Jump to content

adonle

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

210 Εμφανίσεις προφίλ

adonle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adonle

    Αποκτήστε κλειδιά Windows 10 Pro OEM με λιγότερα από 11€

    Τα κλειδιά πολλαπλής χρήσης είναι για να ενεργοποιήσουν πολλά αντίτυπα που χρησιμοποιούνται στον ΙΔΙΟ οργανισμο (εταιρεία κλπ). Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι νόμιμα τα κλειδιά που πουλάει η URCDKey. Η Microsoft έχει λίστα με επίσημους μεταπωλητές και η URCDKey δεν είναι σε αυτήν. Μπορείς κάλλιστα να κατηγορηθείς για κλεπταποδοχή, με τη λογική ότι έπρεπε να το έχεις φανταστεί. Βέβαια, στην πράξη αυτό μόνο σε επιχειρήσεις παίζει να συμβεί. Κάποια στιγμή θα σκάσει κι αυτή η φούσκα. Τώρα γιατί αργεί κάποια χρόνια κάθε φορά να σκάσει... δεν το ξέρω.
  2. Βασικά @p55 δεν ξέρω αν έχουν γνήσιο photoshop και αν ελέγχονται. Απλά ξέρω ότι αν πάρουν άλλον Η/Υ, θα κρατήσουν και αυτόν. Οπότε αν τα windows είναι σπασμένα σε αυτόν, θα παραμείνουν. Επιπλέον, στον νέο θα ψάχνονται πάλι για photoshop. Εγώ τους το ξεκαθάρισα ότι δεν ασχολούμαι να βρω σπασμένα.
  3. Για πολλά πράγματα το θέλουν. Κάνουν εκδόσεις, φυλλάδια κλπ. Τώρα, γιατί δε χρησιμοποιούν άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα; Επειδή αυτός που τα φτιάχνει αυτό έχει μάθει. Το μονόδρομος πώς το εννοείς; Κι αν αναβαθμίσουν αυτόν που έχουν οκ είναι από άδεια (θεωρητικά, δεν έχουν windows serial number αλλά εμένα δε με αφορά αφού τα windows ειναι ενεργοποιημενα).
  4. @shattered σε ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση. Υπάρχει ένας περιορισμός. Η αγορά πρέπει να είναι από ελληνικό κατάστημα με τιμολόγιο. Αποκλείεται το ebay. Και χρειάζεται εγγύηση. Γι' αυτό κοιτάζω φυσικά καταστήματα στην Αθήνα. Βρήκα κάποιους i3 και i5, αλλά πολύ παλιάς γενιάς. Και Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.
  5. Δεν έχει εγκατεστημένα περιττά πράγματα. Θα του κάνω ένα C-cleaner. Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα που έχει Win8. Μπορώ να τον πάω στα Win10, το επιτρέπει η Microsoft επειδή ασχολείται με ΑΜΕΑ η ΜΚΟ. Αλλά μήπως είναι χειρότερα; Πάντως το ότι σέρνεται στο Photoshop, είναι μάλλον λογικό. Είναι πολύ παλιός και δεν έχει κάρτα γραφικών. Μιας και ο @p55 βρήκε το μοντέλο της μητρικής, έχετε να προτείνετε κάποια οικονομική κάρτα γραφικών, που θα έδινε κάτι παραπάνω; Ή είναι καλύτερα να τα δώσουμε όλα στη RAM; Δέχεται μέχρι 8GB.
  6. @trib εκ πρώτης όψεως δε με ικανοποιεί. Αλλά για πες περισσότερα. Από πού είναι;
  7. Χαίρετε, Έχω αναλάβει να βοηθήσω μια ΜΚΟ που κάνει σημαντική δουλειά, αλλά δεν έχει χρήματα. Τους χάρισαν έναν παλιό pc Lamtech με Athlon II και 2GB RAM DDR2. Τρέχει Win8, πιθανώς σπασμένα. Δεν έχει κάρτα γραφικών. Το χρησιμοποιούν ως τώρα για Photoshop CS5 και φυσικά σέρνεται. Δεν έχουν λεφτά για καινούριο. Δεν έχει κανένα αυτοκόλλητο, κανένα χαρτί μαζί του και ο δωρητής δε μπορεί να παράσχει καμιά πληροφορία. Επίσης δε μπόρεσα να βρω τα specs στο internet. Έχω φωτογραφία από το εσωτερικό, αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποια μητρική και ποιος επεξεργαστής ακριβώς είναι. Η πρώτη μου σκέψη είναι να βάλουν περισσότερη RAM. 35€ τα 4GB. Αλλά έχει νόημα; Και πόσο να αντέξει ακόμα αυτό το μηχάνημα; Να τους προτείνω καλύτερα κανένα refurbished με i3 και 4GB RAM στα 200€ περίπου ; Είπαν ότι αντέχουν 200€. Αλλά και πάλι το refurbished δε θα έχει κάρτα γραφικών. Υπάρχει κανένα refurbished AMD σύστημα που να αποδώσει καλύτερα σε αυτά τα χρήματα; Θα εκτιμούσα τη γνώμη όποιου γνωρίζει. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.