Jump to content

nicoc89

Premium Members
  • Posts

    281
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nicoc89

  • Γενέθλια 07/10/1989

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nicoc89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    lel που το ήξερες? έχω δυο οθόνες και την ώρα που γράφω βλέπω καμια σειρά η μιλάω fb σχεδόν ποτέ δεν κοιτάζω την ώρα που γράφω , μονο για να διαβάσω πριν απαντήσω (πολλοι προσέχουν την ώρα που απαντούν αλλα όχι την ώρα που διαβάζουν) γκααααλο αυτό , θα το κοιτάξω σ'ευχαριστώ για το φανταστικός κ σε ευχαριστούν κ οι φίλοι μου,δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος εισαι φάση... το ξέρω οτι οι περισότεροι με συμπαθάτε και ξέρετε οτι ειμαι πολυ καλος άνθρωπος . φιλιά στα μούτρα , φευγω για πάντα απο το thelab.gr ξέρω οτι θα σας λείψω αλλα τι να κάνουμε , ειναι 2-3 που μου χαλάνε το χάρμα δε μπορώ την αρνητικότητα ορισμένων , με κάνουν να νιώθω άσχημα που δεν με συμπαθούν κ ας μη με νοιάζει. τέσπα , καλη χρονιά να έχουμε. :giveup::giveup: αντίο γιατί γράφεις με άλλο χρωμα ? σε κάνει να νιώθεις spicial ? (lel) κ εσένα σε αγαπαω κ ας μη μ αγαπάς , ειμαι καλός άνθρωπος κ αγαπάω το συνάνθρωπο
  2. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    αυτό λέω κ εγώ. Ban στον admin ΤΩΡΑ!
  3. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    do u even speak Greek ? explain urself δεν έχω φανταστικούς φίλους , βλέπω τον άλλο , του μιλάω , δεν τον βλέπω δεν του μιλάω αν καταλαβαίνεις το αντίθετο και νομίζεις οτι μιλάω χωρίς να βλέπω δικό σου θέμα ok?
  4. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    χάπι ποτέ :sarcastic::sarcastic: γιατί νομίζεις οτι ειχα ban και δεν έμπαινα εδω ? λελ
  5. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    υπάρχει θέμα , απλά πρόσεχε λίγο σε αυτά που διαβάζεις , μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς γιατι αρκετοί δεν έχουν ιδέα και κοροιδευουν τον εαυτό τους νομίζοντας οτι κάτι κάνουν , τσαντίζονται κ όλας όταν τους το λες και θα τρως κοκκινες κάρτες για λόγους που εφηύραν εκείνη τη στιγμή μπορείς να το δεις παραπάνω , μου έριξε ο άλλος ποινή για κάτι που δεν ειναι βρισιά αλλα η ονομασία ανδρικού οργάνου απο την επιστήμη , μετά ο άλλος ρωτάει αν ειναι και ο mod του λέει δεν ειχα πολλές επιλογές (δηλαδή ήθελα να του δώσω αλλα δεν εβρισκα αλλο τρόπο). Μετά ο τυπος βρίζει κ με βρίζει αρχίζοντας flame που σε άλλα forums ειναι λόγος για ban και ουτε γάτα ουτε ζημιά. οπότε ρίξε μια ματιά για αρχή να δεις τι παίζει εδω μέσα, οτι θα γελάσεις ειναι σίγουρο πάντως :sarcastic::sarcastic:
  6. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    sup brah ? ολα γκαλά? α? καλοσήρθες μάγκαμ , γιου γουελκαμ διάβασε το παραπάνω ποστ μου να μπεις στο κλιμα :crazy_pilot:
  7. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    μπαααα θα πάρω τηλέφωνο το θείο κ θα φτιάξουν ολα :shifty:
  8. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    τον έκανα friend request :shifty:
  9. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    αυτό γίνεται και με το κόκκαλο του πέους ? :shifty:
  10. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    thanks bro , εισαι ο δευτερος που με λέει ακριβό κρασί μετά απο εμένα :triniti::triniti::triniti:
  11. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    τι ειπε το άτομο , με έστειλε τέρματα μεσημεριάτικα σοβαρή κουβέντα ανοίγεις κ αν δεν ζεστενόμουν θα έγραφα κ άλλα αλλα το μυαλό μου ειναι σαν ψημένο κοτόπουλο αυτή τη στιγμή , οπότε θα αρκεστώ σε λίγες κουβέντες σταράτες και λακωνικές :computer: με αρέσει να δοκιμάζω γυναίκες δηλαδή τη σοδιά τους (κατάλαβα το υπονοούμενο :happy2:) δεν ειναι οτι κάνω solo καριέρα να κοιτάζομαι με αρέσει , όλα τα άλλα ειναι καλύτερα με παρέα ε μη λέμε κ ότι θέμε :dance3::banging: αλλα κάποια skills πρέπει να παραδεχθώ οτι τα κατέχω τέρματα , πέρα απο το καλαπούρι. αρχικά είμαι καλός στην παρακολούθηση, στον προσηλυτισμό(αυτό δεν το κάνω), στο human manipulation και στο human relations training and attitude change ειναι κ άλλα αλλα που να γράφω , θέλω σελίδες. anyway , κατάλαβα τι θες να πεις και συμφωνώ α φαίνεσαι έξυπνο παλικάρι
  12. nicoc89

