Jump to content

htsopelas

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About htsopelas

  • Γενέθλια 12/09/1979

htsopelas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. αν η τιμη δεν ξεφευγει πολυ θα ελεγα ο χρονος!
  2. htsopelas

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Αλογο νέας τεχνολογίας! Ένα πρωί μπαίνει ένα άλογο μέσα σε έναν φούρνο. Τα παίξε ο φούρναρης !Του λέει λοιπόν το άλογο: "Δύο φρατζόλες ψωμί και γρήγορα παρακαλώ!" "Μα καλά, λέει ο φούρναρης, εσύ είσαι άλογο!" Απαντάει το άλογο: "Τι έγινε ρε φίλε; Δε σου γεμίζω το μάτι; Άντε γιατί έχουμε και δουλειές!" Παίρνει τις φρατζόλες και φεύγει. Ο φούρναρης σταυροκοπιόταν. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και του λέει: "Ρε φίλε, μήπως έχεις και μία σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι;"
  3. htsopelas

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Μια κυρία πάει στη βιβλιοθήκη και κάνει παράπονα στον υπάλληλο: -Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλα ήταν το πιο βαρετό που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση και είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες. -Ώστε εσείς πήρατε το τηλεφωνικό κατάλογό μας και τον ψάχναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. htsopelas

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    χρονια πολλα και καλα σε ολους ,Χριστος Ανεστη!
  5. htsopelas

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    ωχ, πρεπει να πας οδοντιατρο!
  6. htsopelas

    HTPC - HOME CINEMA

    τελικα βρηκες λυση?
  7. htsopelas

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AxWB1W36nZc]The Parodies #4 - Ελληνικά και Κυπριακά Ζώα - YouTube[/ame] ενα βιντεάκι με ζώα
  8. htsopelas

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Μια μέρα κάνοντας βόλτα ένας τύπος περνάει έξω από ένα μαγαζί με ζώα και πτηνά. Στην πόρτα ήταν ένας παπαγάλος ο οποίος μόλις τον βλέπει του λέει: "Γεια σου μα***α". Ο τύπος μένει κάγκελο, αλλά σκέφτεται ότι έτσι λέει ο παπαγάλος σε όσους βλέπει. Περνάει την επομένη και πάλι τα ίδια. Σκέφτεται "Θα περάσω μετά από άλλον να δω τι θα πει". Όντως περνάει μετά από κάποιον άλλο περαστικό. "Γεια σου Κώστα" λέει ο παπαγάλος αλλά μόλις περνάει αυτός, "Γεια σου μα***α". Αλλάζει δρόμο και ξαναπερνάει μετά από καιρό. Με το που τον βλέπει ο παπαγάλος: "Σε χάσαμε, που ήσουνα μα***α". Εξοργισμένος μπαίνει στο μαγαζί και παίρνει τον παπαγάλο. Τον βάζει σε ένα σάκο και πηγαίνει σε μια ερημική τοποθεσία όπου αρχίζει να βαράει αλύπητα το σάκο κάτω. Μετά από ώρα ανοίγει το σάκο να δει τι έγινε. Ο παπαγάλος βγαίνει από το σάκο τινάζει τα φτερά και λέει έκπληκτος: "Πω, πω σεισμός!!!!!! Και γλιτώσαμε μόνο εγώ και ο μα***ας".
  9. htsopelas

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Τι σημαίνει Δ.Ε.Η.: Δεν έχουμε ηλεκτρισμό!!! Τι σημαίνει Ο.Τ.Ε.: Ούτε τηλέφωνο έχουμε!!!
  10. μεσω internet ψωνιζω λογο χαμηλη τιμης που θα βεω εαν δεν το βιαζομαι απλα επιδιωκω να εχω φροντισει νωριτερα για οτι χρειαζομαι
  11. htsopelas

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    skyfall 7/10 αλλα το casino royale καλύτερο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.