Jump to content

Tellies

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Tellies

  • Γενέθλια 29/04/1961

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Παρος

Tellies's Achievements

  1. Tellies

    Road trip στα Βαλκάνια

    Ότι είπε και ο simon. Δεν είναι ταξίδι με αεροπλάνο, είναι καλύτερο. Θα σου συνιστούσα να έχεις διαβατήριο γιατί θα περάσεις αρκετούς συνοριακός ελέγχους. Τι θέλω να πω βγαίνεις Ελλαδα έλεγχος πας 20 μετρά ΠΓΔΜ ξανά έλεγχος. ΠΓΔΜ δεν υπάρχει πρόβλημα. ΠΓΔΜ - Σερβία δεν θα το διακινδύνευα πέρασα από εκεί πράγματι ήταν κάπως .Αμα γίνει η στραβή τρέχα γύρευε. Το θέμα με το έγγραφο που ανάφερα έχει να κάνει με την ασφαλίσει σου σε περίπτωση ατυχήματος εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Μας το ζήτησαν αυτό σε συνοριακό έλεγχο Σερβία. Να έχεις υπ όψιν δεν είναι εύκολη η οδήγηση χρειάζεται καθαρό μυαλό και ξεκούραση . Εύκολα θα πας 150km και παραπάνω Το δε οδικό μας δίκτυο απο Αθηνα - λίγο πιο εξω ΠΓΔΜ αριστα 10 λογω Τεμπών . Το magic bus το θυμάσαι. Αυτό έκανα επιτελούς στα γεράματα μου.
  2. Tellies

    Road trip στα Βαλκάνια

    Οτι ειπε και ο simon. Δεν ειναι ταξιδι με αεροπλανο, ειναι καλυτερο. Θα σου συνιστούσα να εχεις διαβατηριο γιατι θα περασεις αρκετους συνοριακος ελέγχους. Τι θελω να πω βγαινεις λλαδα
  3. Tellies

    Road trip στα Βαλκάνια

    Έκανα πρόσφατα το ταξίδι προορισμός ήταν η Ουγγαρια. Απο Αθηνα Σκόπια διανυκτερευση Γευγελη. Την άλλη μέρα Σερβία διανυκτερευση Βελιγράδι. Από εκεί Κροατία. Κάθε μέρα κάναμε γύρω στα 500-600 km περίπου 6 με 7 ώρες οδήγηση μαζί με τις στάσεις. Γενικά δεν αντιμετωπισαμε κανένα πρόβλημα. Στη Γευγελή στο ξενοδοχείο καζίνο στο parking τα περισσοτερα αυτοκίνητα είχαν ελληνικές πινακίδες μιλάμε για εκατό και πλέον αυτοκίνητα. Φτάσαμε 6 το απόγευμα, το πρωί που φύγαμε τα περισσότερα είχαν φύγει. Οι δρόμοι αρκετά καλοί με εξαίρεση ένα κομμάτι 2 περίπου ώρες στη Σερβία που είναι σαν δρόμος διπλής κατεύθυνσης μέσα στα βουνά και πας αρκετά σιγά λόγω κίνησης από εκεί και πέρα μπαίνεις ξανά σε κανονικό εθνικό δίκτυο. Το οποίο στη Σερβία είναι αρκετά κάλο αλλά δεν συντηρούνται συχνά. Οι δρόμοι στην Κροατία από εκεί που περάσαμε εξαιρετικοί και την εποχή που πήγαμε 9 Νοεμβρίου χωρίς κινηση. Γενικά στους ταχείας κυκλοφορίας δρόμους δεν το βλέπω να σε σταματάνε εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Να έχεις ψιλά πρόχειρα για τα διοδια, θα συνάντησης πολλα. Θα συνιστουσα τις διανυκτερυσεις για να είσαι ξεκούραστος, καθώς σε πολλές περιπτώσεις θα κινείσαι με υψηλες ταχύτητες. Αξίζει τον κόπο το ταξίδι. Το αυτοκίνητο που ταξιδέψαμε ήταν ένα Opel insignia 2000 cc 160 hp diesel με πινακίδες Αγγλίας. Οδηγούσε ο φίλος μου, Αγγλος λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας. Χρησιμότατο το GPS ενα tom tom αν θυμάμαι καλά. Θα χρειαστείς κατά πάσα πιθανότητα ένα έγγραφο για διέλευση από Σερβία για Σκόπια δεν θυμάμαι να το χρειαστηκαμε. Δεν θυμάμαι τι ήτανε γιατί ο φίλος μου το έβγαλε στην Αγγλία. Αν θες να με ρωτήσεις κάτι άλλο διαθέσιμος.
  4. Tellies

    RaidSonic Icy Box USB 3.0 Docking and Clone Station IB-124CL-U3

    Θα το παραλάβω σήμερα.Μια ερώτηση θέλω να κλωνοποίησω ένα ssd δίσκο σε έναν καινούργιο ssd.Χρειάζεται να κάνω format στον καινούργιο ssd πρωτα;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.