Jump to content

constant

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About constant

  • Γενέθλια 23/11/1984

constant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. constant

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    χ
  2. constant

    Diablo 3

    λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή : -Νέα build , άρα όσο παίξαμε με αυτά τα build , παίξαμε... Νέα τώρα με νέους champions -Season reset οσονούπω και ελπίζω να έχουν κάποια αξία τα season only Items που μας βγήκε η ψυχή να μαζέψουμε , αλλιώς τα season είναι ολίγον άχρηστα... ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να είναι προς την κατεύθυνση της "διόρθωσης" και όχι της "αλλαγής-ανανέωσης" , διότι , στο game καθότι casual και όχι τόσο hardcorάδικο πια ,δεν λέει να μπαίνεις μετά από ένα εξάμηνο αποχής και να μην δουλεύει το build σου... Συνοψίζοντας λοιπόν βλέπουμε τις "διορθώσεις" θετικά και αναμένουμε. Σκέφτομαι να παρατήσω το season μέχρι το reset που θα γίνει σε μερικές μέρες. Έχω όλους τους champions στο non-season και DH με τρελό αρχαίο μεν fire cluster build (ήμουν κάποτε στο top10 dps) που ίσως φανεί χρήσιμος με τις νέες αλλαγές.
  3. constant

    Diablo 3

    DH light SENTRY εδώ , έχω πολλά κλειδιά από 38 και πάνω ΑΝ υπάρχει κάποιος αξιόλογος συμπαίχτης ας μου στείλει pm μπας και βγάλουμε κανένα 45άρι Grift έχω επίσης και πολλά uber machines , αν επίσης έχει κάποιος ας μου στείλει..
  4. constant

    World of Warcraft

    να πω και μία αλήθεια... στο private server του freakz η guild εμπειρία μου ήταν μακράν πιο ευχάριστη από ότι στον official. μπορεί να είμαι απλά άτυχος στις επιλογές , anyway νέο expansion τώρα και θα δούμε πως θα πάει..
  5. constant

    World of Warcraft

    Frost κι εγω twisted nether ειμαι αν θες στείλε battletag pm , Εισαι σε guild ? Εγω σε μια ελληνική προς το παρόν
  6. constant

    Diablo 3

    Εδω πέρα είχα αγοράσει 3 account επιπλέον για να κανω mule τα legendaries που δεν χωρούσαν στο stash Άχρηστα και τα legendaries Άχρηστα και τα επιπλέον accounts Και το stash παρέμεινε ανεπαρκές Ειναι ξεκάθαρο οτι θεωρούν πως δεν κονομάνε αρκετά και ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση..
  7. constant

    Diablo 3

    Απο προτάσεις άλλο τίποτα .. Μπες στο forum και δες , όπως επισης και στα request των ptr Αλλα φυσικα ακολουθούν την βραχυπρόθεσμα επικερδή οδό αντί εκείνης που θα βελτιώσει την εμπειρία των υφιστάμενων χρηστών. Και αν δεν ηταν να μοιάζει και να ειναι αντάξιο του Diablo II νομίζω πως το ξεκαθαρισαμε κι αυτό... Να μην το ονόμαζαν έτσι
  8. constant

    Diablo 3

    και για να απαντήσω κατάλληλα , είμαι fan της σειράς diablo από το Hellfire pack του 1997 , ακολουθώντας την άνοδο του παιχνιδιού μέχρι το επικό launch του Diablo II Lord Of Destruction έλεγα ότι το diablo ήταν το καλύτερο video game όλων των εποχών - κάτι αντικειμενικά ορθό δεδομένων των αμέτρητων βραβείων του ως GAME OF THE YEAR όταν ανακοίνωσε η blizzard πως προετοιμάζει την συνέχεια της επικής σειράς , δηλαδή το DIABLO III έχοντας σαν δεδομένα τα παραπάνω περιμέναμε φυσικά το καλύτερο.... Μας απογοήτευσαν ; ΝΑΙ θα μου πει κανείς ότι είναι υποκειμενικό , ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΧΙ είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ η αποτυχία του και απεικονίζεται στις ισχνές βραβεύσεις έναντι του DIABLO II - DIABLO II LOD (http://us.blizzard.com/en-us/company/about/awards.html) ΜΕ λίγα λόγια λοιπόν , εμείς που έχουμε την σχετική εμπειρία ΑΛΛΟ περιμέναμε... και έχουμε απογοητευτεί ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ game το DIABLO 3 , άλλα έπρεπε να το βγάλουν με άλλο όνομα... δεν το υποστηρίζει και κρίνεται αντάξιο του.
  9. constant

    Diablo 3

    Εχει κανεις σας keys να παμε για uber runs αργότερα σημερα ; Δοκιμάζω lighting ball sentry build , πολλά υποσχόμενο σε slow paced καταστάσεις
  10. constant

    Diablo 3

    Καλα τα γράφεις. Την εποχή που βασίλευε το single player και αγοράζαμε τα cracked cd's απο την Στουρνάρη , το diablo II ηταν τοσο μεγαλειώδες και κορυφαίο σαν game που το αγόρασα original 3 φορές για να εχω άθικτο το δισκάκι και τα βιβλιαράκια. Τότε παίζαμε ενα game μονο ατέλειωτες ώρες και ουρλιαζαμε όταν χτύπαγε το τηλέφωνο και κοβοταν η pstn, τωρα το d3 ειναι απλα ενα άλλο game στο σωρό... Μπορεί να φταίει και ο ανταγωνισμός πλεον..
  11. constant

    Diablo 3

    Ο φιλος ξεκίνησε να παίζει diablo το 2014 ... Λογικό να εχει πολυ χαμηλά στάνταρ Όχι σαν κι εμάς που πριν 15 χρόνια ορκιζομασταν στο όνομα της blizzard :meeting:
  12. constant

    Diablo 3

    Ψαχνω για team για über runs. Απαραίτητη προϋπόθεση να εχετε 10+ Σετ κλειδιά , και εμπειρία grift 35+ Εχω 28 σετ btw , m6 DH season
  13. constant

    World of Warcraft

    Είστε οργανωμένοι σε κανένα σέρβερ ; Εχω 3 90αρηδες στον TN , και εχει ανοίξει προγραμμα transfer
  14. constant

    Diablo 3

    Χμμμ κάτι πιο δυνατό ίσως , ωραίο build πάραυτα και εχω και όλα τα items που απαιτούνται , αλλα ποιος ο λόγος να φτιάξω build με λιγότερο dps .. Κάτι σε άλλο champion με καλό mobility και animations ?
  15. constant

    Diablo 3

    Αναφορικά με τις seasons , όσοι εχετε εμπειρία απο τα ladders του diablo 2 αν θυμάστε υπήρχαν ladder only items τα οποία για να γίνουν διαθεσιμα στο normal περναγαν χρόνια... Και κάποια που τα είχαν αποκλειστικά όσοι τα βρήκαν κατα την διαρκεια του ladder. Για πείτε κανένα ευχάριστο build να δοκιμάσω μπας και με ξανά τραβήξει το game.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.