Jump to content

fatalara

Premium Members
  • Posts

    6.872
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Posts posted by fatalara

  1. 1 ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

    A που να φτιαξεις και volumes/partitions μεσα απο το diskpart. 
    Μαγεία.... :hehe: 



    Στο θεμα μας, συνηθως ετσι κανω προετοιμασια με τις sdcard πριν περασω λογισμικα για Raspberry. Καθαρη καρτουλα.

    Αυτα για εσας που τα ξερετε. Εμεις οι απλοι απλα τα πεταγαμε.

    Το εγραψα εδω γιατι αν πας ψαξεις με τις εντολες που γραφουν εκει εξω δεν γινεται δουλεια. Μου εκανε πραγματικα εντυπωση, ακομα και στο reddit ηταν λαθος.

    • Agree 1
  2. Τι σας απαγορευει να βαλετε proart 4080 και μια deepcool low profile στο terra?

     

    Το τελειο κουτι εχει ως εξης. itx σε sandwitch, 68mm στο πανω μερος για ανεμιστηρια μαζι με ψυγειο 280. Αλλο τοσο απο κατω. Ολα τα αλλα ειναι συμβιβασμοι.

  3. 48 λεπτά πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Ηλία, περίμενε. Το og era είχε άθλια thermals και δεν ξέρω πόσο διαφορετικό θα είναι το era 2. Η λογική λέει ότι δεν θα επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, αλλά περίμενε τις πρώτες παρουσιάσεις.

    Προφανως. Το αρχικο ειχε το ιδιο προβλημα με το πρωτο phanteks evolv. Δεν ειχε απο που να βγει ο αερας. Απο οτι βλεπω το διορθωσαν και αν οι μετρησεις δειξουν το ιδιο για μενα ειναι ευκολη η επιλογη.

    • Like 1
  4. Πριν τρια χρονια ειχα αγορασει 2 στικακια των 128g εκαστο. Παρατηρησα οτι μετα απο μερικους μηνες το ενα απο τα δυο εχανε την μιση χωρητικοτητα. Περναει ενας χρονος και βαλε, αγοραζω αλλα δυο των 64g αυτη την φορα και μετα απο 6-7 μηνες παλι τα ιδια στο ενα απο τα δυο.

    Ψαχνοντας να δω τι γινεται, βρηκα οτι στην περιπτωση που εχει χρησιμοποιηθει το στικακι για φορματ με λειτουργικο, το ενα απο τα δυο μερη σταματαει να φαινεται και δεν επανερχεται ουτε με φορματ στο στικακι. Η αληθεια ειναι οτι οντως το προβλημα προεκυψε μετα απο φορματ στο pc η laptop, αν και το πηρα χαμπαρι μετα απο αρκετο καιρο καθως δεν τα χρησιμοποιουσα και πολυ.

     

    Στα νετς, λενε οτι το διορθωνεις μεσω cmd με την εντολη diskpart - disklist αλλα οταν παω να κανω τα βηματα μου βγαζει disk part/list is not recognised as an internal or external command.

    Αυτο γινεται γιατι οι εντολες που αναγραφονται εκει εξω ειναι λαθος. Αφου ανοιξουμε την γραμμη εντολων ως admin, κοιταμε αν οντως ξεκιναει με windows/system32 και μετα γραφουμε diskpart και παταμε enter. Μετα δε γραφουμε disklist οπως λενε αλλα list disk και enter. Εκει μας βγαζει τους δισκους με αριθμο π.χ disk 0 1 2 κλπ. Γραφουμε select disk# οπου # ο αριθμος του δισκου που θελουμε και παταμε enter. Αφου μας γραψει οτι ο δισκος που επιλαξαμε εχει επιλεγει, γραφουμε clean και παταμε enter.

     

    Εδω κλεινουμε το cmd και παμε να κανουμε φορματ στο δισκο/στικακι. Δεν γινεται με τον κλασσικο γρηγορο τροπο που το κανουμε συνηθως. Πρεπει να παμε στο disk management οπου θα επιλεξουμε τον δισκο με τον γνωστο αριθμο κανοντας δεξι κλικ - φορματ απο εκει.

     

    Υπαρχει κοσμος που πεταει στικακια γιαυτο τον λογο. Ενας απο αυτους ημουν και εγω. Ελπιζω να βοηθησα.

