Jump to content

johnnyman

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by johnnyman

  1. Όχι φίλε μου μόνο σταθεροποιητη τάσης.
  2. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τα εσωτερικά καλώδια είναι ελεγμένα τα συγκεκριμένα. Τον όροφο τον ανέφερα γιατί δεν θα μπορέσω να πάρω ρεύμα.
  3. Μένω στον 6ο όροφο και ειναι αρκετά δύσκολο αυτό.
  4. Κοίτα όπως είδες από τα στατιστικά Μαξ είχα 190mbps . Η περιοχή μου υποστηρίζει μέχρι 200 mbps γι αυτό πήγα και wind. Φουλ είμαι εδώ από καμπίνες της. Σκέφτομαι να προβώ σε αναβάθμιση μέσω της εφαρμογής και μετά να κόψουν το κεφάλι τους να το κάνουν
  5. Καλημέρα όλα είναι καλά από μεριάς μου και στον κατανεμητη που είδα και την πρίζα. Reboot και factory reset έκανα Τώρα θα δοκιμάσω από περιέργεια καινούριο καλώδιο από την πρίζα στο Ρούτερ. Τπτ τα ίδια και με το νέο καλώδιο. Λες να μην επιχείρησω να το κάνω 100αρι μέσω του mywind app?
  6. Ναι και μετά το reboot τα ίδια. Έκαναν και αυτοί απομακρυσμενα και εγώ. Να δεις που είναι αυτό που λες ότι επειδή είμαι 50 μου άλλαξαν πόρτα και την δικιά μου την πήρε άλλος. Στο live τσατ είναι καλύτερα γιατί στέλνω και εικόνες. Θα μιλήσω πάλι αύριο η αλλιώς από Τρίτη. Αυτό για την 100αρα τους το είπα αλλά για να πετύχεις άτομο που γνωρίζει είναι μια στις 100..
  7. Πάντως στο τηλέφωνο που μίλησα δεν είδαν κάποιο πρόβλημα. Και στο τσατ να φανταστείς τους έστειλα και εικόνες κτλ... Τι βλακεια μπορεί να έκαναν απορώ....
  8. Κατα 90% απο της wind φίλε μου γι αυτο πήγα και wind(η γειτονιά μου είναι φουλ απο καμπίνες της)αλλά πως μπορώ να είμαι σίγουρος? Το τηλεφωνικό καλώδιο είναι καινούριο του ρουτερ διότι η σύνδεση είναι από τον Σεπτέμβρη του 21. Κάτω στο εσκαλιτ της πολυκατοικίας είδα όλα φαίνονται καλά. Οπότε λογικά μας μένει η καμπίνα έτσι? Το θέμα είναι ότι με τα στατιστικά που είχα σκεφτόμουν να το κάνω 100αρι αλλά τώρα δεν το προχωράω....
  9. Καλημέρα παιδιά Χριστός ανέστη. Προχθες μπήκα να δω από περιέργεια τα στατιστικά της γραμμής και βλέπω έπεσε πολύ το noise margin και το attainable rate.Επίσης το line attenuation ανέβηκε... Τα fec επίσης... Τι μπορεί να συμβαίνει?Στην wind μου είπαν δεν βρήκαν κάποιο θέμα στην γραμμή μου...Παραθέτω φώτο το πριν και το μετά
  10. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Δεν τους νοιάζει τους άλλους γιατι δεν ασχολούνται τόσο με το ίντερνετ... Και να συγχρονίζει παρακάτω ούτε τους νοιάζει.. Το διαμέρισμα το ενοικιάζω εδώ και 10 χρόνια. Η ιδιοκτήτρια είναι πολύ συνεργασιμη κτλ σε ότι έχει τύχει στο σπίτι αλλά δεν ξέρω άμα συμφωνισει για την αλλαγή καλώδιου γιαυτό το λόγο.. Θα δω πως θα κινηθώ από εδώ και πέρα. Οπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις συμβουλές. Μέχρι στιγμής απο το πρωί είμαι εδώ με πείραγμα το Snr margin για παραπάνω ταχύτητα. The power of the Mi 8 be with you
  11. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Καλημερα. Μου κανει παντως εντυπωση οτι και του γειτονα στον 5ο οροφο που εχει vodafone με το ιδιο χρεπι ρουτερ zte δεν πιανει φουλ δηλαδη παιζει στα 8mbps αναλογα την ωρα και εχει επισης λαθη.. Τοσο να ειναι χαλασμενα και τα καλωδια του γειτονα? Μηπως δεν εκανε σωστη μετρηση κατω ο τεχνικος? Τι να πω ρε παιδια..
  12. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Τα είδα τα καλώδια και αυτά που είναι στην κεντρική είναι πιο χοντρά από τα άλλα δωμάτια. Στα άλλα δωμάτια είναι πιο λεπτά και πιο πολλά. Λετε όντως να ειναι η εναλλακτική γραμμή? The power of the Mi 8 be with you
  13. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Έτσι θα κάνω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Άμα δεν είναι ίδιο χρώμα λογικά θα είναι το 2ο εναλλακτικο ζευγάρι ε?
  14. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Τα καλωδια που καταληγουν στις αλλες μπριζες είναι πιο ψιλα καλωδια (πάλι χάλκινα) Οποτε λες να ειναι 2η ενναλακτικη γραμμη σε περιπτωση βλαβης?
  15. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Αυριο θα ξανακοιταξω κατω στον κατανεμητη εαν και δεν το κοβω για σετ καβατζα..Αμα ειναι σετ καβατζα απο θα περνουν γραμμη οι μπριζες των δωματιων? Παντως το 2ο σετ που εχει ειναι ακριβως το ιδιο με το πρωτο δηλαδη απο χαλκο αμα βοηθαει σε κατι αυτο.
  16. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Παιδια ξεχασα να σημειωσω οτι στην κεντρικη μπριζα στο σπιτι εχει ακομη ενα ζευγαρι καλωδιων. Δηλαδη 2 αυτα που εχω στην μπριζα και ακομη 2. Αυτα τι μπορει να ειναι? Μηπως 2η ανταλλακτικη γραμμη σε περιπτωση που παθει κατι η πρωτη?
  17. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Nαι ειχε ενα εργαλειο σαν τηλεφωνο ρουτερ.Εβγαλε τα ψιλα καλωδια απο την ρεγκλετα και το συνδεσε εκει. Εδωσε περιπου 11.8mbps . Το ειδα με τα ματια μου.
  18. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Σας ευχαριστω πραγματικα για τις απαντησεις που μου δινεται. Οποτε το επομενο βημα ειναι τεχνικος δικτυων η εξειδικευμενος ηλεκτρολογος. Οι πριζες στο σπιτι πλην της κεντρικης ειναι ολες ξεσυνδεμενες. Επισης κατω στον κατανεμητη ειναι κουμπενα 2 ψιλα καλωδια στην ρεγκλετα και μετα συνδεονται παλι πανω και απο εκει φευγουν αλλα 2 χαλκινα καλωδια(Μαλλον κολλημενα)που λογικα ειναι αυτα που ερχονται στο διαμερισμα. Υπαρχει περιπτωση να μην πατανε καλα αυτα τα καλωδια η να χαλαρωσαν? Τωρα εχω αυτα τα στατιστικα απο το πρωι. Πως τα βλεπεται? Downstream Upstream SNR Margin : 9.4 11.5 db Line Attenuation : 24.3 11.6 db Data Rate : 8191 894 kbps Max Rate : 9740 1032 kbps POWER : 20.8 12.6 dbm CRC : 422 0
  19. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Οταν λες τεχνικο εννοεις ηλεκτρολογο? Μπορεις λιγο να με κατατοπισεις? Ειχε μετρηση παντως και απο την μπριζα(Οχι με την καινουρια που εβαλα) και εδινε ακριβως το ιδιο με οπως το εχω συνδεμενο τωρα(καλωδια,splitter κτλ)
  20. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Χαλκινα ειναι τα καλωδια φιλε μου ναι. Τι αλλο μπορω να κοιταξω? Να περαστει νεο καλωδιο εως τον 6ο οροφο πολυ δυσκολο εαν και δεν μομιζω να φταιει το καλωδιο. Οπως ειπα και ο γειτονας κατω σχεδον τα ιδια χαλια με μενα ειναι στην vodafone.
  21. johnnyman

