Jump to content

ExTaCy1337

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ExTaCy1337

  • Γενέθλια 07/12/1992

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ExTaCy1337's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπερα παλικαρια, που μπορω να βρω τετοιου ειδους ανταλλακτικα για καρεκλα γραφειου? Ρουλεμαν κτλ. (Οχι ολοκληρο τον κυλινδρο) Θεσσαλονικη κατα προτιμηση, ή online... δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ. Ροδελες λογικα θα κανουν και οι απλες απο σιδηρικα, αλλα το ρουλεμαν και το λαστιχο δεν ξερω.
  2. ExTaCy1337

    Router only συσκευή - αξίζει το κόπο;;;

    Γινεται, για παραδειγμα οταν το ειχα Automatic DHCP που δουλευαν και τα 2 σαν ρουτερ τοτε γινοταν, με την ιδια καλωδιωση απλως τωρα που το εχω Bridged δεν γινεται, και ειπα μηπως υπηρχε καποιος τροπος, πως θα βρω την ταχυτητα συγχρωνισμου μου το SNR μου κτλ αυτην την στιγμη? :/
  3. ExTaCy1337

    Router only συσκευή - αξίζει το κόπο;;;

    Φιλε τα εχω κανει ολα , μονο που η τελευταια φωτο δεν με αντιπροσωπευει γιατι δεν εχω το μανισιο firmware, φοραω DD-WRT custom firmware δεν εχει αυτοματο wizard Ολα καλα εχω ιντερνετ τα εχω συνδεσει , απλα μπορω να μπω στις ρυθμισεις του Asus μονο, απο την στιγμη που εγινε Bridge το ZTE δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του αν βαλω την IP του. (Σαν acces point πριν μπορουσα να συνδεθω και στα δυο γι'αυτο λεω)
  4. ExTaCy1337

    Router only συσκευή - αξίζει το κόπο;;;

    Εχω ακριβως το ιδιο ρουτερ της Wind και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Το ρουτερ συγχρωνιζει καλυτερα και απο τα αλλα 2 ρουτερ που εχω (Vigor 2700 [Altec] & Nefaster IAD [HoL]) Αλλα εχω αυτο το θεμα με το browsing, βρηκα το topic αυτο μεσα απο το Google, εγω πηρα προσφατα το Asus RT-N10U, και θελω να κανω bridge το ZTE πανω σε αυτο, γιατι το Vigor2700 δεν υποστηριζει Bridge σε PPPoE μονο σε MPoA . Στο Asus εχω DDWRT, αν μπορει καποιος να μου πει πως να τα ρυθμισω? Connection type στο dd-wrt θα βαλω PPPoE? EDIT: http://prntscr.com/3py9jr Αυτα εβαλα στο ZTE, μηπως να αλλαξω κατι στα 3 τελευταια ? Εκλεισα DHCP & WiFi. Εβαλα το Asus ρυθμιση PPPoE κανει αυτο την κληση τωρα και παιρνει την IP για το WAN. Αλλα πλεον δεν μπορω να συνδεθω στο ZTE γνωριζεται γιατι ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.