Jump to content

deminhio

Premium Members
  • Posts

    70
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About deminhio

  • Γενέθλια 31/12/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Andromeda
  • Ενδιαφέροντα
    Ένας πλανήτης μονο με γυναίκες
  • Επάγγελμα
    Διαστημάνθρωπος

deminhio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. deminhio

    World of Tanks

    Aμα πας για premium άρμα, θα σου συνιστούσα να πάρεις το T 34 αλλα είναι ακριβούτσικο, αλλιώς άσε τα gold για καμια προσφορα,αυτό το άρμα που λες καλούτσικο είναι αλλα μέχρι το tier 5 από κει και πέρα αλλάζουν τα δεδομένα... Και το KV 5, μην το ξεχνάς άμα βρείς καμια προσφορα πάρτο ,τζάμπα βολές, αντέχει πολύ ξύλο,και βγάζει πολλά λεφτά.Oλα αυτά που σε περιγράφω πρέπει να ξέρεις και να το παίζεις το game. Aμα θες μπες στην σελίδα μας στο FB, πριν από λίγο την ξεκινήσαμε λέγεται World Of tanks Greek Supporters.
  2. deminhio

    World of Tanks

    Παω γερα για το MAUS(ειμαι στο VK4502) , οσο μπορω δλδ, και για το Object 268(ειμαι στο Object 704), τα γαλλικα ειναι λιγο εκτος απο τα νερα μου ,και δεν τα πολυ παιζω.
  3. deminhio

    World of Tanks

  4. deminhio

    World of Tanks

    Ολοκληρώθηκε και το γαλλικό δέντρο!
  5. deminhio

    Εφορευτικη επιτροπη

    Καλά τα λες, αλλα εμενα ποιος θα με πληρώσει τους γιατρούς , αν τυχόν επιδεινωθεί το πρόβλημα μου , είμαι που είμαι άνεργος , δεν έχω να πλουτίσω και άλλο τους γιατρούς.Aσε που δεν είναι υποχρεωτικό, έτσι λέει το σύνταγμα,ότι μονο σε περίπτωση πολεμου , επιστρατεύσεις ,είμαι υποχρεωμένος στο κράτος , αυτό με τις εφορευτικές δεν έχει νόημα η καραμέλα , καταντάει γέλιο .Τρομοκρατούν τον κόσμο με φυλάκιση,η πρόστιμα, όπως είπα άνεργος είμαι δεν έχω τίποτα στο όνομα μου δεν έχω να χάσω τίποτα,άμα μας βάλει και φυλακή τζάμπα θα τρώω :hang3::hang3::hang3:....
  6. deminhio

    Εφορευτικη επιτροπη

    Τελικά έκανα λάθος,ο πατέρας μου υπέγραψε και το παρέλαβε,έλεος τώρα.Πήρα χαρτί από τον γιατρό, γραφει 3 μέρες ξάπλα , δηλαδή τώρα εγώ μόλις γίνω καλά, πρέπει να πάω να φάω την αγγαρεία και να ξαναπάθω τίποτα πάλι.
  7. deminhio

