Jump to content

Dinossim

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Dinossim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ναι. αυτο που σκεφτομαι ειναι να την κολλησω αναμεσα στο τιμονι και στην βαση ετσι ωστε να βλεπω μεσα απο το τιμονι τις ενδειξεις. το τιμονι που εχω ειναι της sparco που η διαμετρος του ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο το stock της t300rs και ελπιζω οτι θα μπορω να δω αναμεσα.
  2. ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εχω ιδεα τι εννοεις. Φανταζομαι καποια ιδιοκατασκευη με εκτυπωτη σαν θηκη την οποια με καποιον τροπο θα την τοποθετεις πανω στην βαση. λογικα απο Δευτερα θα την εχω την οθονη, αν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος η postαρε καποια σχετικη φωτο για να καταλαβω τι εννοεις.
  3. καμια ιδεα πως να μπει πανω στην βαση ;;; (t300rs)
  4. http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/bt-led-display
  5. Τελικα δεν είναι το καλώδιο, το μετρησα με πολύμετρο και δουλεύει μια χαρά. Πηρα ένα σπρέι electric contact cleaner της wd40 να καθαρισω την υποδοχή της βασης και το καλώδιο και αν δεν φτιάξει θα ανοιξω την βαση να δω μήπως εχει ξεκολλήσει απο μεσα η επαφή.
  6. καλημερα παιδια, μαλλον εχει κοπει το καλωδιο παροχης ρευματος απο την βαση thrustmaster t300rs και κανει συνεχεια αποσυνδεσεις ρευματος, δεν βρισκω πουθενα καλωδιο τροφοδοσιας με 4 pin, ξερει καποιος που μπορω να βρω καινουριο η αν επισκευαζεται αυτο που εχω διοτι αν περιμενω απο την thrustmaster θα κανει κανα δυο μηνες να ερθει.
  7. Πολύ ωραίο το χειρόφρενο, άραγε σε ps4 θα δουλεύει??? Πως το στηριξες διπλα στον th8a???
  8. http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/steering-wheels/gantia-sparco-gaming-hypergrip-mayro-10/prod8700881pp/ ^^^Τα εβαλα παραγγελια απο public
  9. Νεα προσθηκη, απιστευτο τιμονι απιστευτη αισθηση, ιδανικη διαμετρος, (χρειαζομαι επειγοντως γαντια, μαυριζουν τα χερια μου απο το alcadara)
  10. Eγω παλι σκεφτομαι να αναβαθμιστω σε fanatec csl για ps4 απο t300rs, μηπως το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.