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    τι θες να πεις οτι ειμαι τρελός? το οτι κοιτάζομαι στον καθρέφτη και ανατριχιάζω ειναι καθαρά θέμα ικανοποίησης, ο χαρακτηρισμός ναρκισσιστική διαταραχή δεν με χαρακτηρίζει , το αντίθετο , νοιάζομαι και για άλλους ανθρώπους εκτός απο εμένα και βλέπω τον καλό στον άλλο, οχι μονο σε εμένα. θα ημουν νάρκισσος αν έλεγα οτι ειμαι ο καλύτερος κ άλλος δεν ειναι αλλα εγώ δεν λέω κάτι τέτοιο , υπάρχουν κ άλλοι καλοί εκεί έξω , προσωπικά έχω γνωρίσει ελάχιστους ανθρώπους που τους συμπάθησα και θεωρώ οτι έχουν λόγο ύπαρξης , αλλα αυτό ειναι καθαρά προσωπική μου άποψη που δεν την λέω προς τα έξω. μεταξύ μας τώρα , αν κ εσύ ήσουν φάκαμπολ για τα δικά σου γούστα αν ησουν γυναίκα τότε τι θα έλεγες? οτι εισαι χάλια για να νιώσουν καλά οι άλλοι ? δεν νομίζω , εγώ θα το πω για τελευταία φορά και όποιος καταλάβει έχω πολλά ταλέντα , όσοι με ξέρουν real life γνωρίζουν τα μισά και πάλι φαίνομαι ταλαντούχος , τα υπόλοιπα ειναι καθαρά προσωπικό μου θέμα πως θα τα διαχειριστώ. Πχ τραγουδάω όταν ειμαι μόνος μου στο σπίτι και μου προκαλώ ρίγη , chills που λέμε , κανένας όμως δεν το ξέρει οτι έχω τόσο καλή φωνή , ούτε και θα το μάθει. Δεν ειμαι τραγουδιστής και δεν θα γίνω , το οτι μου έδωσαν λάθος skills στην κατασκευή μου ειναι προβλημα τους. Εγώ διαλέγω ποιος ειμαι και τι κάνω κ κανένας ΟΘΕΟΣ. αυτά τα ολίγα φιλεμ αν με ήξεραν οι περισότεροι απο κοντά θα ήθελαν να με κάνουν αγκαλιές, ειμαι γουτου γουτου κ πολυ καλος άνθρωπος. Ψυχούλα που λέμε .. αλλα λίγοι θα εκτιμήσουν το ακριβο κρασί :smoke:
  13. nicoc89

    Η δικαίωση ήλθε!

    εισαι αρχηγός
  14. nicoc89

    Η δικαίωση ήλθε!

    μπορείς να τα εξηγήσεις λίγο ποιο απλά για εμας που δεν έχουμε πάει πανεπιστίμιο ? δηλαδή με απλά λόγια , τι μπορεί να αλλάξεις στους σεισμούς με αυτό το μηχάνημα ? θα παρέχουν τα σπίτια μας μεγαλύτερη ασφάλεια ? και τέλος βοηθάει σε όλες τις περιπτώσεις ακόμα και αν ο σεισμός ειναι γυρο γυρο ή πάνω κάτω? κάνε μια ζούμπα με το νόημα please thanks . btw ωραίο θέμα , ο ΟΣΕΙΣΜΟΣ πάντα μου προκαλούσε ανησυχία
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.