Jump to content

4197

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About 4197

  • Γενέθλια 22/10/1974

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

4197's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aν το θέμα ήταν πορτραίτο ,ναι το fill in flash θα .. δουλευε , άλλα εδώ έχουμε τοπίο
  2. 4197

    Θέλει ζόρι το πριόνι . . .

    Τι ειδικότητα έχετε κύριε και χειρίζεστε κατ' αυτόν τον τρόπο τα εργαλεία κοπής ; χειρούργος ορθοπεδικός ; σεμινάριο !!! :worship: 'ντάξει , η παροιμία τελικά γράφτηκε σωστά ... δηλαδή όπως την ξέρουμε θέλω να πω !!!
  3. 4197

    4197

  4. 4197

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Μα γιατί ; ο ύπνος είναι καλό πράμα , ένα από τα τρία καλύτερα σε αυτή τη ζωή !!! Είδα κάτι τώρα και σκέφτομαι ότι αν ήμουν οθόνη αφής , θα είχα πολλά νευρά ...πάρα πολλά νευρά συνεχεία , θα σκότωνα άνθρωπο που λένε ξέρεις τι είναι να σε πατάνε και να σε ζουλάνε συνεχεία με το δάκτυλο ; για να καταλάβετε σας έχει τύχει να θέλει κάποιος να σας πει κάτι και να σας κάνει ταπ ταπ με το δάκτυλο ; ( στο μπράτσο στην πλάτη , στον ωμο ) κάπως έτσι πρέπει να αισθάνονται και οι οθόνες αφής !!!
  5. 4197

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Εεε.. τώρα , δήλωσε ο άνθρωπος " ήταν η κακιά ώρα " άλλη ώρα θα ήταν εχμμ... νόμιμος , ήταν της στιγμής το παράπτωμα Μια άτυχη στιγμή,μην υπερβάλουμε , συμβαίνουν αυτά ...
  6. 4197

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

    Πρόβλεψη για ραγδαία αύξηση των ηλεκτρονικών αποβλήτων ,naftemporiki.gr
  7. 4197

    espressακι κανεις; (CoffeeLab)

    Μακινέτα μπρικα , εχω το "φιατάκι " μου μου κάνει, ας μην είναι "φεραρι" ( σόρυ αλλα εγώ πινω τουλάχιστον 2 καφέδες σπίτι όπως και να χει )
  8. 4197

    Aerocool Dead Silence - Έρως κεραυνοβόλος

    Μ' αρέσει το κουτάκι !!! ( το drive θα το 'βαφα .. περτικαλί )
  9. Θά πρέπει να ξαναμπούν οπως τα έχει βάλει η " μανούλα " , αλλά δε κατάλαβα ( και συγχωρήστε με τον ανίδεο ) γιατί να βάλει και στα 24 " καλτσάκια " ; Δεν ειναι πιο μαζεμενα αν μπουν όλα μαζί σε μια " καλτσούλα " ; εκτός κι αν τα πλέξει κοτσιδάκια ξέρω γώ ... Μπορεί να κατάλαβα λάθος και να μην θέλει να κάνει ένα ένα τα 24 .. αλλα άμα τα κάνει κοτσιδακια ; δεν ξέρω ας μας απαντησουν οι ειδικοί..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.