Jump to content

panic

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About panic

  • Γενέθλια 01/01/1970

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

panic's Achievements

  1. panic

    Αλλαγή κουτιού μπορώ?

    Συνήθως μπορείς, ΑΛΛΑ ... 1. Θα χρειαστείς πιθανώς άλλη βάση ψύκτρας (εννοώ τα πλαστικά πάνω στη μητρική με τα κλιπς) ή/και ψύκτρα p4, και 2. Πιθανόν να μείνεις χωρίς backplate, καθώς αυτό από το παλιό κουτί μάλλον δεν βγαίνει. Τσέκαρε επίσης ότι η μητρική δέχεται atx τροφοδοτικό (νεώτερα μοντέλα δεν έχουν τις κλασικές 24 και 4 φύσες, αν και αυτή δείχνει να δέχεται). Αυτά. Πρακτικά φαίνεται ότι μπορείς να αλλάξεις το κουτί που θέλεις. Καλή επιτυχία.
  2. panic

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Τι τροφοδοτικό έχεις; Εμένα το μυαλό μου πάει σε βραχυκύκλωμα (κουτί, κουμπί on) ή σε στραβό pin του επεξεργαστή. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Αν βγάλεις εντελώς το σκληρό δίσκο μπαίνει στο bios;
  3. panic

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Περίεργο όντως. Για το crashfree bios3 πάντως, η Asus λέει 1. O δίσκος να είναι sata και 2. Να τον συνδέσεις στις θέσεις 1 ή 2, αλλιώς η εφαρμογή δεν δουλεύει. (από το manual)
  4. panic

    ASUS P5N7A-VM freeze στο asus logo+keyboard dead!

    Βγάζει κάποιο μήνυμα; Μήπως θέλει PS2 keyboard μετά το φλασάρισμα; Σύμφωνα με την Asus, η μητρική έχει την crashfree bios3 εφαρμογή, έτσι μπορείς να επαναφέρεις το αρχικό bios και να δοκιμάσεις ξανά.
  5. panic

    αναζητηση ram

    Το συστηματάκι δούλεψε τόσο με Τranscend, όσο και με Samsung μνήμες. Το e-shop απ' ότι βλέπω, δεν τις έχει. Έχει όμως αυτές G.SKILL F2-6400CL5D-4GBNT 4GB (2X2GB) DDR2 PC2-6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT - οι οποίες ΠΡΕΠΕΙ (δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος) να ταιριάξουν (στο qvl η gigabyte δεν αναφέρει καν 800άρες μνήμες).
  6. panic

    αναζητηση ram

    Το setup είναι ένας dual core στα 2.8, μια 8600 gt και η μνήμη. Με windows 7 x32 δουλεύει απλά ικανοποιητικά (χρήση office, internet και youtube). Δυστυχώς η μητρική δεν δέχεται κάποιον core 2 duo ή quad επεξεργαστή (για λίγο καλύτερες επιδόσεις) και κακά τα ψέματα όλο το σύστημα δείχνει πλέον πολύ τα χρονάκια του...
  7. panic

    αναζητηση ram

    Πρόσφατα αναβάθμισα ένα τέτοιο σύστημα με ολόιδια μητρική βάζοντας 1χ1 και 1χ2 dimms στα 800 και δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα. Νομίζω ότι θα δουλέψει (στα 533 πάντα).
  8. panic

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Εγώ παρέλαβα πριν από λίγο. Οι πρώτες εντυπώσεις από τα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλές. Θέλω όμως να πω στο Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευθύνη, το τρέξιμο και τον κόπο που έκανε. Βασίλη να είσαι πάντα καλά.
  9. panic

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Βασίλη θέλω να σε ευχαριστήσω για την προσπάθεια και την υπομονή που έδειξες.
  10. panic

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Εγώ πήρα το λογαριασμό σου πριν από λίγο, οπότε μέχρι αύριο το μεσημέρι θα είναι Ο.Κ. όλα.
  11. panic

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Παιδιά εμένα με ξεχάσατε. 2xsuperlux 668B 58E, παρακαλώ στείλτε μου λογαριασμό για κατάθεση.
  12. panic

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Παιδιά υπολογίστε με για 2xsuperlux 668B 2x29E
  13. panic

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Παιδιά για νέα ομαδική υπολογίστε και εμένα.
  14. panic

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Πας πολλά χρόνια πίσω... Που να δεις τις μεταφράσεις των κομματιών. Another one bites the dust = (ω ναι..) ακόμη ένας δαγκώνει τη σκόνη!!! Έπος.
  15. panic

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    To nokia ringtone είναι απόσπασμα κλασσικού κομματιού (gran vals λέγεται). Ενημέρωση για το ringtone της nokia εδώ Nokia tune - Wikipedia, the free encyclopedia
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.