Jump to content

Deschaine

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Deschaine

  • Γενέθλια 10/01/1993

Deschaine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deschaine

    Τελωνείο

    δηλαδή αν θέλω να αγοράσω επεξεργαστή λάπτοπ απο Κίνα μέσω ebay, αν του ζητήσω να τον δηλώσει ως 30$ και δώρο και το κάνει θα περάσει χωρίς δασμούς? Γιατι για 90 ευρώοσα θέλουν απο το τελωνείο δεν θα το ρίσκαρα.
  2. Σ'ευχαριστώ, για τυχόν επιπλέον χρεώσεις ρωτάω περισσότερο.
  3. έως ποιό ποσό ένα δέμα απο amazon.com δεν περνά απο τελωνείο? Θέλω να παραγγείλω μια ram με 30€ αλλά το σκέφτομαι μόνο γι'αυτό το λόγο..
  4. τελικά ο κωδικός δεν λειτουργεί, παρόλο που το έχω απεγκαταστήσει δεν το δέχεται σε άλλο λογαριασμό στήμ
  5. χαρίζω κουπόνι με free κωδικό steam για Dirt3, ήταν πακεταρισμενος με ATI 6870. Δέν ειμαι σίγουρος αν ισχύει ακόμη. Παραλαβή απο Κέντρο Αθηνας.
  6. oρισμένοι καθηγητές συμφωνούν, ορισμένοι όχι, άλλοι έχουν τις δικές τους προτάσεις για την υλοποίηση του. π.χ. στο τμήμα μου συγκεκριμένη καθηγήτρια μόνο που δεν πανηγύριζε όταν ακούστηκε το ενδεχόμενο να ενωθούμε με ένα άλλο του ΤΕΙ, διότι στο άλλο τμήμα δεν υπήρχε μόνιμος καθηγητής που να κάνει τα δικά της μαθήματα.
  7. ΤΕΙ Πειραιά και εσύ? Οι Γεν. Συνελέυσεις της ΣΤΕΦ είναι ΠΑΝΤΑ εμετός, κυρίως λόγω των κομματόσκυλων.
  8. επεξεργαστές tray εννοείς ή σσκευασίες απο phenom II 940? Αν είναι το 1ο, ενδιαφέρομαι.
  9. άμα δεν προχωρήσει με τον Tsunami για το 8 ενδιαφέρομαι
  10. Deschaine

    Δικαιώματα καταναλωτή

    λοιπόν, πρίν απο περίπου 15 ημέρες, ο πατέρας μου πήγε το 6700 slide που έχει στo τοπικό κατάστημα της Nokia, επειδή είχε κάποιο πρόβλημα το καπάκι του. Εκεί του έκαναν γενικό service στο τηλέφωνο μεταξύ αλλων, μετά απο αυτό όμως δεν πιανει καθόλου σήμα. Σκοπέυω να το πάω στο κατάστημα σήμερα. Υποθέτω οτι είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν χωρίς χρέωση εφόσον το πρόβλημα παρουσιαστηκε μετά απο το service τους?
  11. ευχαριστώ Το θέμα τώρα είναι να τον πείσω να ανεχτεί το κουτί για ένα δίμηνο στο 2x3 δωμάτιο της εστίας του και να αλλάξει 2 πτήσεις στο γυρισμό έχοντας +10 κιλά στην πλάτη
  12. καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω ένα κουτι Η/Υ απο ebay, αλλά ο Άγγλος δεν στέλνει Ελλάδα. Άμα το παραγγείλω και το στείλω στον κολλητό μου που είναι φοιτητής εκεί, αυτός όταν επιστρέψει Ελλάδα θα μπορεί να το φέρει μαζί του χωρίς κάποια επιπλέον χρώση?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.