Jump to content

Trexx

Premium Members
  • Posts

    4.950
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

Είδηση Comments posted by Trexx

  1. πριν 15 λεπτά, το μέλος Nick74 έγραψε:

    Τωρα αν δε τους νοιαζουν πια οι cpu και επικεντρωθουν σε gpu αυτο ειναι αλλο σεναριο, και αν συμβει μαλλον θετικο

     

    Αυτό δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Πέραν του ότι θα φέρει κατάρρευση, υπάρχουν συμφωνίες, συμβόλαια, χρονοδιαγράμματα.

    • Like 1
  2. Δεν νομίζω να γίνεται τόσος ντόρος για iGPU. Εμένα κάτι μου λέει ότι θα δούμε επιδόσεις rtx 2060 με 150 ευρώ και marketing του στυλ "the ultimate 1080p gpu, powered by intel". Αυτό το βγάζω από το hype που έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες. Επίσης 13 αυγούστου έχει γενέθλια η γυναίκα μου, δεν μπορεί να είναι τυχαίο :)

    • Like 1
  3. πριν 34 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Επίσης με την 5600 XT που κοντράρεται με την απλή 2060 και μάλλον είναι ανώτερη, ενώ την βρίσκεις κάτω από 300 (Sapphire Pulse)

     

    Ναι, ακόμα καλύτερα. Κάνε το τριακοσάρι 250 και παραμένει το παράδειγμα. Περίπου τόσο είχε και η 6950 αν θυμάμαι καλά.

  4. Εγώ, πάντως, θεωρώ ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο της αναλογίας τιμής - απόδοσης. Αυτό το λέω με τα εξής κριτήρια: α) Πως αποδίδει η κάρτα σε 1080p @60hz @ ultra στα παιχνίδια της εποχής της β) Πόσο κάνει. Με αυτά τα κριτήρια, η τελευταία φορά που μια κάρτα με τιμή κάτω από 300 ευρώ τα κατάφερνε ήταν το μακρινό 2011 και η radeon 6950. Από τότε ξανασυνέβη τώρα με την 1660 super. Πάντα μιλάω για καινούριες κάρτες και τιμές.

    • Like 1
  5. Εγώ δεν καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να μένουν στην παραγωγή οι παλιές κάρτες, όταν πάντοτε βγαίνουν και νέα μοντέλα σε χαμηλότερη τιμή που πιάνουν τις επιδόσεις των παλιών. Π.χ. υπήρχε η gtx 1070 με αρχική τιμή 400 ευρώ. Στην αμέσως επόμενη γενιά η nvidia έβγαλε την 1660 super που είναι μια βελτιωμένη σε όλα 1070 (κατανάλωση, υποστήριξη + ένα κλικ σε επιδόσεις) στα 250 ευρώ.Υπάρχει λόγος να συνεχίσει να πουλάει την 1070? Πόσο να την πουλήσει; Το ίδιο θα γίνει και τώρα κ.ο.κ. Άλλωστε και στην τρέχουσα γενιά, μόνο 3 κάρτες είναι πάνω από την 1080ti από τις 10 που κυκλοφόρησαν.

    • Like 4
  6. πριν 18 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

    Εχει δικιο ο Ηλιας. Παρομοια συμπεριφορα με το AC Odyssey βλεπω.

     

     

     

    Πιο odyssey? Τραίνο πάει το aco σε σχέση με αυτό το χάλι που βλέπω. 2.500 € μηχάνημα, παιχνίδι του 2016 και δεν μαξάρει καν, έτσι; Είναι για πολύ ξύλο.

    • Like 1
  7. πριν 16 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε:

    Ασε τι λενε οι ερασιτεχνες εκει. Το παιχνιδι θελει πυρηνες, πολλους πυρηνες. 

    4770Κ 45 fps, 9900K 85-90 fps με την ιδια καρτα γραφικων. Οτι και να βαλεις το γεμιζει ευκολα σε usage, ryzen 3900x 70% usage σε ολα τα core.

