Jump to content

Xlimitzouras

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Xlimitzouras

  1. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Σημερα τι ωρα??? Και τι pass???? Ακυρο νόμιζα οτι είχε thelab.gr σημερα αγωνα..
  2. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    @fatalara, το εκανα κυριως για να μαθω να φρεναρω λιγο καλυτερα, και να συνηθισω στο trail braking. ΥΓ: Τι PC ειναι αυτο που εχεις ρε!! τρελα!
  3. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Πουλαακια μου ετσι εξηγειται πως φρεναρατε 1μιση μετρο μετα απο μενα στα replay! Εγω το παιζα Alonso/εμπειριας, και τα χα βγαλει ολα off Thanks! Την βρηκα στο carthrottle και λεω που μπορω να την βαλω να την βλεπω... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ? Μαγκες τελος οι εμπειριες χωρις ABS! Τρεμε ακη τρεμε πανο τρεμε δημητρη! Την κατσατε! :p
  4. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    @troffeo, Μαλλον εγώ ήμουν αυτός που σε χτύπησε. Ήσουν κολλημένος στον μπροστινό σου λίγο πριν τα φρένα, και οι 2 στα αριστερά. Εγώ ήρθα απο δεξιά και λίγο πριν φτάσω στο σημείο να πατήσω φρένα πετάγεσαι δεξιά-ακριβώς μπροστά μου και το κοκκαλώνεις. Πραγματικά ούτε φρένο δεν προλαβα να πατήσω, σε πήρα μπάλα Ερώτηση προς όσους είχαν χρόνο κάτω από 1:07:5 Τρέχατε με ABS? Η όχι?? για να ξέρω διαφορές!! (πρέπει να μπω και γω TS. Γινεται χαβαλές και τον χάνω! )
  5. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Πωω ρε φιλεε τι εκανες...!! Εγω εκανα 1:07:90 και ελεγα μαμαω. Εσυ δεν οδηγας, πετας χαμηλα!
  6. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Καλα ε.. σημερα στον υπνο μου σκεφτομουν οτι θα ηταν ωραιο να κανονίζαμε για καφέ κάπου όλοι μαζί να γνωριστούμε!! Εγω σπουδάζω Βόλο, οπότε δε θα μπορέσω να έρθω.. Στο επόμενο! Υ.Γ. κανένας κατω από 25 υπάρχει στην παρέα??
  7. Xlimitzouras

    Assetto Corsa

    http://www.gteye.com.au/product/gteye-progressive-brake-spring-for-g25-g27 Αυτό είχα βρει. Λιγο ακριβουτσικο μου φανηκε. Λες να το τολμησω? Θα δω με τα παπουτσια μηπως βοηθησει
  8. Xlimitzouras

    Assetto Corsa

    Ποσοι απο εσάς έχουν τιμονιέρα με λεβιέ??? Εγώ έχω την G27 και έχω θέμα με το heel n toe.. Δεν μπορώ να κρατήσω το φρένο σε σταθερό επίπεδο κάθε φορά που κατεβάζω, με αποτέλεσμα να χάνω αρκετό χρόνο στα φρναρίσματα μπλοκάροντας τροχούς. Έχει κανένας tips για να βοηθησει?
  9. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Cup

    Με φωναξε κανεις? συγγνωμη αλλα ήμουν εκτός και δε θα μπορούσα να συμμετάσχω! Αν πάντως υπάρχει ακόμα κενή θέση πειτε μου!
  10. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Cup

