Jump to content

rounsmith

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About rounsmith

  • Γενέθλια 01/01/1988

rounsmith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Να πώ και εγώ την αποψή μου διότι δουλεύω σαν τεχνικός. Γενικά εμένα μου αρέσουνε τα κατσαβίδια(έχω άπειρα στο σπίτι) αλλά τελικά με δύο κάνω την δουλειά μου. Το ένα είναι άγνωστης μάρκας αλλά το έχω πολλά χρόνια(πάνω από 10) και είναι μαγνητικό του έχω φάει την ψυχή και δεν λέει να χαλάσει(μοιάζει στο wiha Πολύ αλλά δεν είναι. To άλλο είναι από ένα σετάκι από διάφορα κατσαβίδια από το e-shop το οποίο έχω ανοίξει πάνω από 250 λάπτοπ και η μύτη του δεν λέει να χαλάσει(είναι πιο μικρό και σε μύτη και σε πλάτος από το άλλο και με βολεύει πολύ). Τώρα έχω ένα σωρό κατσαβίδια και Bits για τις χοντρές δουλειές για βίδες που είναι τελείως σάπιες και δεν βγαίνουνε με τίποτα από tray/κουτιά κ.λ.π. Tέλος θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να προμηθευτώ μακρύ σταυροκατσάβιδο με κανονική μύτη(όχι Phillips 2+) γιατί μερικές φορές μεγάλες ψύκτρες σε μικρά κουτιά μου κάνουν την ζωή δύσκολη. Όταν μιλάμε για μακρύ λέμε 20+ εκατοστά.
  2. rounsmith

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Scratch Build Project: Server and Gaming Case - bit-tech.net Forums Εδώ δείχνει έναν ενδιαφέρον τρόπο να κάνεις ενώνεις αλουμίνια μεταξύ τους χωρίς να κάνεις γωνίες Δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει για μελλοντικό Mod.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.