     

    Μόνο οι πυρήνες παίζουν ρόλο ή και τα ρολόγια;

  8. Μία ώρα πριν, το μέλος gokuthelegend έγραψε:

    Ρε παιδιά τι ώρα Λονδίνου, EST, PST και βλακείες. Στην Ελλάδα τι ώρα θα είναι μας ενδιαφέρει.

     

    Έχεις και συ 2080 ti x 2 σαν και μένα και καίγεσαι, ε; :) Πρώτα θα χαρούμε που θα το κατεβάσουμε και μετά θα σιχτιρίζουμε που δεν παίζει. Μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος λέει ο @salde που είναι αξιόπιστος.

  9. Μόλις τώρα, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Δεν ξέρω τι πιστεύει ο @AKISSS . Εγώ να πάρω 3700Χ στα 200€ θέλω.... Με συμφέρει να σπείρει CPU η Intel ?

     

     

     

     

    Εγώ 10700Κ στην τιμή του 3700Χ θέλω αλλά αν ισχύουν αυτά, δεν το βλέπω...

    • Like 1
    • Haha 3
  10. πριν 2 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Αν καταφέρει και το βγάλει η Intel σε 8πύρηνο θα γίνει αιματοκύλισμα. Προσωπικά το εύχομαι. Να σοβαρευτεί η ΑΜD και να σταματήσει το τσούκου τσούκου μπολ... Μετά τους willow cove έρχονται οι golden cove. Με την Intel δεν παίζεις. Την σκοτώνεις όταν είναι μικρή γιατί αλλιώς θα γυρίσει και θα σε πατήσει κάτω...

     

    @AKISSS

     

    Ε, αν ήθελε να προμοτάρει amd δεν θα έγραφε το παραπάνω. Και δεν είναι και κακό να ήθελε να προμοτάρει amd εν τέλει. Εδώ κάποιοι προμοτάρανε εποχές bulldozer και κοντεύαμε να αρχίσουμε τα χάπια, τώρα που είναι μια χαρά είναι το πρόβλημα; :)

    • Like 2
  11. Μόλις τώρα, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Γιατί το base clock είναι all-core εγγυημένο, ενώ το boost παίζει να είναι για έναν μόνο πυρήνα και για λίγα δευτερόλεπτα. Ελλείψει άλλων στοιχείων, ξεκινάμε από το base clock. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω,

     

    Aν είναι έτσι, έχεις point, θα δούμε. Και πάλι όμως δεν εξηγείται από το clock η συμπεριφορά σε multi.

  12. πριν 41 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Για το geekbench δεν το ξέρω αυτό. Παίδες έχει 55% παραπάνω ρολόγια (base) και λογικό το 22% διαφορά στο sincle core.

     

    Αυτό το έγραψες 2 φορές αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Γιατί μας ενδιαφέρει το base clock σε benchmark? Αφού μόλις το bench ξεκινήσει θα δουλέψει στο boost.

    • Like 1
  13. @gdp77

    Εσύ που το κατέχεις το Linux, μήπως η διαφορά οφείλεται εκεί και αν έτρεχαν και τα δύο σε win δεν θα υπήρχε? Π.χ. στο δικό σου σύστημα πως ανταποκρίνεται το geekbench ανάλογα με το λειτουργικό; Είναι συγκρίσιμα τα νούμερα;

    • Like 1
  14. πριν 8 ώρες, το μέλος dragontech έγραψε:

    Εμεις που εχουμε polaris(rx 570) δεν υπαρχουμε για την AMD; ? Mε το ζορι αναβαθμιση δηλαδη;?

     

    ultimate.png
    DEVBLOGS.MICROSOFT.COM

    Introduction to Hardware Accelerated GPU Scheduling. Modernizing the GPU scheduler at the heart of the Windows Display Driver Model (WDDM).

     

    Τα εξηγεί καλά. Δεν είναι μόνο θέμα software. Επί της ουσίας επεμβαίνει στη συνεργασία cpu-gpu για να αναθέσει δουλειά απευθείας στη gpu, οπότε εμπλέκεται και το hardware. Για τον ίδιο λόγο μάλλον άκυρο και το παραπάνω σχόλιό μου.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.