Jump to content

THEONASCHR

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About THEONASCHR

  • Γενέθλια 30/08/1963

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΡΑΦΗΝΑ
  • Steam
    THEONASCHR

THEONASCHR's Achievements

  1. Πωλείται η συγκεκριμένη τηλεόραση σε εξαιρετική κατάσταση Τηλ 6948057019
  2. Τελικά βρέθηκε λύση!! Αφου έγινε καθαρη εγκατάσταση driver με το DDU και στον πίνακα ελέγχου NVIDIA το g-sync πρεπει να είναι λειτουργια πληρους οθονης και παραθυρων το σημαντικο είναι ότι στο exe του κάθε παιχνιδιού πρεπει να απενεργοποίησης την "βελτιστοποιηση πληρους οθονης.(δεξι κλικ στο exe μετα-ιδιοτητες -συμβατοτητα και απενεργοποιηση πληρους οθονης. Δουλευει καλυτερα τωρα από την εκδοση 1703 η οποια ειχε λιγο stuttering. ΑΜΗΝ!
  3. Αυτό στα Ελληνικα είναι ο καθετος συχρονισμος (το v sync)παρακατω στον πινακα υπαρχει το ingame vsync που δεν υπαρχει στον Ελληνικο πινακα..
  4. Το ειδα κ ευχαριστω. Το πρόβλημα είναι ότι στον ¨Ελληνικο¨ πινακα ελεγχου της NVidia δεν υπαρχει το ingame vsyng...
  5. Μετα την αναβαθμιση στην 1709 από 1703 το g-syng στην οθονη "σπαει" και δεν μπορεις να παιξεις. Υπαρχει καποιος τροπος που γνωρίζετε ώστε να φτιαξει με καποιες ρυθμισεις? Και αν όχι πως μπορω να παραμείνω στην εκδοση 1703 γιατι το update την ξανακατεβαζει!
  6. No connecting to steam από δυο διαφορετικούς computer τι εγινε?
  7. THEONASCHR

    Nvidia VS Amd

    ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ
  8. THEONASCHR

    Nvidia VS Amd

    ΧΜΜ.........
  9. Εχει κανεις πρόβλημα με το UPLAY εδώ και καποιες ωρες δεν μπορω να παιξω..
  10. THEONASCHR

    Assassin's Creed Unity

    Να και μερικά screenshots από το παιχνίδι σε ανάλυση 1080p/24hz σε High settings.
  11. THEONASCHR

    Assassin's Creed Unity

    Το παιχνίδι το εγκατέστησα σήμερα και έπαιξα λίγο, το story μου φάνηκε πολύ καλό! Τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει ever, ανώτερα από το Black Flag σε High settings (όχι very High settings ούτε ultra) σε αυτές τις ρυθμίσεις το παιχνίδι είναι playable & smooth χωρίς τεχνουργήματα και άλλα τέτοια... Με δύο κάρτες 7970 Gigabite Windforce & Core i7 2600K και τους καινούριους drivers AMD. Όντως βγήκε το patch και απ'ότι διάβασα θα βγούν και άλλα. Πιστεύω ότι σε ένα ανώτερο σύστημα το παιχνίδι αυτό θα ήταν καταπληκτικό!
  12. THEONASCHR

    Battlefield 4

    Στο leaderboard του BF4 οι 6 πρώτοι δεν υπάρχουν...τους μπανάρανε??????
  13. THEONASCHR

    Murdered: Soul Suspect (2014)

    Καλούτσικο παιχνίδι για χαλάρωση
  14. THEONASCHR

    Official Battlefield 3 Thread

    Εκεί που παίζαμε ωραία και καλά...Ξαφνικά οι servers γέμισαν κόσμο 70.000 παίκτες στο Battlelog μαζί, εκτός από καινούριους παίκτες βρήκαν ευκαιρία να μπουκάρουνε και χάκερς! Τελικά νομίζω ότι δεν έκαναν καλά που το άφησαν δωρεάν το παιχνίδι...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.