Jump to content

nxh1024

Members
  • Posts

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Άλιμος

nxh1024's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nxh1024

    LG UltraWide monitors: η απόλυτη επιλογή για την εργασία από το σπίτι

    Κι εγώ το ίδιο: 2 X 27" 2560x1440 και τώρα λόγω αποκλεισμού και το τρίτο της δουλειάς. Ασύγκριτη ευκολία (προσωπικά σε development).
  2. nxh1024

    Αγορά Monitor για Game

    Καλημέρα και χρόνια πολλά... ενδιαφέρον thread, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σβήσω τη δημοσίευση.
  3. nxh1024

    θόρυβος από τροφοδοτικό

    Νεότερα από το τροφοδοτικό... Δεν έφταιγε αυτό για τον θόρυβο αλλά ένα μεγαφωνάκι τετράπινο που κουμπώνει στην motherboard και με την αλλαγή του κουτιού είχε χαλάσει η γινόταν κάποια παρεμβολή. Μόλις το έβγαλα ησύχασαν τα αυτιά μου... (έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να χρησιμεύει κάπου, εκτός από ειδοποιήσεις του BIOS).
  4. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Έχεις δίκιο δεν το θυμόμουν. Δοκίμασε να χτυπάει ένας ανεμιστήρας στην GPU, νομίζω θα δεις αρκετή διαφορά στη θερμοκρασία. Σκέφτηκα μάλιστα να αλλάξω την πάστα στην GPU αλλά απ ότι είδα στο google/youtube είναι αρκετά λεπτή η "επέμβαση" και μάλλον δεν θα το επιχειρήσω...
  5. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Εντάξει, θα το δοκιμάσω...Ευχαριστώ!
  6. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Η GPU είναι Palit GTX770, μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα της MSI;
  7. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Νεότερα από το Phanteks enthoo pro: άλλαξα τροφοδοτικό (ο θόρυβος επανεμφανίστηκε), ένα semi-modular Corsair CS 650W με 12cm fan δείχνει να κάνει καλή δουλειά. Έβγαλα την κάρτα ήχου που σχεδόν ακούμπαγε την GPU (απορώ που δεν είχε καεί η GPU). Πρόσθεσα μία ψύκτρα Be quiet dark rock 3 και έναν 12cm fan be quiet shadow wings στο hdd cage (φυσάει στην GPU) και έναν 14cm be quiet shadow wings πάνω από τον cooler για να βγάζει τον αέρα έξω απ το κουτί. Αυτός ο τελευταίος δεν έχει ρεύμα ακόμα, παράγγειλα ένα splitter για να τον συνδέσω σε ένα m/b header. Δυστυχώς το ενσωματωμένο PWM δεν λειτούργησε με έλεγχο στροφών, μπορεί η m/b να μην δίνει true pwm σήμα. Όταν το ενεργοποίησα ο cpu cooler δούλευε στις 1730 rpm και μου πήρε τα αυτιά. Με τη σύνδεση στο m/b cpu header έπεσε στις 800 rpm. Οι πρώτες εντυπώσεις μου από το Phanteks είναι πολύ καλές -εκτός από το pwm και τη δυσκολία να βάλω τον fan στο hdd cage γιατί δεν έμπαιναν οι πλαστικές βίδες. Επίσης το βρίσκω πάρα πολύ ήσυχο, μόλις που ακούγεται ένα θρόισμα από τους ανεμιστήρες (ο μπροστά αν θυμάμαι δουλεύει στις 450 rpm και ο πίσω στις 550 rpm). Αναρωτιέμαι πόσο πιο ήσυχο να είναι ένα case; Επίσης ο cpu cooler έριξε την θερμοκρασία της cpu από 55/75-99 στους 27/55-65 σε idle/load με thermal paste arctic cooling MX-4 (η επιλογή έγινε με βάση προτάσεις μελών του forum). Απορώ που δεν είχε λιώσει η CPU μέχρι τώρα! Το fan στο hdd cage έριξε τη θερμοκρασία της GPU από 45/75 σε περίπου 35/65 (αν θυμάμαι καλά).
  8. nxh1024

    θόρυβος από τροφοδοτικό

    Άνοιξα το psu και καθάρισα όση σκόνη μπόρεσα (το fan είναι 8 cm και μάλλον δεν θα μπορώ να βρω παρόμοιο). Άνοιξα το pc και μέχρι στιγμής δεν κάνει φασαρία. Θα περιμένω και θα δω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
  9. nxh1024

    θόρυβος από τροφοδοτικό

    Ναι. Είδα στην ενότητα παρακάτω ότι μπορεί να φταίνε τα bearings, και με αλλαγή ανεμιστήρα θα στρώσει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι φρόνιμο να βάλω χέρι στο εσωτερικό.
  10. Καλημέρα, έχω ένα τροφοδοτικό "PC power and cooling" 750W από το 2009 και αλλάζοντας κουτί έχει αρχίσει να ακούγεται ένας ενοχλητικός υψίσυχνος ήχος. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό είναι κανονική (35-40 CPU, 37 GPU, 40 m/b). Το τσέκαρα ότι προέρχεται από το psu σταματώντας έναν-έναν όλους τους ανεμιστήρες κουτιού/cpu/gpu. Η γνώμη σας είναι ότι έχει παραδώσει πνεύμα, και έχετε να προτείνετε κάτι καλό στα 650W modular; Έχω μία gpu gtx770, 3 hdd, 1 ssd, 1 optical, i5 3590.
  11. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Σ ευχαριστώ, επίσης... Ναι την άλλαξα, γιατί το κουτί θα μείνει για πολύ καιρό, οπότε είπα να είναι και ευχάριστο στο μάτι. Δεν το έχω στήσει ακόμα. Θέλω να έχω άνεση χρόνου αλλά και να μη μείνω χωρίς computer... Το PWM σου δουλεύει με τις στροφές της CPU;
  12. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Καλημέρα. Τελικά πήρα το phanteks με παράθυρο. Αλλά σκέφτομαι την καλύπτρα να μην την τοποθετήσω. Στο thread του review διάβασα μια παρατήρηση ότι μπορεί να εμποδίζει λίγο το airflow.
  13. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Είσαι τυχερός, είναι πάλι διαθέσιμο το Phanteks enthoo pro με παράθυρο. Σίγουρα είναι πιό εμφανίσιμο από το απλό, θα το προτιμούσα κι εγώ...
  14. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Σε ευχαριστώ. Το ήθελα κι εγώ με παράθυρο -παρόλο που δεν θα φαινόταν στη θέση που το έχω - αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω. Ρώτησα για τη διαθεσιμότητα και δεν ξέρουν. Από την άλλη για amazon δεν αξίζει με τίποτα (από άποψη RMA).
  15. nxh1024

    Επιλογή κουτιού για υδρόψυξη 240mm

    Τελικά παράγγειλα το μαύρο χωρίς παράθυρο. Δεν έχει στο πλάϊ θέση για ανεμιστήρα (μικρό το κακό). Για αρχή θα το δοκιμάσω πρώτα χωρίς πρόσθετη ψύξη και θα δούμε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.