Jump to content

Dexterpap

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Dexterpap

  1. Μια πολυ ενδιαφέρουσα ερεύνα που θα μας βοηθήσει να δούμε με νούμερα τις διαφορές και το χρόνο που κερδίζουμε με τον ssd στο χώρο εργασίας. Είμαι περίεργος να δω τα συμπεράσματα που θα βγουν ειδικά για την αναμενόμενη διαρκεια ζωής του OCZ.  

    Αναμένουμε αποτελέσματα!
    Αντε να μάθουμε και κατι πιο χειροπιαστό για τους ssd. 

  2. Καλησπερα,

     

    Πιθανον να μην διαβαζει το raid controller και για αυτο συμβαίνει αυτο. Προσπάθησε να κάνεις φορμάτ μονο με τον ενα δίσκο πανω και περασε μετα το driver της μητρικης για τον raid controller (raid utility).

     

    Παρεπιπτωντως γραψε και ποια ειναι η μητρικη. 

  3. άρα το  λάπτοπ πάει για πούλημα και όποιος μπορέσει να το κάνει. Το ανεμηστηράκι δουλεύει αλλά δεν δείχνει πάλι κάτι.

     

    Το rebail στο τσίπ πρέπει να γίνει σε όλη την μητρική ε;

     

    Αν ολα τα υπολοιπα ολοκληρωμενα πατανε καλα στη μητρικη και δεν εχουν ψυχρες κολησεις τοτε το reballing θα γινει μονο στο chip της καρτας γραφικών. Συνηθως το κοστος αυτης της επισκευης στα καταστηματα service που αναλαμβανουν τετοιες επισκευες ανερχεται στα 70 και σε αλλα 90 ευρω.

  4. Γράφει παραπάνω ότι δεν μπόρεσε. 

     

     

    Δεν είναι κανόνας αυτό που λες. Το ανεμιστήρι μπορεί να το ακούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δουλεύει σωστά η κάρτα. 

     

    Προβληματική κάρτα μπορεί να σημαίνει μαύρη οθόνη, μπορεί να σημαίνει και άλλα που περιέγραψα πιο πάνω.

     

     

     

     Παντα μιλαμε στατιστικα οταν αναφέρουμε μια γνωμη απο εκει και περα αυτος που θα σου πει τι ειναι καποιος τεχνικος που θα ανοιξει και με τα καταληλα εργαλεια θα βρει τα φταιει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Παντως το προβλημα του φιλου ειναι σιγουρα καρτα γραφικων και αυτο επισκευαζεαι μονο με reballing στο chip τις καρτας γραφικων. Επισης οταν ελεγα για το ανεμιστηρι φιλε μου επρεπε να προσθεσω επιπλεον οτι εφοσον λειτουργει και αυτο βλεπει μαυρη οθονη και του παιζει σε εξωτερικη τοτε η καρτα γραφικων δεν δουλευει σωστα. Αυτο ειναι κανονας οτι εχει προβλημα η καρτα.

  5. Αρχικά θα σου προτεινα να τσεκαρεις με καποιο αλλο cd να δεις αμα σου κανει το ιδιο και με αλλο iso αρχειο για να αποκλεισεις οτι δεν φταιει το λογισμικο. Και αν θες γραψε πιο μοντελο ειναι το λαπτοπ σου. Για να ειναι inverter δεν θα ειχε καλει φωτεινοτητα το λαπτοπ και επισης δεν θα εδειχνα καθολου. Οπως και αν ηταν καρτα γραφικων θα ειχες μονιμα μαυρη οθονη και θα ακουγες το λαπτοπ να δουλευει το ανεμιστηρακι. Αλλα δες το και σε εξωτερικη οθονη να το επιβαιωσεις οπως αναφερουν και παραπανω.

