Jump to content

odim

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About odim

  • Γενέθλια 13/09/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Κιλκίς

Πρόσφατοι Επισκέπτες

592 Εμφανίσεις προφίλ

odim's Achievements

  1. odim

    AMD ZEN thread

    εχω φτιάξει 3 συστήματα με RYZEN εχω εναν 5900x εναν 5700χ και εναν 3600,έκανε τεραστιο άλμα η AMD και ακούω οτί και στην Πλατφόρμα AM5 θα πάει ακόμη καλύτερα και με περιορισμένη ενεργειακή κατανάλωση,αυτό σημαίνει υψηλές επιδόσεις σε χαμηλα watt,πάντως στο κομμάτι της μητρικής τα περισσότερα προβλήματα τα είχα με μητρικές της ASUS,αντίθετα η MSI με δικαίωσε..προτιμήστε καλύτερα GIGABYTE και MSI σε μητρική.
  2. odim

    ASus tuf z270 mark2 και προβλημα με xmp

    οτι να ναι αυτη η μητρικη,πειραξα λιγο τις τασεις και αφου εκανε post στα 3200mhz μετα δοκιμασα να το βαλω σε xmp και εκανε κανονικα εκινηση,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...
  3. odim

    ASus tuf z270 mark2 και προβλημα με xmp

    Εχω νεα,ειπα να δοκιμασω το OC tuner 1 και 2,στο 1 μου ανεβαζει τον επεξεργαστη στα 4,5Ghz και τις μνημες στα 2933mhz,στο 2 ομως μου ανεβαζει μονο τον επεξεργαστη στα 4,6ghz ενω οι μνημες παραμενουν στα 2933mhz και στα δυο κανει εκινηση κανονικα,ειπα να το κρατησω OC tuner 1,υπαρχει διαφορα με το ματι απο 2933 σε 3200???
  4. odim

    ASus tuf z270 mark2 και προβλημα με xmp

    πριν κανενα χρονο τις πηρα και ημουν τυχερος γιατι βρηκα 4χ16gb φτηνα,τωρα για να τις παρεις πρεπει να δωσεις 800€,επειδη εχω και την mark 1 λειτουργει το xmp με αυτες τις μνημες χωρις προβληματα...
  5. Γεια χαρα εχω αυτη τη μητρικη και οποτε γυριζω σε xmp τις μνημες απο το bios δεν κανει post ο υπολογιστης,εχω cpu i3-7350k και μνημες τις CORSAIR CMK32GX4M2B3200C16 VENGEANCE LPX BLACK 32GB (2X16GB) DDR4 3200MHZ,τι να φταιει??? 
  6. odim

    Δεν κάνει boot το pc.

    Καμμενη καρτα γραφικων,δεν υπαρχει εξηγηση,ειμαι εκτος εγγυησης οποτε παω για νεα καρτα γραφικων..
  7. odim

    Δεν κάνει boot το pc.

    enermax triathlor 650watt
  8. odim

    Δεν κάνει boot το pc.

    δεν ειδα στραβα pins,πως θα καταλαβω οτι παιζει βραχυκυκλωμα??? εβγαλα τον επεξεργαστη τον ξαναεβαλα,κουμπωσα τη ψυκτρα απο πανω αλλα τιποτα,παλι τα ιδια,εαν εχει πεσει καθαριστικο υγρο στα pins η στις επαφες του επεξεργαστη παιζει να εχει βραχυκυκλωθει???τι γινεται σε αυτη την περιπτωση???
  9. odim

    Δεν κάνει boot το pc.

    παιζει ρολο το σφιξιμο στον επεξεργαστη???
  10. odim

    Βίδες ψύκτρας

    μεταφερω το θεμα εδω -------->
  11. Γεια σας,προσφατα ειχα ενα προβλημα με τις βιδες της ψυκτρας τελικα βρηκα βιδες την περασα ολα καλα,καταρχην εχω την asus sabertooth z170s και τον επεξεργαστη i5 6600k,τωρα δεν μπουταρει καθολου,η μητρικη εχει 5 leds για cpu,memory,vga,boot και power,οταν παταω το κουμπι εκινησης αναβουν στην αρχη ολα τα leds αλλα στη συνεχεια καποια σβηνουν και ειναι συνεχως αναμμενα το boot και το power,δεν εχω εικονα καθολου,το κουμπι της οθονης αναβοσβηνει που σημαινει οτι δε δινει σημα απο την καρτα γραφικων,ειπα μηπως φταινε οι μνημες,εβγαλε τις 2 απο τις 4 χωρις αποτελεσμα,τι να φταιει??? δε μπορω να βγαλω ακρη,δεν ειχα προβλημα μεχρι που εβγαλα τη ψυκτρα για να την ξαναβαλω με νεες βιδες..
  12. odim

    Βίδες ψύκτρας

    τελικα αγορασα βιδες κι εκανα τη δουλεια μου,το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης μου κανει νουμερα,τωρα δεν κανει post,η μητρικη μου εχει 5 leds cpu,memory,vga,boot και power,οταν παει να κανει εκιννηση αναβει συνεχως μονο το boot και το power τα υπολοιπα αναβουν μια φορα και σβηνουν...τι να φταιει???
  13. odim

    Βίδες ψύκτρας

  14. odim

    Βίδες ψύκτρας

    αναγκαστηκα να βγαλω ολη τη μητρικη απο το κουτι για να μπορεσω να ξεβιδωσω ολες τις βιδες,τα καταφερα,τωρα αυτες ειναι αχρηστες πλεον, που θα βρω νεες βιδες???
  15. odim

    Βίδες ψύκτρας

    φιλε σ'ευχαριστω για την παρεμβαση σου,θα μου ειναι χρησιμος ο οδηγος σου,απο κει και περα επειδη ειναι συστημα 1151 πλατφορμας και η μητρικη καινουργια φοβαμαι να μη σπασω καποιο εξαρτημα της μητρικης,θα προσπαθησω με μυτοτσιμπηδο μηπως και καταφερω να ξεσφιξω τις 3 απο τις 4 βιδες,τη μια την εβγαλα,λενε οτι η ψυκτρα πρεπει να παταει καλα πανω στον επεξεργαστη γι αυτο την "πατησα" με το σφιξιμο,επειδη ειχα κι αλλες ψυκτρες παλιοτερα οι βιδες ηταν χοντροκομμενες και οση δυναμη και να εβαζα δεν αλλοιωνοταν οι κεφαλες τους,η συγκεκριμενη εταιρεια ομως χρησιμοποιει πολυ ψιλες βιδες και με εφερε σε δυσκολη θεση..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.