίπτερα και τσίμπησα paysafe,πρόλαβα να το πάρω πριν τελειώσει η προσφορά (10 λεπτά έμειναν).Ουυφφ. Τώρα η προσφορά είναι για το Battlefield Pack απο 33.97 ευρώ σε 29.99 ευρώ (έκπτωση 12%). Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει πολύ καλές προσφορές.
  13. KryosRevenge

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Παίδες,έχω μια απορία.Το alternate.de στέλνει Ελλάδα..? Τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν..? Αν παραγγείλω απο εκεί,η εγγύηση ισχυεί για το εξωτερικό..? Έχει πολύ καλές τιμές για αυτό ρωτάω. Φχαριστώ.
  14. KryosRevenge

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Για αυτούς που θέλουν να το τσιμπήσουν στο steam για μερικές μέρες έχει μόνο 7.50 ευρώ,ενώ όλο το πακέτο με το Vietnam και το specast DLC upgrade έχει μόνο 9 ευρώ. :dance3: Ενώ οι τσιγκούνηδες στην Activision προσφέρουν ΜΟΝΟ το Black Ops στα 45 ευρώ.!!!Τουλάχιστον είδαμε ένα θαύμα.Η Activision έκανε προσφορά.Αα ρε ξύλο που σας χρειάζεται εκεί στην Activision.Πάρτε το παράδειγμα απο την EA ρε.
  15. KryosRevenge

    S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat: πείτε τα όλα

    Αχχ αχχ αχχ μην με βάζετε σε πειρασμούς να το πάρω.Να δοκιμάσω το πρώτο ή το δεύτερο...? Hardcoρήλα στο φούλ εε..? Μου πάει.
  16. KryosRevenge

    Official Battlefield 3 Thread

    Quoted απο εδώ. Παίδες,το NFS The Run θα έχει παρόμοια μηχανή γραφικών με το BF3.Την Frostbite 2. Άρα οι απαιτήσεις θα είναι παρόμοιες.Και οι απαιτήσεις δεν είναι και μικρές. Επίσης τσεκάρετε και αυτό. Τι απαιτήσεις λέτε να έχει..?
  17. Μια εικόνα,χίλιες λέξεις που λένε.Ο φωτογράφος ήταν στο κατάλληλο μέρος,την κατάλληλη στιγμή για να βγάλει την φωτογραφία.
  18. KryosRevenge

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σεξουλιάρικα και τα δύο,good work.
  19. KryosRevenge

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εκτός απο ίδια φώτο,έχετε και τα ίδια γούστα. Στην αρχή νόμιζα ήταν μόνο ένας χρήστης που έκανε 2 ίδια post. Θα το τσεκάρω και γω το παιχνίδι ,που θα μου πάει..!
  20. KryosRevenge

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Παίδες με τι πρόγραμμα το έκανε..? Με Maya..?
  21. KryosRevenge

    Metro 2033

    Βέβαια και θα είναι,εγώ ανυπομονώ για την συνέχεια.Ελπίζω να είναι τριλογία. Καλό διάβασμα
  22. KryosRevenge

    Metro 2033

    Sorry που άργησα να απαντήσω αδερφέ αλλά ξέχασα το thread.Πραγματικά σορρυ..! :fist: Εγώ το πήρα απο ένα απο τα βιβλιοπωλεία της "Βιβλιοκίνησης" στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης,και αξίζει με το παραπάνω τα 15 ευρώ που ζητάει.τα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη(αν ζεις εκείΝα φανταστείς όταν έκατσα στο τρένο για Αλέξ/πολη,διάβασα το μισό βιβλίο στην διάρκεια της διαδρομης.Απλά..έπος. Τώρα το ξαναδιαβάζω για...τρίτη φορά.Τώρα περιμένω την μετάφραση του 2034 στα Ελληνικά. :smoke:
  23. KryosRevenge

    Duke Nukem Forever

    Το παράξενο επίσης είναι ότι όταν είσαι σε σμίκρυνση και κάθεσαι στο αμαξάκι και χτυπάς στο δεξί πόδι με το αμαξάκι ένα αγριογούρουνο,αυτός σηκώνει το αριστερό του πόδι ως ένδειξη πόνου και όχι το δεξί που έπρεπε.Τόσα χρόνια είχαν κάτι να σκεφτούν και να φτιάξουν,ενω δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ένα τόσο απλό πράγμα.Τι,βαριούνταν..? Προσωπικά,ξενέρωσα...!
  24. KryosRevenge

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    Να μερικά χρήσιμα sites : Cooling Configurator Instructables Xtremesystems forums Αυτά προς το παρόν.!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.