    Εφορευτικη επιτροπη

    Παιδιά μου έχει έρθει και μένα, δεν το παρέλαβα το άφησαν στην είσοδο τις οικοδομής,και το είδε τυχαία ο πατέρας μου, που είχε πέσει κάτω στον διάδρομο. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω πρόβλημα με την μέση μου ,τι χρειάζεται για να το αποφύγω όλο αυτό το δεκάωρο και βάλε...
  8. Δεν έχω φάει και τόση ταλαιπωρία, εγώ προσωπικά ένα καμένο dvd και ένα δορυφορικό. Ένα καιρό ήταν δουλειά μου να επισκευάσω συσκευές. Aπό την αστάθεια της τάσης που έχουμε παντού γίνετε όλο αυτό ,και μην μου πει κάποιος ότι σε μένα όλα είναι τέλεια,γιατί όταν βάλεις ένα πολύμετρο στην πρίζα καταλαβαίνεις το τι γίνετε,και το πως η συσκευές σας κάνουν υπερωρίες για να έχετε ψυχαγωγία, για παράδειγμα με τους υπολογιστές που εδώ είμαστε oi περισσότεροι λάτρεις αυτόν τον μηχανημάτων,λοιπόν εκεί που παίζεται για παράδειγμα ,ένα παιχνίδι το τροφοδοτικό κάνει υπερωρίες , εσείς δεν δίνετε σημασία το τι γίνετε γύρο σας και μέσα σε μια ώρα η τάση του ρεύματος να έχει ανεβεί 2 η 3 φορες περίπου 7-8 volt, ακούγεται γέλιο αλλα!αν αυτό γίνετε συνεχεια για να ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η πρώτες ορατές επιπτώσεις ταλαιπωρίας του υπολογιστή σας, είναι η μνήμες ram, τροφοδοτικό,GPU και hdd.Σε stand alone συσκευές όπως το dvd, video (όσα έχουν απομείνει) δορυφορικό, Hi-fi,k.a. 1.Να μην παίρνει εντολές από τηλεκοντρολ(μπορεί να φταίει και το χαλασμένο τηλεκοντρολ ). 2.Ενώ πατάτε να ανεβάσει ήχο αλλάζει κανάλι η να κάνει κάποια άλλη λειτουργία(μπορεί να φταίει και το χαλασμένο τηλεκοντρολ ). 3.Να μην κρατάει μνήμη σταθμούς,πρόγραμμα k.a 4.Ξαφνικά να ανάβει μονη τις μια συσκευή η να κλείνει.
  9. Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε όλοι σας για τις συσκευές αυτές,αλλα η γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες. Κοιτάξτε να δείτε δεν θέλω να κάνω ολόκληρη ανάλυση γι'αυτό το θέμα, αλλα θα σας πω ένα απλο παράδειγμα,AΜΑ λέμε, AΜΑ είναι αλήθεια όλο αυτό το θέμα, γιατί κανενα κράτος δεν ενδιαφέρθηκε να το κάνει το σύστημα αυτό, ώστε να μην αγοράζει ρεύμα από άλλες χώρες(Βλέπε Ελλάδα),γιατί μας πρήζουν τάχαμ για την εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι βάλτε κουφώματα μπούρδες k.a τέτοια. ΈΝΑ θα σας πω,βρείτε ένα μάγκα ηλεκτρολόγο(για εκείνους που ΘΑ χτίσουν σπίτι, η ΘΑ κάνουν ανακαίνιση),να σας εγκαταστήσει σωστή καλωδίωση και ένα σωστό πινακα,όχι made in Pakistan.Βάλτε λάμπες οικονομίας και κάντε το σταυρο σας να έχετε σταθερή τάση από την ΔΕΗ(λίγο δύσκολο, έως απίθανο),και για τους ατυχους να μην βρίκονται κοντά στην βιομηχανική περιοχή. Από κει και πέρα ότι και να κάνετε από την ΔΕΗ δεν γλιτώνετε,10 ευρώ +/- .
  10. deminhio

    World of Tanks

    Καλά λες, αλλα είναι ανάλογα με τον παίκτη εγώ για παράδειγμα με το προτελευταίο ρωσικο άρμα(IS-4) στα 5 battle στο ένα βγάζω μείον συντελεστή. Για να πω κιόλας , ότι ξεκλείδωσα το IS-7 που το τελευταίο ρωσικο άρμα και θέλω αλλα 2m coins,έχω το T-92 τελευταίο αμερικανικο SPG το οποιο σε clan wars με επέφερε 350 gold.Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλα θέλει και υπομονή. :dance3::dance3::dance3:
  11. deminhio

    World of Tanks

    Καινούργιας γενιάς άρματα δεν μπήκανε , αλλα προσθέσανε πολλά αλλα άρματα του 2ου παγκοσμιου και με το καινούργιο update που αναμένουμε θα μπούν και τα γαλλικά άρματα. Πιθανότατα κιόλας να μην βάλουν σύγχρονα άρματα γιατί το game έχει ως εικόνα το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
  12. deminhio

    World of Tanks

    Φιλε μου κανεις δεν σε πιέζει , οποιος θέλει μπαίνει, για παράδειγμα τα rpg games δεν μ'αρεσούν ,δεν λέω σε κανέναν ξεκολλά ,αλλα και σε κανένα game δεν κολλάω, και το θέμα σχετικά Έλληνες vs κάτι άλλο , είναι ο λόγος για τα clan wars όχι τίποτα άλλο(εκτος αν κατάλαβες τίποτα το διαφορετικό) το συγκεκριμένο game μ'άρεσε και αφιερώνω κάποιο χρόνο μου σε αυτό, λόγο ότι είναι πρωτοπόρο στο είδος του, games με άρματα υπήρχαν αλλα όχι online και αν υπήρχαν προ αυτου , τοτε θα ήταν πολύ arcade , για να λέμε την αλήθεια το game έχει κάποιο βάθος. Kανε με add να δω τις ικανότητες σου (αν το παίζεις). :man_in_love::man_in_love::man_in_love:
  13. deminhio

    World of Tanks

    Παιδιά περιμένω περισσοτερους σιναρματιστες να αποδείξουμε τι αξίζουν οι Έλληνες θα με βρείτε ως Paloukeze. :baby::baby::baby:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.