Jump to content

k_ardu

Premium Members
  • Posts

    297
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by k_ardu

  1. Την πήρα από τον evolution τον Ιουνιο που ήμουν Ελλάδα για να καλιμπράρω ένα λαπιτόπι. Στείλε μου το τηλ σου και και θα σου τηλεφωνήσω κάποια στιγμή μετά τις 1 Αυγούστου για να βρεθούμε.
  2. Καλησπερα. Κάποιος ο οποίος να χρειάζεται - στεί την αράχνη για να του τη στείλω; Μετά τις 1 Αυγούστου μπορώ να την στείλω και μέχρι ~20 Αυγούστου όπου θα βρίσκομαι Ελλάδα. Μετά όποιος την χρειαστεί δε θα βρισκομαι Ελλαδα για να του τη στείλω διότι μένω εξωτερικό aka θα τη δει το καλοκαίρι του `19. ?
  3. Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω ένα desktop το οποίο απλά κάθεται και το τρώει η σκόνη και θέλω να το δώσω μιας και χρησιμοποιώ πλέον μόνο φορητό. Έχω χάσει κάθε επαφή με τον τομέα hw τα τελευταία 2-3 χρόνια και θέλω βοηθεία ως προς την κοστολόγηση. CPU: Phenom II 955 + Aftermarket Thermaltake Ψύκτρα με heatpipes Ram: 2x2GB DDR3 @669Mhz 9-9-9-24 Mobo: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Gpu: MSI 5770 Hawk 1GB Audio: Asus Xonar DX PCI-E Optical: DVD-RW Optical AD-7260AS SATA OS: Windows 7 Home Premium x64 SP1 αγορασμενα με κουτάκι και ταινία γνησιότητος - SN Storage: Samsung SSD 830 120GB, WD 1TB (1002FAEX-00Z3A0 SATA), WD 640GB (6400AAKS-65A7B2 SATA) Κουτι: Coolermaste elite 330 Psu: Enermax modu82+ 525W Modular Fan controller με 3 ποτενσιομετρα Monitor: Dell u2311h Logitech Performance MX Ισως δοθει και UPS APC Back UPS PRO 900 BR900GI, μπαταρίες αλλάχθηκαν περυσι με κανουριες Hitachi CSB. Μια normal τιμή για όλα αυτά με και χωρίς ups για να φεύγει; Αποδείξεις - εγγυησεις εχουν πεταχτει μιας και το έχω τουλάχιστον μια 3ετια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Εάν πάρεις χρεωστική μαζί σου, εθνική ή alpha. Οποιαδήποτε άλλη θα στον πιάσουν στην αλλαγή από SEK σε €.
  5. Η αράχνη που βρίσκεται; Θα την χρειαστώ μάλλον κάποια στιγμή μετά τις 18 του μηνός.
  6. k_ardu

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Φτωχό, το ξέρω αλλά αυτό μας βρίσκεται για τώρα.
  7. k_ardu

    αγορα power bank

    Τελωνείο δεν πληρώνεις εφόσον στο skroutz θα βρεις Ελληνικά καταστήματα. Banggood επίσης τέλος στα powerbanks - μπαταρίες λόγω ευρωπαικών κανονισμών.
  8. Πέρασε στον evolution η αράχνη. Όποιος την θελήσει μιλάει μαζί του!
  9. k_ardu

    αγορα power bank

    Gearbest και powerbanks τέλος όπως σωστά προαναφέρθηκε παραπάνω. [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Ναι εννοείται. Στείλε μου τα στοιχεία σου και Τρίτη στο στέλνω! Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Όταν παραλάβεις πες μου να σου την στείλω, μπορώ και από βδομάδα. Δεν είμαι Θεσσαλόνικη, θα σου την στείλω με ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα.
  12. k_ardu

    Οι αγορές μας..!!

    Κλάμμα! Ξεζουμισέ το!
  13. k_ardu

    Οι αγορές μας..!!

