Jump to content

prodim

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by prodim

  1. Χμ πολύ ενεργό μέλος δεν είμαι.. για να αντισταθμίσω μπορώ να χαρίσω με την σειρά μου τον 120αρι μου samsung 840 EVO εφόσον επιλεγώ για να παραλάβω έναν 250αρι. Θα πρέπει όμως να του τρέξω ένα τεστακι γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν είναι σε καλά επίπεδα, πράγμα που μπορώ να το κάνω σήμερα αν προλάβω αλλιώς αύριο.
  2. prodim

    Cisco CCNA - Routing and Switching Certification

    Ε τότε πρέπει να εξηγήσεις στη εταιρία σου ότι αφού επενδύει πάνω σου να το κάνει σωστά αλλιώς τι νόημα έχει;
  3. prodim

    Cisco CCNA - Routing and Switching Certification

    Τότε οργανώσου και διάβασε μόνος και φάε τα 3 χιλιάρικα σε σουβλάκια, πίτσες και κανένα ταξιδάκι αναψυχής. Σε 2 βδομάδες δεν βγαίνει εκτός και αν σε προετοιμάζουν μόνο για να δώσεις και να πάρεις το certification. Το θέμα όμως είναι να το κατέχεις όχι να περάσεις.
  4. prodim

    Cisco CCNA - Routing and Switching Certification

    Μην δώσεις 3 χιλιάρικα για 2 εβδομάδες. Καλύτερα να κάνεις ένα academy course σαν της ελληνοαμερικανικής ένωσης. Θα σου πάρει περισσότερο χρόνο για τα μαθήματα αλλά αφού έχεις την όρεξη και τη θέληση να πληρώσεις, κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή. Διάλεξε και ένα τμήμα Δευτέρα & Τετάρτη έτσι ώστε να έχεις το χρόνο από Πέμπτη έως Κυριακή να διαβάσεις και τις όποιες απορίες σου να τις λύσεις με τον καθηγητή τη Δευτέρα. Καλό διάβασμα!
  5. prodim

    Αυτοκίνηση

    Την επόμενη φορά που θα πας ταξίδι και κατά προτίμηση εθνική, δες τη στιγμιαία κατανάλωση (αν έχει το αμαξι σου τέτοια ένδειξη) σε σταθερές ταχύτητες (χλμ) με σταθερό γκάζι όσο μπορείς ακόμα και σε ανηφόρα. Δηλαδή μην προσπαθείς να κρατήσεις σταθερά τα χλμ αλλά το γκάζι. Αν το παρατηρήσεις μερικές φορές τότε θα καταλάβεις αρκετά πράγματα ώστε να προσαρμόσεις την οδήγηση σου και να είναι οικονομικότερη. Σε γενικές γραμμές δεν φαίνεται και υπερβολική η κατανάλωση που έχεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι και σχετικά μεγάλο αυτοκίνητο άρα και βαρύτερο που και αυτό παίζει ρόλο όπως και πόσα άτομα είναι μέσα στο αμάξι, μπαγκάζια κτλ.
  6. Έχω ένα φορητό να στο δώσω να δεις αν σου κάνει. Μάρκα κτλ δεν θυμάμαι.. Πρέπει να το βρω πρώτα στην αποθήκη!
  7. prodim

