Jump to content

Andeus

Premium Members
  • Posts

    462
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Andeus

  • Γενέθλια 11/01/1985

Andeus's Achievements

  1. Andeus

    Mechanical Keyboard Club

    ^ Καλως ήρθα στο club λοιπον! Όπως ανέφερα, το τελευταίο διάστημα έχουν βγει σε προσφορά τα Logitech G610 (Mx Brown & Red) και G710+ (Brown) με τιμή κάπου ανάμεσα στα 72-80€. Δεδομένου πως η προσφορά υπάρχει και στο Amazon αλλά και στους "μεγάλους"¨της Ελλάδας και σε συνδιασμό με την ανακοίνωση του G413 πριν από 2 μέρες, μάλλον προσπαθούν να διώξουν μοντέλα που σύντομα θα αντικατασταθούν. Εγώ πήρα ένα Logitech Orion G610 με Cherry Mx Brown διακόπτες. Δεν είχα ποτέ mech αλλά βάσει περιγραφών και δοκιμών σε ότι Blackwidow έβλεπα σε store displays ( ), πίστευα πως ο Brown είναι ο διακόπτης που θέλω. Στα του keyboard τώρα. Για αρχή μια προχειρη πικ από κινητό: Ένα απλό full sized keyboard με Λευκό backlight, media keys, volume ροδέλα και ένα windows-key lock που απενεργοποιεί το κουμπί της έναρξης κτλ. Το περίβλημα είναι πλαστικό αλλά το πληκτρολόγιο είναι σχετικά βαρύ και δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας. Το backlight στη μεγαλύτερη σκάλα είναι δυνατό και υποστηρίζει τα γνωστά highlight, star, wave effects. Στα αρνητικά: Το κλασσικό πρόβλημα της Logitech (δεν ξερω αν το εφτιαξαν στο "φρεσκο" G413): Η κάτω σειρά του keyboard (Control, Win-key, Alt κ.ο.κ.) δεν είναι φτιαγμένη με τις στάνταρ διαστάσεις οπότε δε μπορείς να βάλεις τα πιο πολλά aftermarket keycaps που υπάρχουν έκει έξω. Αναγκαστικά θα πας σε custom δουλειά, τουλάχιστον για τα Control και το Spacebar που έχουν το πρόβλημα. Νομίζω πως Corsair και Coolermaster έχουν τις τυπικές, στάνταρ διαστάσεις. Coil whine. Λολ, ναι. Γνωστό θέμα με τα G610. O φωτισμός έχει 4 σκάλες, σε όλες τις μεσαίες υπάρχει περίπτωση να έχει ένα ελαφρύ coil whine. Δυστυχώς έχει και το δικό μου αλλά εμένα δε με ενδιαφέρουν οι ενδιάμεσες σκάλες, ειτε θέλω να είναι on ή αν βλέπω καμια ταινία να είναι off, οπότε μπήκα μέσα από το Logitech software και απλά μείωσα τη φωτεινότητα της 4ης, μεγαλύτερης σκάλας στα επίπεδα της 3ης και όλα κομπλέ. Εδώ είναι και το περίεργο: Αν θες να βάλεις πχ. 75% φωτεινότητα διαλέγοντας τη 3η σκάλα του backlight switch του keyboard οδηγεί σε coil whine, αν πας και βαλεις μέσα από το software 75% φωτεινότητα στη 4η σκάλα για να έχεις ακριβώς τον ίδιο φωτισμό με την 3η, τότε όλα καλά. ¯\_(ツ)_/¯ Αντι συμπεράσματος: Εμένα μ'αρέσει. Σχετικά στιβαρό (ε μην περιμένετε 6gv2 ή full metal plate keyboards που χρησιμοποιούνται και σαν οπλα αυτοάμυνας), καλά media keys, mx brown διακόπτες και αν εξαιρέσεις το θέμα με το coil whine που εμένα δε με πολυαγγίζει, τότε έχει αρκετά καλό και δυνατό backlighting. Για τα ~72€ που κόστισε πιστεύω πως είναι καλή επιλογή για να μπει κάποιος στο κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων. Η επόμενη full-sized καλή επιλογή με Mx Brown είναι νομίζω το Masterkeys και το Strafe στα ~110€.
  2. Andeus

    Mechanical Keyboard Club

    Μιας και τρέχουν σε προσφορές τον τελευταίο καιρό: Έχουμε απόψεις για Logitech G610 και G710+ ;
  3. Andeus

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Και με Civ 6, gg. Εγώ χτύπησα μία πάντως.
  4. Andeus

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Μεγειά @azazil1190, από θόρυβο πως πάει το nitro+ cooler? Από που τη πήρες και ήρθε τόσο γρήγορα; (αν θες πες και πόσο σε pm )
  5. Andeus

    Επιτέλους κάρτα!