    Τρομερά τα specs για φορητό, καλορίζικο! Αν επιτρεπέται, πόσο κόστισε;
  14. Μου στέλνεις τα στοιχεία αποστολής, συσκευάζω, ζυγίζω, σε ενημερώνω για τα έξοδα αποστολής, τα ρίχνεις στο paypal, φεύγει!
  15. Επειδή κάθονται στην αποθήκη 2 χρόνια+ και τα έχω έτοιμα για πέταμα, εάν θέλει κάποιος κάτι από τα παρακάτω ενημερώνει. Πολυμηχανήματα: scanners λογικά δουλεύουν κανονικά, δεν ξέρουν αν εκτυπώνουν γιατί τα μελάνια θα έχουν γίνει πέτσα μέσα λογικά γιατί κάθονται χρόνια... CD/MP3 player: λογικά δουλεύει PS2: πριν μπει στο ράφι δούλευε και έπαιζε και κόπιες, τώρα άγνωστη η κατάσταση του. Επειδή βρίσκομαι επαρχία δυστηχώς, μόνο αποστολή με ΕΛΤΑ παίδες που είναι και ο φθηνότερος τρόπος και τα μεταφορικά απλά με paypal. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με κάποιο μηχάνημα, εδώ είμαστε. 1) Epson stylus DX3850 2) HP PSC 1210 3) Epson stylus CX3650 4) HP Deskjet F4280 5) CD/MP3 Player SCOTT με θήκη και τροφοδοτικό. 6) PS2 Τσιπαρισμένο με κάρτα μνήμης και καλώδιο AV μόνο.
  16. Η αράχνη πέρασε στα χέρια μου από τον φίλο @lefteriz. Όποιος την χρειαστεί στέλνει πμ!
  17. Επανέρχομαι μετά από καιρό! Πού βρίσκεται το μηχανάκι; Θέλω να κάνω κάτι δοκιμές σε ένα λαπτοπάκι!
  18. k_ardu

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Αξίζει να έρθει κάποιος 1-2 χρόνια για προυπηρεσία Τσεχία, σε κάποια μεγάλη εταιρία; Υπάρχουν θέσεις για απόφοιτους (ηλεκτρονικός μηχανικός) δίχως προυπηρεσία ή έστω με προυπηρεσία 0-1 χρόνο; Για να προλάβω τυχόν ερώτησεις: 1) Δεν είδα καθόλου για αγγελίες προσφοράς εργασίας, θέλω να ακούσω απόψεις από άτομα που ήδη εργάζονται εκεί. 2) Δεν θα με ενδιέφερε θέση σε call center. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  19. k_ardu

    Οι αγορές μας..!!

    Ήρθε η ώρα για αναβάθμιςη του tablet οπότε και παρελήφθησαν χθες ipad mini 4 gold cellular + moshi versacover! [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. k_ardu

    Ανιχνευτής κίνησης

    Είναι μία καλή περίπτωση διότι εκτός του ότι θα σε ειδοποιεί για τυχόν κίνηση στο χώρο, θα μπορείς να έχεις και εικόνα. Η εγκατάσταση της κάμερας είναι πανεύκολη. Μπορείς να ρυθμίσεις το ποσοστό ευαισθησίας σε ήχο ή κίνηση όπως επίσης μπορείς να καθορίσεις και το πεδίο για το οποίο θες να σε ειδοποιεί όταν αντιλαμβάνεται κάτι. Είναι cloud camera κοινώς δεν θέλει port forward και τα σχετικά για να την βλέπεις και απομακρυσμένα, απλά κάνεις λογαριασμό στη dlink και έχεις πρόσβαση από όπου θες. Τελευταίο, η κάμερα έχει IR που σημαίνει θα βλέπεις και το βράδυ. Τις υπέρυθρες τις ενεργοποιείς είτε χειροκίνητα είτε το βάζεις στο αυτόματο και κανονίζει η κάμερα αναλόγως με την ποσότητα του φωτός που χτυπάει στο φακό.
  21. k_ardu

    Ανιχνευτής κίνησης

    Προσωπικά, για παρόμοια περίπτωση έχω καταφύγει σε μία dlink 932l ip κάμερα. Έχει αισθητήρα κίνησης και ήχου και μόλις αντιληφθεί κάτι από τα δύο η κάμερα, σου πετάει ειδοποίηση στο κινητό η τάμπλετ. Έχει δική του εφαρμογή φυσικά, mydlink lite. Sent from my iPhone using Tapatalk
  22. k_ardu

    Αυτοκίνηση

    Οι έχοντες diesel αυτοκινήτων, χρησιμοποιούν κάποιο καθαριστικό κινητήρα(μπεκ, σύστημα τροφοδοσίας κλπ); Προτείνεται η χρήση τους και ανά ποια χρονικά διαστήματα - χιλιόμετρα; Υπάρχει περίπτωση να αποτελέσουν κίνδυνο σε κάποιο βαθμό λόγω της ισχύος αυτών των μιγμάτων; Ρωτάω για Opel Corsa D Ecoflex.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.