Jump to content

gidi

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by gidi

  1. gidi

    Βοήθεια με Paypal Dispute

    είχα και εγώ παρόμοια περ'ίπτωση αλλά εμένα δεν ήταν "λειτουργικό" tracking number. και στη δικιά μου περίπτωση έγραφε requiring your action αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι. απλά θα περιμένεις 2-3 μέρες και θα σου απαντήσει το paypal.
  2. gidi

    Αγορές και paypal

    λογικά θα την πρότεινε για να αποφύγεις να περάσεις το όριο των 1000 και να ασχοληθείς με το verification της revolut. τώρα αν "αξίζει" σε σχέση με την revolut δε γνωρίζω να σου απαντήσω
  3. με κάθε επιφύλαξη, αλλά δε γίνονται όλα τα δέματα tracked από τα ΕΛΤΑ. νομίζω για να μπορεί να ανιχνευτεί ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ πρέπει να έχει tracking number της μορφής RX123456789MY (όπου MY βάλε το country code τηε χώρας προέλευσης) Τα λοιπά δέματα ανιχνεύονται από άλλες τρίτες υπηρεσίες π.χ. 17track μεχρι να φτάσουν ελλάδα από εκεί και πέρα είναι σαν απλή αλληλογραφία.
  4. gidi

    τελωνειο παραγγελια απο κινα

    αφού μπήκε και βγήκε έτσι σβέλτα, δε νομίζω να έγινε κάτι.
  5. gidi

    δεν αναγνωριζετε η prepaid card απο το paypal

    νομίζω εδώ κάνεις λάθος. λογικά τα 3 νούμερα που ζητά είναι στην πίσω πλευρά της κάρτας
  6. gidi

    Αγορές και paypal

    οι pending παραγγελίες δε πρόκειται να αλλάξουν. μπαίνουν σε τέτοιο status επειδή δεν μπορούσες να πληρώσεις. Προχώρα σε νέα.
  7. gidi

    Οι αγορές μας..!!

    ακόμη και κλειστή να είναι η TV, νομίζω ότι βλέπω το logo του nickelodeon επάνω αριστερά...
  8. gidi

    Οι αγορές μας..!!

    Maximum current and load for USB ports3,1 A for all 3 ports, up to 2,1 A for 1 port, 15 W for 3 ports (10,5 W for 1 port) Εδώ θα βρεις και αναλυτικό τεστ για το πολύμπριζο Πήρα και εγω ένα απο το getone με $10 και είναι εξαιρετικά βολικό.
  9. έτσι όπως το βλέπω μπήκε τελωνείο, δεν δασμολογήθηκε και συνεχίζει την πορεία του προς τον παραλήπτη.
  10. gidi

    Αγορές και paypal

    και τις δύο μου κάρτες (visa & mastercard) τις έχω verified αλλά συνεχίζω να τρώω τάπες σε όλες μου τις προσπάθειες
  11. gidi

    Αγορές και paypal

    για ποιο μαγαζί μιλάς φίλε μου; εγώ τρώω καθημερινά πόρτα εδώ και καμιά βδομάδα που προσπαθώ με χρεωστική visa αλλά και πιστωτική mastercard της alpha bank, το ίδιο και με paypal με τις ίδιες κάρτες επίσης...
  12. gidi

    Αγορές και paypal

    αν θες, πες μας και με τη καρτα πλήρωσες γιατί έχω φάει τρελό άκυρο από πειραιώς χρεωστική visa και alpha mastercard
  13. gidi

    Αγορές και paypal

    έτσι γίνεται πάντα με το sportdirect, όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη τότε θα τραβήξουν τα χρήματα. ερώτηση. πλήρωσες με paypal balance ή κανονικά με την κάρτα σου στο paypal?
  14. gidi

    Ανεμιστήρας οροφής

    επειδή δε παλεύεται η ζέστη και πλέον βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που είναι να πάμε για ύπνο, θέλω και εγώ να πάρω για το υπνοδωμάτιο. η τοποθέτηση του ήταν εύκολη; αν έχει γύψινο διακοσμητικό στη θέση του φωτιστικού ενοχλεί ή δε θα υπάρχει πρόβλημα;
  15. gidi

    Καθαρισμος Λαπτοπ Υπηρεσια

    είναι και τα παιδιά στη http://stinpriza.org/ έχω δοκιμάσει επισκευή εκεί και ήταν όλα μια χαρά.
  16. gidi

    Το e-shop ανεβασε τις τιμες του ?

