Jump to content

capricorne

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About capricorne

  • Γενέθλια 13/03/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αττική

Πρόσφατοι Επισκέπτες

258 Εμφανίσεις προφίλ

capricorne's Achievements

  1. capricorne

    Star Citizen

    Σου δίνει απλά διαφορετικό starter σκάφος. Όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, όλα τα πλοία θα είναι διαθέσιμα για αγορά με in-game currency. Προς το παρόν, επειδή βρισκόμαστε σε alpha έκδοση του παιχνιδιού, ναι μεν έχει εισαχθεί το in-game currency, αλλά δεν έχουν εισαχθεί αγορές πλοίων, ούτε αναβάθμιση πλοίων (το περιμένουμε όλοι πως και πως σε μελλοντικό patch). Στην παρούσα φάση μας επιτρέπει να αγοράσουμε μόνο στολές (light, medium, heavy armor) για το χαρακτήρα μας καθώς και φορητό οπλισμό (rifles, pistols, shotguns, snipers κλπ). Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, δεν υπάρχει δεδομένη απάντηση. Κάποιος που παίζει 12 ώρες την ημέρα προφανώς θα αποκτήσει σκάφος πολύ πιο σύντομα σε σχέση με κάποιον που παίζει μόνο 3 ώρες για παράδειγμα. Και φυσικά επειδή το game βρίσκεται υπό development και χρειάζεται χρηματοδότηση, μας επιτρέπει να αγοράσουμε σκάφη με real money για όσο διαρκεί το development, κάτι που δε θα ισχύει στο release. Η κατασκευάστρια εταιρία διοργανώνει σε συχνή βάση open alpha (free fly week τα αποκαλεί) όπου οι servers του παιχνιδιού ανοίγουν για όλους για 1 εβδομάδα περίπου. Εκεί έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το παιχνίδι και όσα σκάφη έχουν ξεκλειδώσει για εκείνη την εβδομάδα. Έτσι το δοκίμασα κι εγώ και αφού είδα ότι μου αρέσει, το (προ) αγόρασα. Εννοείται ότι εφόσον αγοράσεις κάποιο πακέτο, έχεις πρόσβαση 24/7 στην alpha έκδοση του game.
  2. capricorne

    ESO

    Συγνώμη, postαρα το ίδιο μήνυμα 2 φορές.
  3. capricorne

    ESO

    Το πρώτο ελληνικό Trading Guild με την επωνυμία "Emporium" στο TESO είναι γεγονός. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας τριών ελληνικών guilds (Eternal Flames - Heroic Few - Argonauts) και είναι cross faction, δηλαδή δέχεται έλληνες παίκτες ανεξάρτητα από το alliance στο οποίο ανήκουν, αν παίζουν solo ή αν παίζουν σε guild. Μοναδικός σκοπός των Emporium είναι η χρήση του guild store για αγοραπωλησίες μεταξύ των μελών του. Για να λάβετε invitation για τους Emporium, στέλνετε whisper σε @Lenkoz ή @Omikrons ή @coniecit.
  4. capricorne

    ESO

    Ζητώ συγνώμη για τυχόν spam, αλλά το guild μας που πλέον τάσσεται στο πλευρό της Daggerfall Covenant έχει αλλάξει όνομα σε Heroic Few κι επίσημη ιστοσελίδα: Heroic Few - Europe - Elder Scrolls Online - Guild Hosting - Guild Launch
  5. capricorne

    ESO

    Οι ώρες της beta είναι οι εξής: Έναρξη - Παρασκευή 14-03-2014 19:00 ώρα ελλάδος Λήξη - Δευτέρα 17-03-2014 06:00 ώρα ελλάδος Όσοι παίκτες έλαβαν μέρος σε παλαιότερη beta, θα είναι σε θέση να παίξουν και σ' αυτή χωρίς invitation Για πρώτη φορά θα ανοίξει ο EU server ώστε να γίνει stress test και σ' αυτόν Θα είναι διαθέσιμη η Imperial Race καθώς και όλο το explorer pack (any race in any alliance) Η ελληνική κοινότητα του TESO μοιράζει beta keys στην ιστοσελίδα Ελληνική Κοινότητα Elder Scrolls Online Forum • View topic - BETA KEYS από το TESO.GR για 14/3-17/3 Αν μου διέφυγε κάτι και το θυμηθώ θα το προσθέω αργότερα.
  6. capricorne

    ESO

    Δεν προσπαθούμε να πλασάρουμε τους εαυτούς μας ούτε ως "έξυπνους" (κάτι τέτοιο απαιτεί test IQ) ούτε ως εξυπνάκηδες, αλλά ως χιουμορίστες, διότι έτσι απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας. Δικαίωμά σου να τσουβαλιάζεις μια ολόκληρη κατηγορία guilds βάσει του guild name και μάλιστα χωρίς να επικαλείσαι κάποιο επιχείρημα πέραν της προσωπικής σου εμπειρίας και δεν είμαι εγώ αυτός που θα στο στερήσει. Διαφωνώ με όσα λες, αλλά δεν έχω πρόθεση να ανοίξουμε ολόκληρη συζήτηση για ένα θέμα που είναι εντελώς άσχετο μ' αυτό το thread, οπότε από 'μένα λήγει εδώ και δεν ξανακάνω σχετικό reply.
  7. capricorne

    ESO

    Κι εσύ μ' αρέσεις (μην πάει στο σεξουαλικό το μυαλό σου πονηρούλη). Γουστάρω που υπάρχουν ομοϊδεάτες σ' αυτό το forum. Με το κράξιμο που έφαγα από τον προλαλήσαντα ένιωσα... ευάλωτος βρε αδερφέ :-p
  8. capricorne

    ESO

    Μ' αρέσει το χιούμορ σου. Εσύ πιστεύω θα ταίριαζες γάντι στο guild. Πέρνα μια βόλτα από το site να υπογράψεις το συμβόλαιό σου :-) Κάποιοι από 'μας, έπειτα από 15 χρόνια online gaming, έχουμε πάψει να 'μαστε θιασώτες της σοβαροφάνειας. Εξ' άλλου και οι πολιτικάντηδες που σε κυβερνούν τα τελευταία 35 χρόνια σοβαροί, κοστουμαρισμένοι καθώς πρέπει είναι, αλλά τα τσεπώνουν μια χαρά εις βάρος σου. Never judge a book by its cover.
  9. capricorne

    ESO

    Καλησπέρα σε όλους και όλες. Εν όψει της κυκλοφορίας του The Elder Scrolls Online, το ελληνόφωνο guild "Steel Eating Mosquitoes" δέχεται Έλληνες και Κύπριους παίκτες απ' όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα μας: http://steeleatingmosquitoes.guildlaunch.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.