     

    • Like 7
  5. 35 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε:

    Δεν απαντάνε ουτε στους dealers.
    Μεταφέρθηκε και η παραγωγή Βουλγαρία.Αλλαξαν και το site γενικα ειναι μια μεταβατική περίοδος και επικρατεί ενας πανικός.
    Θελεις την βαση για χειροφρενο?:D 

    Πάντα Βουλγαρία ήταν. Το 2012 εμένα από εκεί μου ήρθε. Μου είχαν κάνει και τα μεταφορικά δώρο.

    • Confused 1
  6. 13 ώρες πριν, το μέλος SWBiiLive έγραψε:

     

    και ουτε θα βρεις γιατι δεν υπάρχει περιπτωση να γίνεται ευκολα (χωρίς ειδικό τεχνικό για λαπτοπ👇) αντικατασταση ενσωματωμένης καρτας γραφικών.

     

    όμως αν το laptop έχει expansion slot, πραγματικούς 4 πυρήνες (δηλαδη τον 3rd Generation Intel Core i7-3632QM και τους οχι 2+2 που δυστυχως εχουν ως επι το πλειστον ) για να μπορείς να παιξεις κανενα παιχνιδι της προκοπης και εισαι και μερακλής ισως γινεται κάτι παρόμοιο

     

    EGPU.IO

    24.06.2021 case update Using an enclosure from a second hand UPS without batteries for a price of $20. [spoiler title="Old install...

     

    δεν το λεω για να το κάνεις αλλά για να δειξω γενικότερα τι θα μπορούσε να γινει γιατι το κάνουν αλλοι .

     

    στο γιουτιουμπ παρακολουθω ενα καναλι που κανει επισκευες λαπτοπ και θα βάλω ενα βιντεο για να δειτε οτι δεν ειναι απλη δουλεια και γιατι ο ιδιος λεει τον λογο που ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΕΙ CPU, CHIPSET & GPU στα λαπτοπ.

     

     

     

    αν δεν θελετε να δειτε το βιντεο θα σας τον πω...

     

    Τα ειδικά CHIP μπορεί να ερθουν χτυπημενα για 1000+2 λόγους!

     

    Γιαυτο εβαλα το προηγουμενο λινκ με το expansion slot. αν εχει expansion slot ή thunderbold το λαπτοπ και ΚΑΛΟ CPU βάλτε μια εξωτερικη καρτα γραφικών και χωρίς τον κινδυνο με προβλήματα αστοχιας θα ειστε GG !

     

    υ.γ ακομα και να υπαρξουν προβληματα με την παραγγελια του GPU expansion slot δεν θα επηρεασουν το λαπτοπ.

    Φιλαράκο, έχεις καταλάβει ότι απαντάς σε θέματα ετών;

    • Haha 3
  7. 1 λεπτό πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Προσωπικο συνεργειο... Θα βαλω φωτος το βραδυ που θα μπει στο γραφειο...

    Καλως. Βαζω μια προχειρη αλεπου και περιμενω.

  8. 28 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Οχι ελαφρια ειναι. Απλα μου βγηκε η παναγια να αλλαξω ολο το γραφειο για να χωρεσει. χαχαχαχαχ

    Ωραια οθονη. Ποιος σας την περασε?

  9. Το gaming χτιστηκε απο μικρα στουντιο η ομαδες των 4-5 ατομων που τους αρεσε αυτο που εκαναν. Αυτο θεωρω πως θα το σωσει κιολλας.

    • Like 4
    • Agree 2
  10. Δεν ειναι κακη η τιμη. Το aspect με χαλαει. Οι 45 και μετα 38-39 ειναι οι σωστες ιντσες αλλα στην μια εχει χαμηλη αναλυση και στην αλλη δεν βρισκεις ακομα τιποτα.

    • Like 1
    • Agree 1
  11. 9 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Που πολεμησε.. μπορει, ως σαμουραι παιζεται και λιγακι.. Το ενδιαφερον στην υποθεση ειναι αν ισχυουν οι κατηγοριες για κοψε-ραψε της Ubi στην Wokepedia.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Yasuke

    https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Yasuke&action=history

    https://www.smashjt.com/post/ubisoft-s-black-samurai-is-pure-unfiltered-dei-comedy

     

    Τροφη για σκεψη και οποιον εχει την ορεξη.