    Μεγαλο προβλημα ADSL Vodafone

    Τις μπριζες στα δωματια τις εχω αποσυνδεμενες ολες. Ναι ετσι εκανα,κατευθειαν εβαλα το ρουτερ μονο του με καινουριο καλωδιο. Κατω στον κατανεμητη που μετρησε 12mbps τι απωλια πρεπει να εχω μεχρι τον 6ο οροφο? Η κανονικα δεν πρεπει να εχει απωλια? Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
  22. Καλησπερα φιλοι μου Εχω μεγαλο θεμα με την adsl γραμμη μου. Η συνδεση γεμιζει crc errors συνεχεια μπορει και εχω συνεχεις επανασυγχρονισμους και αποσυνδεσεις. Εχει φτασει σε σημειο να συγχονισει με μολις 0.1mbps το router..... Αυτο γινεται και το πρωι αλλα πιο πολυ το απογευμα. Εχω μιλησει 100 φορες με το vodafone και το θεμα δεν εχει λυθει. Εχει αλλαχτει και το ρουτερ με το tp-link td-w8961n v3 και ειναι λιγο καλυτερα τα πραματα. Επισης πηγα κατω στον γειτονα οποιος εχει και αυτος vodafone και βλεπω συγχρονιζει 8.5mbps αλλα με πολλα λαθη κτλ Να σημειωσω ειμαι στον 6ο οροφο και ο γειτονας στο 5ο Εχει 3-4 που ηρθε ενας τεχνικος τους και ενω στο σπιτι η μετρηση ηταν 6.5mbps κατω στο κουτι ηταν 12000(το μεγιστο της περιοχης) Μου ειπε οτι εχω θεμα στο σπιτι και οτι φταινε ή η καλωδιωσεις ή η μπριζα. Εκανα δοκιμη με νεο καλωδιο και νεα μπριζα αλλαγη με καινουριο splitter κτλ Επισης δοκιμασα να συνδεσω το ρουτερ μονο του στην μπριζα αλλα δεν αλλαζει κατι προς το καλυτερο. Υπαρχει περιπτωση να φταινει οι εσωτερικες καλωδιωσεις της οικοδομης η μηπως το θεμα ειναι απο αυτους και κανουν τις παπιες? Με ειπε να φωναξω ηλεκτρολογο να το δει. Σας ευχαριστω πολυ.
  23. johnnyman

    Corsair Carbide Air 240

    μπ
  24. ολα τελεια παιδια!!τελειο το site,παει σφαιρα!!καλη νεα αρχη!!!
  25. johnnyman

    Δείξτε το κουτί σας...

    καλησπερα παιδια!!χθες παρελαβα το καινουριο μου κουτι air 540!!απλα υπεροχο!!σημερα εγινε καλυτερη τακτοποιηση και αλλαγη θεσεις απο τα φωτα!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.