    Παιδια προλαβαινω να μπω και γω στο cup?????
  11. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Η αληθεια ειναι πως στον 2ο αγωνα επεσε λιγο ξυλο, κυριως μεταξυ εμενα και του πανου2171. Πηγα να προσπερασω σε στενο σημειο, και απο το 2ο λεπτο εμεινα με προς-πισω αεροτομες σπασμενες εντελως και μια μπρος δεξια αναρτηση ελαφρως χτυπημενη. Συγχαρητηρια στον αλλο πανο για τις νικες! Ισως αν δεν ημουν τοσο ανυπομονος, να τον δυσκολευα λιγο παραπανω. Ρε παιδια είχα πολύ λαγκ? Πήρε το μάτι μου στα πιτ κάτι 150+... Αν ναι, ξερει κανεις τιποτα για να το βελτιωσουμε? Στο τελος το καψες? χαχα δεν πειραζει. Παρε το πόδι σου από το συμπλέκτη γιατί τρεμοπαίζει (αν δεις τις στροφες του κινητηρα πχ στο 2:23) Και βγαλε το Traction Control για να δεις πως πραγματικα αντιδρα το αυτοκινητο καθως πατας πιο πολυ γκαζι. Τα ABS θα σου προτεινα να τα αφησεις για λιγο ακομα
  12. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Υπομονή.. μην τα παρατήσεις εύκολα Τα συγκεκριμένα βιντεακια εμένα προσωπικά με βοήθησαν αρκετά
  13. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Γεια σου φιλε! Φανταζομαι εχεις το AC μαζι με το DLC. Ψαξε online το σερβερ "thelab.gr" και εεεμπααα! Τοσο απλα. Οπως βλεπεις σχεδον καθε κυριακη οργανωνεται αγωνας, καλο θα ηταν να διαβασεις λιγο τους κανονες που αναρτονται μαζι με τα events, για να εχουμε ολοι καθαρο και ωραιο αγωνα!
  14. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    https://youtu.be/VflT8OUso2w Για μπειτε στο μουντ.. Η Ε30 μηπως ειναι λιγο αργη? Δεν την εχω δοκιμασει εναντιων των αλλων 2 ποτε για να ειμαι σιγουρος
  15. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Τι λετε για 90s DTM στο Nordschleife? Ισως η πιστα να μην ειναι η ιδανικοτερη για αγωνες βεβαια...
  16. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Δεν έτρεξα, αλλά απ ότι βλέπω περάσατε πολύ καλά! Όσον αφορά το παρακάτω συμβάν θα ήθελα και γω να σχολιάσω λίγα πράγματα Μετά τη φουρκέτα ο GoMar είναι δίπλα δίπλα με τον Daras αλλά έχει το πλεονέκτημα της εσωτερικής. Παρόλα αυτά φρενάρει πολύ πιο αργά από το Δάρα, χάνει το apex για 1+ μέτρο και μετά επιταχύνει και βγαίνει αρκετά προς τα δεξιά. Gomar είπες ότι δεν είχες υποστροφή. Δεν ξέρω κατά πόσο η τιμονιέρα είναι συγχρονισμένη με τις κινήσεις του "εικονικού οδηγού" αλλά φαίνεται ότι έχεις αργήσει να στρίψεις αρκετά..Ο Δάρας φαινεται να στρίβει σαν να μην υπάρχει πουθενά ο Gomar. Αν δεν τον χτυπούσε πίσω δεξιά, με την ταχύτητα που είχε, θα τον χτύπαγε σίγουρα κάπου. Για μένα φταίτε και οι 2 εξίσου. Τώρα, τι θα έκανα εγώ διαφορετικά Αν ήμουν ο Gomar, θα φρέναρα ακριβώς στο ίδιο σημείο που φρέναρε ο Δάρας (γιατί νομίζω φρέναρε λίγο νωρίτερα απ όσο έπρεπε, αλλιώς θα φρέναρα πριν από αυτόν) Με το σώμα θα κρατιόμουν στην εσωτερική και στην έξοδο θα κρατιόμουν λίγο προς τα αριστερά. Αν ήμουν ο Δάρας, με το που έβλεπα τον Gomar να βουτάει τόσο μέσα στα φρένα, ήταν σίγουρο ότι θα χάσει το apex και θα βγει στα δεξιά στην έξοδο. Οπότε θα πάταγα ένα τσακ το φρένο και θα έμπαινα στα αριστερά του Gomar. Πιστεύω ότι θα βρισκόμασταν πάλι πλάι πλάι. Τη θέση τελικά μάλλον θα την έχανα γιατί μετά είναι 2 δεξιές στροφές στις οποίες θα είχες πάλι την εσωτερική Καλό σούβλισμα σε όλους Edit: αυτή η 4C στο λαιμό μου κάθεται! Ειδικά στο gren hell....
  17. Xlimitzouras

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Γεια σας παίδες!! Χωράει καινούργιος στην παρέα?? Ο Oxide μου μίλησε για το forum, είχα πετύχει και το server σας ανοιχτό κάποια στιγμή. Διάβασα ότι ποστ αφορά το AC που μπόρεσα να βρω αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο για το teamspeak. Επίσης, ο σέρβερ κάθε πότε είναι ανοιχτός?? Και με το cup τι ακριβώς γίνεται??? Στο event την κυριακή δε θα μπορέσω να συμμετάσχω.. μετά το πασχα! Καλώς σας βρήκα και καλούς αγώνες!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.