    Δεν παίζεται τίποτα. Αυτά υπάρχουν πολύ πριν ασχοληθεί η Ubisoft με το θέμα. Άσε το Wikipedia να λέει ότι θέλει. 

  12. 2 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

    aZZWrmp_460swp.jpg

    Ο Yasuke, ηταν πραγματικο προσωπο που πολεμησε ως σαμουραι στον πολεμο για την ενωση της Ιαπωνιας. Αν θυμαμαι καλα, ηταν μαζι με τον Nobunaga.

    • Like 2
  13. 7 ώρες πριν, το μέλος Staxtis έγραψε:

    Κοιτα στα καρτ δεν τρέμεις αλλα φευγουν τα σφραγίσματα απο τα δόντια:D
    Στο αυτοκινητο προφανώς και δεν τρέμει το τιμόνι αλλα στο "τρακτεροτο" κερμπ ε το αυτοκινητο καταλβαινεις οτι "περναει" δυσκολα.
    Αν εχεις uniball-cage και γενικά το αμαξι ειναι στημένο για πίστα,τότε ειδικά μια χαρα το καταλβαινεις. Καταλαβαινω πολύ καλά τι εννοεις και μαλλον εισαι καπως περισσοτερο αρνητικός με το shaker γιατι θεωρω οτι υπάρχει τοσο μεγάλο hype γυρο απο αυτο που ουσιαστικά ειναι ενα ψέμα που το κανει πιο "ωραιο" ενω δεν ειναι ουτε ωραιο ουτε πραγματικό.Ειναι πιο πολύ στα πλαίσια του arcade experience παρα του sim-real life ενω το συζητανε λες και ειναι το immersion του αιώνα.
     

    Αλλο πραγμα το κουνιεμαι πανω κατω για να αντιδρασω στην αναρτηση αλλο το εχω κραδασμους. Κραδασμους δεν πρεπει να εχεις. Ο περισσοτερος κοσμος το μπερδευει με αυτο που ακουει.

     

    • Like 1
  14. 9 ώρες πριν, το μέλος Staxtis έγραψε:

    ΤΡΕΜΕΙ ολο το αμαξι ειδικα αν ειναι τρακτεροτο

    Όχι. Μόνο στα καρτ γίνεται αυτό. Αν στο κάνει αυτό το αυτοκίνητο θες ευθυγράμμιση ζυγοστάθμιση και γενικά έχεις θέμα. Ούτε το τιμόνι πρέπει να τραβάει ούτε τίποτα.

  15. 2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    μα δεν ειναι κατι που ειναι το πρωτο πραμα που βαζεις.  εγω το εβαλα φετος το χειμωνα μετα απο 2 χρονια που εχω ριγκ. δεν επαθα κατι που δεν το ειχα πριν. 3οθονο απο οτι καταλαβα δεν σκεφτεται να βαλει. Η g9 την παλια την 2χ27 η αργοτερα τη νεα την 2χ32.

    Για τον σταχτι το λέω όχι για σένα. 

    Αν έχει τον χώρο αυτό θα έπρεπε να κοιτάξει πρώτα. Εκεί θα έχει περισσότερο immersion. Εκτός και δεν παίζει χώρος όποτε πάει αναγκαστικά στην περίπτωση ultra wide.

  16. 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    ηλια δεν ειμαι ασχετος ξερω τι μου γινεται. γυρω στα 8.5ΝΜ παιζω. εμενα παντως μου αρεσει και το gear shift το γδουπο που κανει το bass shaker και στα kerb που τα νιωθω. δεν προσθετει κατι οδηγικα απλα για 50 ευρω που κοστισε στα παπαρια μου κανει τη δουλιτσα που ηθελα. Και εγω τo haptic το εχω να κανει engage μονο σε wheel lock. Οχι σε abs.  Γιατι ετσι παιρνεις το ποδι ελαχιστα απο το φρενο ενω θες να συνεχιζεις να φρεναρεις

    Δεν διαφωνω στο εχει πλακα. Απλα λεω οτι ειναι ψευτικο, δεν υπαρχει κατι τετοιο στα αυτοκινητα και ειναι προτιμοτερο να προσθεσει αυτα τα λεφτα μαζι με τα 2,5 3κ της οθονης και να παρει ενα τριοθονο. Αργοτερα αν θελει το προσθετει. Μιλαω παντα για bass shaker.

