Jump to content

Dinossim

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Dinossim

  1. ναι. αυτο που σκεφτομαι ειναι να την κολλησω αναμεσα στο τιμονι και στην βαση ετσι ωστε να βλεπω μεσα απο το τιμονι τις ενδειξεις. το τιμονι που εχω ειναι της sparco που η διαμετρος του ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο το stock της t300rs και ελπιζω οτι θα μπορω να δω αναμεσα.
  2. ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν εχω ιδεα τι εννοεις. Φανταζομαι καποια ιδιοκατασκευη με εκτυπωτη σαν θηκη την οποια με καποιον τροπο θα την τοποθετεις πανω στην βαση. λογικα απο Δευτερα θα την εχω την οθονη, αν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος η postαρε καποια σχετικη φωτο για να καταλαβω τι εννοεις.
  3. καμια ιδεα πως να μπει πανω στην βαση ;;; (t300rs)
  4. http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/bt-led-display
  5. Τελικα δεν είναι το καλώδιο, το μετρησα με πολύμετρο και δουλεύει μια χαρά. Πηρα ένα σπρέι electric contact cleaner της wd40 να καθαρισω την υποδοχή της βασης και το καλώδιο και αν δεν φτιάξει θα ανοιξω την βαση να δω μήπως εχει ξεκολλήσει απο μεσα η επαφή.
  6. καλημερα παιδια, μαλλον εχει κοπει το καλωδιο παροχης ρευματος απο την βαση thrustmaster t300rs και κανει συνεχεια αποσυνδεσεις ρευματος, δεν βρισκω πουθενα καλωδιο τροφοδοσιας με 4 pin, ξερει καποιος που μπορω να βρω καινουριο η αν επισκευαζεται αυτο που εχω διοτι αν περιμενω απο την thrustmaster θα κανει κανα δυο μηνες να ερθει.
  7. Πολύ ωραίο το χειρόφρενο, άραγε σε ps4 θα δουλεύει??? Πως το στηριξες διπλα στον th8a???
  8. http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/steering-wheels/gantia-sparco-gaming-hypergrip-mayro-10/prod8700881pp/ ^^^Τα εβαλα παραγγελια απο public
  9. Νεα προσθηκη, απιστευτο τιμονι απιστευτη αισθηση, ιδανικη διαμετρος, (χρειαζομαι επειγοντως γαντια, μαυριζουν τα χερια μου απο το alcadara)
  10. Eγω παλι σκεφτομαι να αναβαθμιστω σε fanatec csl για ps4 απο t300rs, μηπως το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ;
  11. εννοεις την ClubSport Wheel Base V2.5 ; στο site της fanatec γραφει οτι ειναι συμβατη μονο με pc και xbox. (Η CSL ειναι συμβατη με τα πεταλια και τον μοχλο της thrustmaster ) ?
  12. Παιδια μια βοηθεια παρακαλω, Μπηκα στο site της fanatec αλλα δεν καταλαβαινω. Εχω την t300rs μαζι με τα πεταλια T3HA-PRO και το shifter TH8A ολα της thrustmaster σε PS4. Θελω να αναβαθμισω την τιμονιερα μου μονο αλλα η καινουρια να εχει συμβατοτητα με τα πεταλια και τον μοχλο της thrustmaster. υπαρχει να μου προτεινετε καποια καλυτερη απο την t300rs ; (δεν με νοιαζει απαραιτητα να ειναι της fanatec ας ειναι και αλλης εταιρειας) ευχαριστω.
  13. Να αναφερω οτι παιζω project cars σε ps4 και οχι σε pc αν παιζει ρολο στην υπερθερμανση. Η αληθεια ειναι οτι τσεκαρα το firmware οταν την αγορασα την τιμονιερα και εχει περασει 1,5 χρονος απο τοτε. Clipping δεν ξερω τι ειναι.
  14. καλημερα, εγω το t300rs το εχω εναμιση χρονο στο 85% force feedback και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι μετα απο 20 λεπτα αγωνα χανει την δυναμη του και δεν εχει σχεδον καθολου αντισταση. Αν το αφησω 5 λεπτα να κρυωσει και σταματησουν οι ανεμιστηρες ξανα παιζει μια χαρα αλλα παλι για κανενα 20λεπτο. Ειναι φυσιολογικο αυτο η εχει καποιο προβλημα ;
  15. καλημερα, στο you tube αν μπεις και πληκτρολογησεις rs1 seat θα δεις πολλα παιδια που εχουνε βαλει ροδακια στο καθισμα και ισως παρεις καποια ιδεα.(Νομιζω οτι τα προσαρμοζουν ακριβως στα σημεια στα οποια το καθισμα εχει τα τεσσερα ποδαρακια για να ακουμπαει στο πατωμα) Στο δικο μου παντως αν θελω να το μετακινησω λιγο αν θελω να δω καποια ταινια στην τηλεοραση και θελω να κατσω στον καναπε τραβαω λιγο το χαλι που το εχω πανω και ετσι το βαρος του καθισματος δεν ειναι και τοσο προβλημα.
  16. καλημερα κυριοι, παιζω το project cars σε ps4 και θελω να αγορασω ενα buttonbox και να το εφαρμοσω στο rs1 seat. Το μονο που εχω βρει και ειναι συμβατο με ps4 ειναι απο την εταιρεια ''ignition control'' http://www.ignitioncontrols.com/category-s/145.htm το θεμα μου ειναι εαν ειναι συμβατο με το rs1 tablet and button box kit. https://www.rseat-europe.com/rseat-rs1-buttonbox-tablet-black-mount-DSD
  17. Μετα απο σχεδον τρεις μηνες (capital controls και ελλατωματικη τιμονιερα που χρειαστηκε RMA) τελικα καταφερα να παρω τα πραγματα που ανεφερα σε προηγουμενα posts. ευχαριστω οσους βοηθησαν λεγοντας την γνωμη τους. (Αν και δεν ηταν ολοι θετικοι με τις επιλογες μου). οι εντυπωσεις μου τις επομενες μερες μιας και μολις τελειωσα το rig και εχω παιξει μονο λιγες ωρες. Υ.Γ 1 : αυτο που πραγματικα χαιρομαι περισσοτερο απο ολα ειναι το buttkicker.(δεν μπορω ακομα να πιστεψω την ακριβεια που εχει στις ανωμαλιες-kerbs του δρομου) δινει τρομερο ρεαλισμο στο παιχνιδι. Υ.Γ 2 : παιζω project cars στο ps4. Τοσες πολλες ρυθμισεις για το force feedback δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι (πρεπει να ειμαι μηχανικος αυτοκiνητου για να τα καταλαβω ολα). Πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου. Y.Γ 3 : απιστευτη αισθηση το pedal του φρενου. περισσοτερες εντυπωσεις σε λιγες μερες.
  18. Eπιτελους και σε ps4. http://www.assettocorsa.net/coming-to-console-2016/
  19. Kαλημερα, σημερα λογω και της εορτης μου λεω να κανω την παραγγελια μου. Μετα απο πολυ ψαξιμο και συμβουλες απο εδω μεσα κατεληξα στα εξης : - RSEAT RS1 Black frame black seat with Buttkicker Mount - Buttkicker Gamer 2 - Thrustmaster T300RS - Thrustmaster TH8A Shifter - Thrustmaster T3PA-PRO (σε καμια 20αρια μερες γιατι ειναι out of stock) ευχαριστω για την βοηθεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.