    Αυτοκίνηση

    2cpu αυτο που μου κανει εντύπωση είναι οτι δεν έχεις αναφέρει πόσα χλμ έχεις κάνει με τα αμορτισέρ. Σε γενικές γραμμές απο τα 60000 - 70000 χλμ και μετά η απόδοση των αμορτισέρ αρχίζει να πέφτει. Φυσικά εξαρτάται και από τη χρήση. Άλλο να είναι συνέχεια σε κατσικόδρομους και άλλο πχ σε εθνική. Εκτός αυτού το οτι ηταν σε μία πυλωτή χωρίς να κινείται δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν υπάρχει φθορά. Ειδικά τα αυτοκίνητα των τελευταιων ετών χρήζουν περισσότερης συντήρησης αν είναι 2-3 χρόνια σε ακινησία παρά αν ήταν σε κυκλοφορία και αυτο έχει να κάνει με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις μέρες μας σε σχέση με πριν 15-20 χρόνια. Αφου λοιπόν κοιτάς για την ασφάλεια σου (δεν ειναι και πολλοί αυτοί που το βλέπουν ετσι στις μέρες μας δυστυχώς..) προσπάθησε να δεις και να συγκρίνεις τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου όταν θα κάνεις έναν ελιγμό αποφυγής ας πούμε. Το νιώθεις βάρκα? Στοιβαρό? Εχει μεγάλες κλήσεις? Εγω θα σε συμβούλευα πάντως να έχεις κατα νου το γενικό κανόνα και απο τις 70000χλμ και μετά να αλλάζεις τα αμορτισέρ σου. Άλλωστε, αχρείαστα να είναι, στη δύσκολη στιγμή θα είναι αυτά που θα "δουλέψουν" ώστε να μείνει το αυτοκίνητο στις 4 ρόδες.
  8. Μιας και τώρα μου ήρθε.. έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το splitter? Πρόσφατα είχαμε ένα θεματάκι και από μετρήσεις δεν βγάζαμε άκρη. Αλλάχτηκε το splitter και όλα καλά! Βέβαια είναι και λίγο ιδιότροπη η περίπτωση μου γιατί τα καλώδια του ΟΤΕ είναι εναέρια και με πολύ υγρασία και αέρα την ακούνε λίγο.. Επίσης σε 4Mbps adsl γραμμή στην Αθήνα, ο τεχνικός που ήρθε μου αφαίρεσε τελείως το splitter με την προϋπόθεση ότι θα έχω μόνο μία συσκευή τηλεφώνου η οποία συνδέεται πάνω στο ρουτερ απευθείας. Να φανταστείς ότι πλέον η συνδεσμολογία δεν έχει καμία σχέση με ότι αναγράφεται στο βιβλιαράκι του ρουτερ αλλά η γραμμή παίζει άψογα! Μυστήρια πράματα..
  9. Με τόσα λάθη που σου βγάζει πάλι καλά που έχεις και κάποιες ώρες Ίντερνετ! Για να μην ταλαιπώρησε θα μπορούσες να βρεις πχ από κάποιον φίλο σου το ίδιο ρουτερ και να το βάλεις κάποια στιγμή στις ώρες που έχεις το πρόβλημα δηλαδή βραδάκι; Άσχετα με αυτό θα σου πρότεινα να πας στο ΟΤΕ shop της περιοχής σου και να μιλήσεις με τον προϊστάμενο ή διευθυντή του καταστήματος και να του εξηγήσεις ότι ορίστε οι μετρήσεις του τεχνικού που πλήρωσα για να ελέγξει τις καλωδιώσεις μου οι οποίες είναι καθαρές αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα. Επειδή το πρόβλημα εμφανίζεται αυτές τις ώρες θα ήθελα να έρθει τεχνικός σας ώστε να το διαπιστώσει γιατί οι 2 προηγούμενοι δεν βρήκαν κάτι. Νομίζω ότι εάν είναι νορμαλ ο άνθρωπος θα σε εξυπηρετήσει αλλιώς μιας και θα είσαι εκεί κάνε ένα γραπτό παράπονο με όλες τις λεπτομέρειες. Καλύτερα να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή παρά να τσακώνεσαι μέσω τηλεφώνου και να χάνεις και το χρόνο σου που δεν στον πληρώνει κάνεις. Κάπως έτσι έχω λύσει και γω το πρόβλημα μου στο εξοχικό. Ότι και αν συμβεί πάω κατευθείαν στο ΟΤΕμαγαζο και μιλάω με τον διευθυντή και αν δεν λύσει το πρόβλημα ο τεχνικός που θα στείλει, δεν φεύγει από τη περιοχή!!!
  10. prodim

    #labxmas2014 day 4 gift 7

    Spacewar και εγω γιατι το ειπε ο απο πανω Καλες γιορτες σε ολους!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.