Jump to content

Vasilis 07

Premium Members
  • Posts

    507
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vasilis 07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vasilis 07

    Η Cooler Master αποκάλυψε το COSMOS II 25th Anniversary Edition

    Αφού όσοι είχαν COSMOS έφτιαξαν custom side panels έρχεται η CM με μια μικρή καθυστέρηση λίγων ετών... να τα προσφέρει ως αξεσουάρ. Από εκεί και πέρα δεν βλέπω κάποια δραματική αλλαγή σε σχέση με το II. Μόνο ο LED μπλε φωτισμός που μάλλον περιορίζει τις όποιες επιλογές στο στήσιμο του hardware. Χάθηκε δηλ να ήταν RGB ? Ούτως η άλλος μια 400αρα λογικά θα ζητάνε.
  2. Vasilis 07

    Η Pioneer ανακοίνωσε το νέο της Ultra HD Blu-Ray drive, BDR-211UBK

    Πάντως τα $129,99 καλά είναι. Κάποτε όταν πρωτοέβγαιναν τα cd-writer, dvd writer BD writer στην αρχή σου ζητούσαν μια 300αρα.
  3. Vasilis 07

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές Γιορτές - Καλά να περάσουμε.
  4. Vasilis 07

    Corsair Pre-Sleeved PSU Cables

    40E για AX1200 ? Μήπως είναι χαμηλής ποιότητας ? Τα δικά μου http://www.corsair.com/en-us/professional-individually-sleeved-dc-cable-kit-type-3-generation-2-red για το ΑΧ 760 τα πήρα 70Ε +20 το 24πινο και καλώδιο δεν διακρίνω σε σχέση με το σετ του review εδώ.
  5. Vasilis 07

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 4η

    Αγαπημένο θέμα από τότε που πρωτό μπήκα στο lab Εντάξει και το θέμα Δείξτε το κουτί σας... έχει ενδιαφέρον και το παρακολουθώ επίσης αλλά είναι συνιθισμένο θέμα σε όλα τα forums.
  6. Vasilis 07

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 3η

    Αν και με πρόλαβαν αρκετοί η ατάκα που μου έχει μείνει είναι της Karmen 1983 ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΜΕ - ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΜΑΡΙΚΑ
  7. Vasilis 07

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial
  8. DOMINATOR ? Τι σου παρουσίασαν ?
  9. Vasilis 07

    Επιλογή ATX Case

    Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας κουτιά. Ψηφίζω Phanteks. Το CM δείχνει πολύ πλαστικούρα.
  10. Vasilis 07

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια Πολλά στο καλύτερο τεχνολογικό εργαστήρι της χώρας αλλά και στα μέλη του. Καλά να είμαστε όλοι, υγιείς πρώτα από όλα και να ασχολούμαστε με την τρέλα μας.
  11. Vasilis 07

    καλώδια modular τροφοδοτικών

    Το τροφοδοτικό είναι Corsair ?
  12. Vasilis 07

    Πλήθος νέων RGB προϊόντων από την Corsair

    Με την νέα σειρά case θα πρέπει ο άλλος να είναι συνέχεια με το φυσερό στο χέρι.
  13. Σε ευχαριστώ πολύ για την δουλειά σου. Έτσι είναι η διάταξη στο Γ & Δ. Κάρτα δεν υπάρχει ακόμα. Μελλοντικά θα μπει πιθανότατα η Asus GTX 970 Strix (που έχω στο δικό μου σύστημα).
  14. Εννοείται μιλάμε για το ίδιο κουτί. Έχω βγάλει τους ανεμιστήρες με τους οποίους έρχεται το κουτί (τους αποκάλεσα ως stock ) για να γίνουν οι 2 αλλαγές που ανάφερα. Corsair H55 έχει μπει πίσω. Ναι για μπροστά σκέφτομαι (δεν έχει απομείνει άλλη θέση άλλωστε).
  15. Για πείτε και εδώ κάποια γνώμη. Πίσω μπήκε μια Hydro που έχει τον SP120. Στην οροφή έχω βάλει έναν BITFENIX SPECTRE 120MM FAN WHITE LED. Σκέφτομαι να βάλω τουλ. 1 από τους stock NZXT μπροστά. Θα βελτιωθεί το airflow ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.