  6. Επισης παιδια κατι αλλο που διαβασα για το ρολόι ειναι οτι οσον αφορα καποιες λειτουργιες του χρειααζεται το λογισμικο του τηλεφωνο σου να ειναι στην εκδοση  4,3 και πανω στα android  και ios 8 για iphone. Για παραδειγμα δεν συνδέεται με την εφαρμογη Mediatek smart device, το messaging δεν κανει sync με το κινητό που δεν τηρει τα παραπανω που ειπα. Ουτε το το remote notifier δεν συγχρονιζει και γενικα δεν μπορεις να εκεμεταλευτεις ολες του τις λειτουργιες του ρολογιου. Το προβημα ειναι οτι τα κινητα χωρις αυτα τα λογισμικα δεν υποστηριζουν BLE( Bluetooth low energy)  hardware smart phone :  http://support.garmin.com/support/searchSupport/case.faces?caseId={bbfc9660-8f77-11e3-d5f4-000000000000}

  7. Μπραβο pol77 πολυ ωραιο το review ! Θα επρεπε να γινεις φωτογραφος! πολυ ωραιες φωτογραφιες! 

    Πιστευω ησουν πολυ αντικειμενικος στη βαθμολογια , καλυψες και τους πιο απαιτητικους!

    Το ρολοι ειναι οντως πολυ καλο για την τιμη του, ειδικα για οποιον θελει να κανει φιγουρα με λιγα λεφτα ειναι τελειο!

    Επισης αυτο με τα κουτακια που σε κατευθηνει μεσα στο review ειναι τελειο, να καθιερωθει παρακαλω!

    • Like 1
  8. Καλησπερα παιδια,

     

    Εχω αυτο στο καινουργιο μου συστημα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχω τοποθετησει ολους τους ανεμιστηρες που μπορει να παρει το κουτι και παρατηρω οτι το airflow ειναι πολυ καλο και οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα καλες οχι μονο σε idle αλλα παιζοντας και παιχνιδια οπως το  Dragon Age: Inquisition δεν βλεπω θεματα με την θερμοκρασια. Επισης οπως αναφερεται και στο review το κουτι ειναι ταφος! Απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ανοιχτο. Απο εκει περα πραγματικα τα φιλτρα που εχει κανουν δουλεια. Για μενα αυτο κουτι ειναι πολυ καλη λυση για οποιον θελει εναν αθορυβο υπολογιστη.

     

    Μπραβο στην karmen για το review και στον seafalco για τα υπερ αναλυτικα του σχολια!

    • Like 1
  9. Παιδια εγω ως κλασσικος καμενος με το ποδοσφαιρο και το μανατζεριλικι , παιζω Football Manager 2015! Καλοσχεδιασεμνο με καινουργιο interface menus αλλα οχι τοσο ρεαλιστικο και με ελαχιστες βελτιωσεις απο τα προηγουμενα.

    • Like 1
  10. Τσεκαρε αρχικα αν ο εκτυπωτης ειναι εγκατεστημενος σωστα και στα δυο pc . Μηπως υπαρχει προβλημα με τον οδηγο του εκτυπωτη.

    Επισης καλο θα ηταν να βαλεις καρφωτες IP ωστε να μην γινεται αυτο που περιγραφεις. Δηλαδη να μπεις μεσα στο modem και να κανεις IP Adressing στις συσκευες αν δεν ξερεις πως , πες μου να γραψω εναν οδηγο.

  11. Παιδια ηταν πολυ ωραια ολα! εγω ειμαι ο πιο τυχερος κερδισα ssd με το νουμερο 23 και ακομα καλυτερο εβγαλα φωτογραφια με την karmen1983! ειμαι θαυμαστης της απο παλια! Επισης εφαγα παρα πολυ και ηταν ολα υπεροχα !

    Αντε και του χρονου να κερδισω το φλουρι! 

     

    Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα παιδια θα τα λεμε στο forum.

    • Like 2
  12. Δοκίμασε αρχικά να δεις αν σου κάνει το ίδιο και με vga to vga καλώδιο. Στο λέω γιατι μου εχει ξανα τυχει σε μητρικη που εχει ενσωματωμενη vga και dvi να γινεται το ίδιο. Ποια μητρική εχεις αγοράσει ; ποιο μοντέλο ακριβως; 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.