Jump to content

gnta7

Premium Members
  • Posts

    121
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gnta7

  • Γενέθλια 05/07/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Μαραθωνας

gnta7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gnta7

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    καλη επιτυχια και καλες γιορτες σε ολους!
  2. gnta7

    Battlefield Hardline

    αφιερωσαι 5' να δεις τουλαχιστον τα αρθρα που ανεβασαν τα παιδια! πιστευω θα βγαλεις αλλο συμπερασμα
  3. gnta7

    Battlefield Hardline

    Τα πραγματα ειναι απλα πιστευω και στοχευμενα απο την ea. Βλεπεις τον ανταγωνισμο βλεπεις ενα "παιχνιδακι" ονοματι Cs και σε καθε επισημη διοργανωση (καθως μιλαμε για χρημα παντα) ριχνει σε ολα τα fps αρκετες χιλιαδες views και εχει μεγαλυτερη προβολη απο καθε αλλη χρονια! Στρυφογυρνας, σπας το κεφαλι σου και λες αφου εχω που εχω τετοια μηχανη γραφικων γιατι δεν παω απο την ασφαλη οδο και γω! Οσο για το Battlefield ειναι το μονο παιχνιδι που δεν εχει κανει την μεταβαση σε κατι πιο αμεσο ή τουλαχιστον σε πιο μελλοντικα ειδη μαχης. Tα cod,Moh περασανε απο ολα τα σταδια μαχης πλεον και οπως και το bf εχουν αρχιζει να κουραζουν με το να επαναλαμβανονται. Αποψη μου, δεν ειναι κακο ενας τιτλος να πειραματιζεται σε διαφορα ειδη και ο κοσμος να καταληγει σε αυτο που θεωρει πιο ενδιαφερον.
  4. gnta7

    Battlefield 4

    θεος φυλαξει για μας, αθεοφοβοι συνεχιζουν αυτοι!:giveup:
  5. gnta7

    Battlefield 4

    Θεος!!! αλλα πιο πολυ θεοι στα σχολια απο κατω.
  6. gnta7

    Battlefield 4

  7. gnta7

    Battlefield 4

    Βασικα το βιντεακι ειναι λιγο fail! Πρωτον γιατι ισως ειναι οντως ελαττωματικο. (εχει αναφερθει οτι ειναι απο τα καλυτερα mice της αγορας) Δευτερον ισως εχει ενεργοποιηση μια εντολη στο synapse, το calibration surface που αυτο ειναι fail απο την razer την ιδια και εντελως κακο για fps. Tριτων στο βιντεο λεει οτι εχει στο avior 800dpi στο da 1800dpi (βαλτα στα ιδια ρε αθρωπα). Τεταρτον δουλευω στην razer και περνω ποσοστα:tongue:
  8. gnta7

    Insurgency

    ωραιες οι τελευταιες προσθήκες και του setup menu αλλα και το νεο map!
  9. gnta7

    Battlefield 4

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_3yr4N1xFKI&feature=share]BF showmatch | CowboyTV @ eGaming Helexpo Marousi - YouTube[/ame] Live σε λιγο!
  10. gnta7

    Battlefield 4

    Παιζω με ηχεια, παιζω με ηχεια!!! :baby:
  11. gnta7

    Battlefield 4

    με κλειδωμα των frames πιστευω δεν χρειαζεται vsync, γνωμη μου παντα. Επισης υπαρχει ανθρωπος που βγαζει τα fps που χρειαζονται και δεν τα κλειδωνει στην αναλογια των hz του μονιτορ του?? = Σφαλμα!
  12. gnta7

    Battlefield 4

    Ισχυει αλλα μην ξεχνας οτι ειπαν, οτι σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ειναι πολυ πιο δυσκολο να απλουστευσεις το netcode σε ενα παιχνιδι που ζηταει και κανει τοσα πραγματα ταυτοχρονα! Μη ζητατε και παρα πολλα, ναι ο κωδικας εχει προβληματαρες και προβληματακια, αλλα το παιχνιδι προσφερει κ παλι απολυτη κ@@@...:happy2:
  13. gnta7

    Battlefield 4

    νομιζω διορθωθηκε το προβλημα για καποιο λογο προστεθηκε στο δικο μ battlelog
  14. gnta7

    Battlefield 4

    Deluxe edition ειναι! εχει παρατηρησει αλλος προβλημα με την επιλογη του γκατζετ 1 η 2 δε θυμαμαι ακριβως, στο ποντικη σε πλαινα κουμπια?
  15. gnta7

    Official Battlefield 3 Thread

    :banging::banging::banging::banging::banging: Cries and tears for those days!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.