  17. 9 ώρες πριν, το μέλος Staxtis έγραψε:

    Εχεις την ιδια αποψη και για το haptic στο φρένο?Εκει λες οτι θα βοηθήσει καπου η οτι εκει?

    Αυτο ναι, και μαλιστα ειναι σοβαρο hack αν το βαλεις να τρεμει οταν μπλοκαρει ο τροχος απο το φρεναρισμα. Μπορει να σε βοηθησει πολυ στον τροπο που φρεναρεις σε αυτοκινητα χωρις ABS.

     

    3 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    καμμια σχεση η δονηση απο το τιμονι με την δονηση απο το καθισμα. ειναι η μερα με τη νυχτα. εκτος αν το εχει ο αλλος 15ΝΜ. επισης το ενα σου επηρρεαζει την οδηγηση ενω το αλλο οχι. δεν υπαρχει περιπτωση τα κερμπ να μην περνανε στο σασι ηλια χωρις να εχω κανει αγωνιστικη οδηγηση.

    Ουτε δονηση στο τιμονι ουτε στο σασι ουτε πουθενα. Μιλαμε για κραδασμους, οχι για το κουνημα οταν περνας απο πανω. Τα shaker και το τιμονι βγαζουν κραδασμους. Εκτος και μιλαμε για οδηγηση καρτ, οτιδηποτε αλλο σου βγαζει κραδασμους εχει προβλημα στην γεωμετρια της αναρτησης.

     

    Pro tips: Το τιμονι, πρεπει να εχει μονο τις σωστες πληροφοριες, κραδασμοι κλπ κοβονται και να ειναι οσο πιο ελαφρυ γινεται χωρις να χανει αναλυση. Το κρατας χαλαρα χωρις να το σφιγγεις για να καταλαβαινεις τι και πως. Παει ο καθε ενας, παιρνει ενα dd σηκωνει το FF στο θεο και καθεται μετα και παλευει με τα τιμονια. Του φταιει το rig που δεν ειναι σταθερο γιατι τρεμει ολο απο τους κραδασμους και παει λεγοντας. O verstapen, εχει Leo Bodnar ultimate (26Nm) πανω σε playseat και τρεχει σε επισημα πρωταθληματα κλπ. 

  18. 5 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    οχι ειναι ωραια ηλια. ειδικα το να νιωθεις στον πατο σου τα rumble strips ειναι ωραιο 😛

    ειναι θεμα ποσο immersion θελεις να εχεις η οχι.

    Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στα αυτοκινητα μαριε. Πλακα εχει στο rig αν θες να τρεξεις για χαβαλε.

    4 ώρες πριν, το μέλος Staxtis έγραψε:

    Δεν εχω εμπειρια καθολου αλλα πραγματικα δεν εχω δει ουτε ενα ποστ που να λεει το ιδιο.Μου κανει τρελη εντύπωση που το λες γιατι καταλβαινω οτι το λες με γνωση-εμπειρια.
    Ισα ισα ολα τα σχολια ειναι τυπου best money ever spent on a rig και τετοια.Λενε οτι δινει κατι τοσο διαφορετικο και ωραιο με ελαχιστα λεφτα το οποιο η επομενη λυση ειναι Motion που οπως σιγουρα γνωριζεις δεν φτανουν ουτε τα 5κ.

    Οτι ειπα και παραπανω. Αυτες οι δυναμεις δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα. Δεν νοιωθεις τα kerb στον πισινο σου οταν περνας απο πανω, ουτε τρεμει στο αυτοκινητο. Το μονο που καταλαβαινεις ειναι οι δυναμεις που βγαινουν στο τιμονι, ελαφρυ οταν η ροδα ειναι στον αερα βαρυ οταν παταει δρομο. Ολα τα αλλα ειναι ψευτικα και το μονο που κανουν ειναι να σε αποσπουν. Ειδικα στο επιπεδο που λες οτι εισαι δεν τα χρειαζεσαι. Αργοτερα το συζηταμε αν θες κατι να σε γαργαλαει περισσοτερο.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.