    Πάνω που έλεγα να περιμένω το 2017 για να δω πως θα γίνει το πεδίο τιμών με Vega 1080ti κτλ. , ψόφησε η 6950. Γενικά κακή εποχή για αγορά vga, τίποτα δε με ενθουσιάζει και οι τιμές δεν έχουν στρώσει ακόμα. Από πράσινες δε με ψήνει και πολύ η 1060 (παίζει να έχει την τύχη της 960 και απλά να βγάλει χρόνο) οπότε πάμε σε 1070 που φαίνεται ωραία όμως α) είναι εκτός budget β) τουλάχιστον 50% παραπάνω τιμή αλλά δεν δίνει 50% παραπάνω επιδόσεις. Από κόκκινες η 470 βγαίνει στα 220€, ομως απέχει μόλις 60€ από μια 480 8GB Nitro+. Ιδανικά θα ήθελα μια 480Χ, να είχε δηλαδή λίγο παραπάνω δύναμη για το future-proof της υπόθεσης. Γενικά meh.
  6. Andeus

    Starcraft 2

    Από Battle.net μπόρεσε να αγοράσει κανείς με τα capital controls? Μόνο physical copy ?
  7. Andeus

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Ε άρα (όπως ήθελες) θυμήθηκες τα παλιά, δε βλέπω που είναι το πρόβλημα.
  8. Andeus

    Nvidia GTX Titan - X

    Πως και δεν έχουμε ξεχωριστό θέμα για την 980 ti; Το καλό είναι πως με όλα αυτά ανακοινώθηκε και μια μικρή μείωση στη τιμή της 970, που λογικά θα οδηγήσει σε μείωση και άλλες κάρτες στο σύντομο μέλλον.
  9. Andeus

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Πεταμένα; Δεν το νομίζω. Είναι features που μπορούν να βοηθήσουν σε διαφορετικές αγορές όπως laptops με APUs κτλ. μην το βλέπεις μόνο στο GPU κομμάτι της AMD. Για το DX12 θα δούμε. Νομίζω πως δεν έχει πει και τόσα πολλά η MS ακόμα (οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά), και τους έχω ικανούς να το σκατώσουν. Τουλάχιστον μέχρι το 12.1
  10. Andeus

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Μάλλον εσύ θυμάσαι λάθος γιατί όχι μόνο το Frostbite engine υποστηρίζει NVAPI, αλλά το υποστηρίζει από default από εποχή BF3. Οπότε ναι, ότι bench σε BF3&4 έχεις δει οι nvidia κάρτες δείχνουν νούμερα με το NVAPI enabled. https://twitter.com/repi/status/383174148572196865
  11. Andeus

    MSI GTX 970 Gaming 4G

    :OT: Καλά ρε προδότη, πήγες σε Samsung που έκραζες σε πόσα posts;
  12. Andeus

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Έχει για τροφοδοσία μόνο 1 8-pin connector, λογικό δεν είναι;
  13. Andeus

    World of Warcraft

    Βλέπω στο D3 thread το profile: Barb Tassan, Wizz Griff. Επ, ο Warrior και η lock του κλει από τους Lobs που είχε κάνει transfer Tarren Mill στο TBC με τον Μυκολαμπίδα ή όποιος είχε πάει μαζί. Βλέπω μετά και το σκαιπ μσγ προφίλ εδώ στον Λάμπη. "Οκ, αυτός είναι :p" Και οι Warrs και οι locks είναι OP (και θα φάνε nerf), αν μπεις παίζει να καείς. Πρόσεχε :whistling
  14. Andeus

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Νομίζω πως η MSI έβαλε το δικό της silent 0db μέχρι 50C.
  15. Andeus

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Αυτό το κάνουν και οι MSI. To θέμα είναι ποια είναι πιο αθόρυβη σε spin-up και γενικά πόσο aggressive είναι το idle mode.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.