Jump to content

k_ardu

Premium Members
  • Posts

    297
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

884 Εμφανίσεις προφίλ

k_ardu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Την πήρα από τον evolution τον Ιουνιο που ήμουν Ελλάδα για να καλιμπράρω ένα λαπιτόπι. Στείλε μου το τηλ σου και και θα σου τηλεφωνήσω κάποια στιγμή μετά τις 1 Αυγούστου για να βρεθούμε.
  2. Καλησπερα. Κάποιος ο οποίος να χρειάζεται - στεί την αράχνη για να του τη στείλω; Μετά τις 1 Αυγούστου μπορώ να την στείλω και μέχρι ~20 Αυγούστου όπου θα βρίσκομαι Ελλάδα. Μετά όποιος την χρειαστεί δε θα βρισκομαι Ελλαδα για να του τη στείλω διότι μένω εξωτερικό aka θα τη δει το καλοκαίρι του `19. ?
  3. Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω ένα desktop το οποίο απλά κάθεται και το τρώει η σκόνη και θέλω να το δώσω μιας και χρησιμοποιώ πλέον μόνο φορητό. Έχω χάσει κάθε επαφή με τον τομέα hw τα τελευταία 2-3 χρόνια και θέλω βοηθεία ως προς την κοστολόγηση. CPU: Phenom II 955 + Aftermarket Thermaltake Ψύκτρα με heatpipes Ram: 2x2GB DDR3 @669Mhz 9-9-9-24 Mobo: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Gpu: MSI 5770 Hawk 1GB Audio: Asus Xonar DX PCI-E Optical: DVD-RW Optical AD-7260AS SATA OS: Windows 7 Home Premium x64 SP1 αγορασμενα με κουτάκι και ταινία γνησιότητος - SN Storage: Samsung SSD 830 120GB, WD 1TB (1002FAEX-00Z3A0 SATA), WD 640GB (6400AAKS-65A7B2 SATA) Κουτι: Coolermaste elite 330 Psu: Enermax modu82+ 525W Modular Fan controller με 3 ποτενσιομετρα Monitor: Dell u2311h Logitech Performance MX Ισως δοθει και UPS APC Back UPS PRO 900 BR900GI, μπαταρίες αλλάχθηκαν περυσι με κανουριες Hitachi CSB. Μια normal τιμή για όλα αυτά με και χωρίς ups για να φεύγει; Αποδείξεις - εγγυησεις εχουν πεταχτει μιας και το έχω τουλάχιστον μια 3ετια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Εάν πάρεις χρεωστική μαζί σου, εθνική ή alpha. Οποιαδήποτε άλλη θα στον πιάσουν στην αλλαγή από SEK σε €.
  5. Η αράχνη που βρίσκεται; Θα την χρειαστώ μάλλον κάποια στιγμή μετά τις 18 του μηνός.
  6. k_ardu

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Φτωχό, το ξέρω αλλά αυτό μας βρίσκεται για τώρα.
  7. k_ardu

    αγορα power bank

    Τελωνείο δεν πληρώνεις εφόσον στο skroutz θα βρεις Ελληνικά καταστήματα. Banggood επίσης τέλος στα powerbanks - μπαταρίες λόγω ευρωπαικών κανονισμών.
  8. Πέρασε στον evolution η αράχνη. Όποιος την θελήσει μιλάει μαζί του!
  9. k_ardu

    αγορα power bank

    Gearbest και powerbanks τέλος όπως σωστά προαναφέρθηκε παραπάνω. [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Ναι εννοείται. Στείλε μου τα στοιχεία σου και Τρίτη στο στέλνω! Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Όταν παραλάβεις πες μου να σου την στείλω, μπορώ και από βδομάδα. Δεν είμαι Θεσσαλόνικη, θα σου την στείλω με ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα.
  12. k_ardu

    Οι αγορές μας..!!

    Κλάμμα! Ξεζουμισέ το!
  13. k_ardu

    Οι αγορές μας..!!

    Τρομερά τα specs για φορητό, καλορίζικο! Αν επιτρεπέται, πόσο κόστισε;
  14. Μου στέλνεις τα στοιχεία αποστολής, συσκευάζω, ζυγίζω, σε ενημερώνω για τα έξοδα αποστολής, τα ρίχνεις στο paypal, φεύγει!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.