    τώρα που εξαφανίστηκε ο ανταγωνισμός που είχαν από διάφορα e-shops του εξωτερικού, δεν θα μου φανεί παράξενο αν κάνουν πάρτι με τις τιμές τους...
  17. gidi

    Αγορές και paypal

    σωστά, ναι είναι η απάντηση. γενικότερα η αντίληψη που κυκλοφορεί είναι ότι το paypal είναι λίγο υπέρ του καταναλωτή. απλά για να είσαι και εσύ ΟΚ, να έχεις αποδείξεις (φώτο και βίντεο) για όλα όσα υποστηρίζεις. επίσης επειδή έχω και εμπειρία επιστροφής με την νέα πολιτική του paypal που επιστρέφει το ταχυδρομικό κόστος, και αυτή με κάλυψε 100% υ.γ. στη φάση "dispute" είσαι εσύ και ο πωλητής, μόνο όταν το κάνεις escalate to claim επεμβαίνει το paypal. Προσωπικά εξαντλώ κάθε πιθανότητα λύσης του προβλήματος στη φάση του dispute και έτσι και δω ότι ο πωλητής σφυρίζει αδιάφορα τότε το κάνω claim. Αφού φυσικά έχω μαζέψει ότι έχω υπέρ μου. Εννοείται ότι άπαξ και είσαι σε dispute μιλάς μόνο μέσω paypal, ποτέ μέσω προσωπικού email.
  18. gidi

    Αγορές και paypal

    δε μας αναφέρεις τον λόγο που έκανες claim, οπότε ότι και να πούμε θα είναι εικασίες. επίσης έχε υπόψιν σου οτι ο χρόνος που έχουμε πλέον για dispute είναι 120 μέρες. αν ο λόγος του claim σου είναι ότι δεν παρέλαβες ακόμη το προϊόν τότε αν όντως περιμένεις 100 ημέρες δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθείς. Αν όμως είσαι με το "παλιό" σύστημα (των 60 ημερών), τότε απλά νομίζω πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη. Γίνε λιγάκι πιο συγκεκριμένος για να σου πούμε και εμείς τις απόψεις/εμπειρίες μας. πάντως στις δικές μου περιπτώσεις, το paypal πάντα ασχολείται με τα claims.
  19. gidi

    Οι αγορές μας..!!

    ρε παλικάρια οι frosted τι υλικό είναι; είναι μαλακή σιλικόνη ή σκληρή; έτσι και φάει πτώση το κινητό θα απορροφήσει λίγο από την πτώση η θήκη ή θα κλατάρει εντελώς σαν να μη φόραγε τίποτα; συνήθως αγοράζω no name TPU silicone θήκες αλλά αυτές οι nillkin frosted είναι πολύ όμορφες...
  20. gidi

    Καλύτερα flat cable handsfree ?

    http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1bl-livesound-hi-fi-headset-black-lime-p-TEL.009664 τα βγαζει συχνά πυκνά το eshop στα ~7 ευρώ. απλά εξαιρετικά. υ.γ.:ανάλογα την συσκευή σου, 'ισως χρειαστείς και ένα αντάπτορα (~1ευρώ από ebay)
  21. gidi

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    μόλις το αλλάξανε παλικάρια... όποιος πρόλαβε πρόλαβε (αν δε ρίξουν άκυρο λόγω λάθους συστήματος)
  22. gidi

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    τα V3 στο merimobiles στα $13,98 με το κουπόνι APFO
  23. gidi

    Οι αγορές μας..!!

    με cubot s200 παίζει μια χαρά, άρα ΟΚ θα είσαι
  24. gidi

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    είναι κομματάκι βαριά αυτά παλικάρια, θέλει προσοχή άμα είναι πολλά σε ένα πακέτο γιατί μπορεί να παίξει τελωνείο.
  25. gidi

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    παλικάρια αν χωράει ένα ακόμη για παραλαβή αθήνα, ενημερώστε και κάνω άμεσα πληρωμή με paypal ή πειραιώς. ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.