Jump to content

fatalara

Premium Members
  • Posts

    6.838
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Review Comments posted by fatalara

  1. Δεν περιμενα κατι καλυτερο, δυστυχως η corsair συνεχιζει να με απογοητευει. Οτι εχω παρει δεν μου γεμιζει το ματι, το 900D ηταν χειροτερο του cosmos ii απλα ειχε χωρο και το τροφοδοτικο χαλασε σε 9 μηνες... φοβαμαι να παρω κατι αλλο.

  2. Ναι κατι τετοιο σκεφτομουν, επισης λεω να κανω το ιδιο και στο eshop μηπως μπορουν και την φερουν μαζι με το headrest.

    Το ειχα κανει και σε αλλα πραγματα και με ειχαν καλυψει με καμια 10-20αρια ευρω παραπανω αλλα δεν με νοιαζει καλυτερα να τα παρει εδω.

    • Like 1
  3. Τις βρηκα στο caseking.

    triiger 275 600 ευρω, 350 700 ευρω και η 350SE 900 ευρω και 18 ευρω μεταφορικα. Αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι δεν εχει το headrest για να το παρεις εξτρα και στην περιγραφη της SE λεει "no" στο included. Να εχουν κανει copy paste τα specc της 350? Αλλα και παλι 200 ευρω ενω εχει 70... που να το βρω ομως?

  4. @karmen1983 

    Με εχεις βοηθησει με τα review σου στα cases να διαλεξω τα σωστα βαση του το θελω εγω αλλα και αλλοι φιλοι, το οτι θα με βοηθουσες να αγορασω και καρεκλα τωρα που ψανχομαι δεν το φανταζομουν!

    Γνωριζεις διαφορες 275 με 350; 

     

    • Like 1
  5. Δεν υπάρχει περίπτωση να "φύγετε" σε καμία στροφή λόγω ταχύτητας στην ησυχία του γραφείου σας, έτσι δεν είναι; :) 

     

    Πες το αυτο στον @Lazy Dog

    Εκει που τρεχαμε στο assetto corsa επεσε απο την καρεκλα χτυπησε και δαγκωσε τη γλωσσα του στο τιμονι και εσπασε κατι πλευρα αν θυμαμαι καλα.

    • Like 4
  6. πριν 7 ώρες, το μέλος potis έγραψε:

    Ειμαι σιγουρος οτι ειχα κανει comment για αυτο το review..τι απεγινε?

     

    Τελος παντων.

     

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.

     

    Για τα λεφτα τους δεν αξιζουν μια, ειπα με τα drivers θα γινουν καλυτερα και μονο χειροτερα εγιναν, δεν μπορω ουτε να εχω το windows volume πανω απο το 20 αν "τρεχει" ηχος και δεν παραγεται (AFK μεσα σε game για παραδειγμα, που χρησιμοποιει τα ακουστικα αλλα δεν παραγει κατι γιατι ειμαι ακινητος/music off) και τα παρασιτα δεν παλευονται.

     

    Εχω να μαλωσω με πλαισιο αυριο..

     

     

    Μια χαρα ειναι τα ακουστικα. Χαμηλωσε το sidetone τερμα κατω.

  7. Πολυ καλος οδηγος καλυπτει ολα αυτα που ηθελα να ρωτησω για τα connectors που θα χρειαζομουν στο καινουργιο κουτι.

     

    Να προσθεσω μια δικη μου παρατηρηση. Η ταινιες που ειναι αδιαβροχες ειναι και πιο βαριες και αν η κολλα ειναι κινεζικη 3Μ δεν θα κρατησει και μετα απο μια εβδομαδα θα πεσει, αγοραστε η την σκετη η μια καλη απο καταστημα.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.