Jump to content

jniki10

Premium Members
  • Posts

    221
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by jniki10

  1. 2 hours ago, trib said:

    Πολύ όμορφο, μπράβο. Παρατηρώ ότι και το monitor το έχεις τοποθετήσει με επιτοίχια βάση. Πώς και δεν χρησιμοποίησες μία βάση monitor που στερεώνεται στο γραφείο; Για μεγαλύτερη σταθερότητα; Πχ αν κουνιέται το γραφείο θα κουνιόταν και η οθόνη. 

    Ευχαριστώ! Οπως είπε και ο @ronin13 λόγω του βάθους η βάση της οθόνης θα μου "έτρωγε" χώρο και όντως το γραφείο δε μετακινείται (Είναι βιδωμένο στο τοίχο για επιπλέον σταθερότητα γιατί με τα συγκεκριμένα πόδια είχε μια μικρή κινητικότητα/wobbly)

    • Like 2
  2. 52 minutes ago, ronin13 said:

    @jniki10 με mini itx κουτι θα χασω τη συνατοτητα πολλων δισκων μεσα, και θα προτιμουσα να αποφυγω τις λύσεις εξωτερικών σκληρών.

    Επίσης φοβάμαι ότι θα ανεβάζει περισσότερο θερμοκρασία μέσα.

    Έχεις κάποιο κατά νου;

    Thermaltake core V1 μου αρέσει. Γενικά θα προτιμούσα cube case για αυτή τη χρήση. Τώρα αυτό με τους δίσκους ισχύει. Τι έχεις σκεφτεί να βάλεις;

    • Like 1
  3. Έχω δει το συγκεκριμένο κουτί απο κοντά. Για μένα δεν αξίζει, πολύ κακη ποιότητα κατασκευής. Γιατί δε κοιτάς ενα mini itx case με αντίστοιχη μητρική ωστε να είναι και πιο μαζεμένο. Τα φανάκια αυτά τα καλύτερα vfm για αυτό που θες. Ίσως ενα 80 plus gold τροφοδοτικό, μου κάνει λίγο overkill το συγκεκριμένο αλλα οκ σε καταλαβαίνω. Ram οπωσδήποτε δυο για dual channel και η μεγαλύτερη συχνότητα που μπορεις να πάρεις θα βοηθήσει φουλ τα γραφικά του επεξεργαστή. 

    • Like 1
  4. Θα δοκιμάσω και το μαμα τροφοδοτικό με τον τρόπο που μου λες να δω τι παίζει. Η μπαταρία πρόκειται για 4 18650 παραλληλα συνδεδεμενες οποτε περιμενω να δω μεταξύ 16.4-16.6v ιδανικά!  Θα περιμένω να δω τι θα γίνει έτσι και βλέπω. Thanks για τη βοήθεια μεχρι στιγμής.

  5. Οτιδήποτε είχα δοκιμάσει πριν απο αυτό του λαπτοπ ηταν για ταση 12 βολτ. Εαν δε συνεργαστεί το βλέπω να το αρχίζω στην κλασσική μέθοδο κλωτσιες, γιατί πολύ έχω ασχολήθεί!

  6. On 10/27/2019 at 6:26 PM, panoss1442169303 said:

    'Adapter Output 19V 0.6A'.

    Επομένως είναι χαλασμένος ο φορτιστής σου (αυτό που αναφέρεις ως ' μετασχηματιστή' που βγάζει 12V).

     

    Δοκίμασε με το φορτιστή (που είσαι σίγουρος ότι είναι οκ) από ένα λάπτοπ που να βγάζει 19V. (το 99% των φορτιστών λάπτοπ βγάζουν 19V)

    Σε ευχαριστώ!

    Δοκίμασα με φορτιστή απο λαπτοπ 19v και φορτίζει κανονικότατα. 

    Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμπβαίνει 4 μήνες δούλευε αριστα με τον 12v φορτιστή

  7. Το υποψιάστηκα. Εξαιρετικό αλλά το βάθος του είναι no go.
    Αν έχεις 34άρα ultrawide οθόνη με μεγάλο stand, την πάτησες. Μόνο με wall mount κάνεις δουλειά.
    Ευχαριστώ, πάντως, για τις πληροφορίες:T:.
    Πριν απο αυτό το γραφείο είχα ενα με βάθος 90cm. Στην αρχη μου ειχε κακοφανει αλλά τελικά δεν χρειάζομαι κατι παραπάνω καθώς εχω το εξτρα πλάτος που το αναπληρώνει. Η συγκεκριμένη ειναι 29αρα ultrawide.

    Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Σαν διάταξη μου αρέσει πολύ. Η τηλεόραση όμως δεν είναι λίγο ψηλά;
    Ευχαριστώ. Η τηλεόραση είναι στο συγκεκριμένο ύψος για να υπαρχει περιθώριο αναβάθμισης σε μεγαλύτερη οθόνη στον υπολογιστή και επειδή ο καναπές βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση 3.5m.

    Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  8.  

    Το δεξί κουτί...που στηριζεται???

    Πήρα δύο ρεταλια ξύλο τα βιδωσα ενα μπρος ενα πίσω στο γραφείο. Μετά γωνια στον τοίχο. Και για να μην απογειωθεί σε κανα σεισμό εβαλα μια περαστη βίδα που πιάνει το κουτί και δε παει πουθενα.

    Σκεφτόμουν πολλους τρόπους για το πως θα κατσει σε εκεινο το σημειο καθώς δεν το ηθελα στο γραφείο και στο πάτωμα μαζεύε φουλ σκόνη

     

    Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

     

    • Like 3
  9. Το δικό μου setup για γραφείο ειναι αυτο ακριβώς που ειπε ο [mention=61150]ronin13[/mention] , με τη μονη διαφορά οτι έτσι ηταν ασταθες (wobbly) και για αυτο το λόγο έβαλα  δυο γωνιές για να υπαρχει και ενα κλείδωμα στον τοίχο ! Ενα χρόνο το δουλεύω ετσι (Δεξιά μεριά Η/Υ και αριστερή μερια διάβασμα) και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος. το εξτρα πλάτος προσωπικά δε θα με ωφελούσε καθολου για τη συγκεκριμένη χρηση!
    IMG_20181109_154653.jpg.9fea8740cf7a3252e3d4403ef8ea69e9.jpg
    Έγινε αναβάθμιση σε διάταξη.5388ccfa7e3c025457c8c5f74c95225e.jpg

    Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 7
  10. Ο φορτιστής των 12v 1a ηταν αυτος που είχε στη συσκευασία και χρησιμοποιουσα απο την αρχη. Επομένως εαν δεν υπαρχει καποια τετοια πλακέτα θα φορτίζει με τα 12v που δίνει ο μετασχηματιστής. Όμως καπου στη διαδρομή μεταξύ της θύρας της σκούπας και της μπαταρίας στην πλακετα του φορτιστή η σε κάποιο καλώδιο οπως είπε ο @Seafalco.

  11. Δεν ξέρω αν ειναι το κατάλληλο topic για αυτο.

    Εχω την alfawise v8s η οποια ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί λογω χαμηλής μπαταριας οπως ανέφερε ηχητικά. Θεώρησα οτι κατι επαθαν οι μπαταριες καθως μετρησα με το πολυμετρο 0.23v και πηγα για να τις αλλαξω. Κακως δεν σκεφτηκα οτι μπορει να παιζει κατι με το φορτιστή. Αλλάζω μπαταριες σε ενα κατάστημα ετσι οπως ηταν φορτισμενες το βαζω στη σκουπα και δουλευει κανονικά. Μολις φτανει η ωρα της φόρτισης δεν δείχνει να ανταποκρίνεται οπως πρεπει καθως κανονικά αναβοσβηνει ενα led κατα τη διάρκεια της φορτισης και τωρα αναβοσβηνει για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταθεροποιείται οπως θα εκανε αν ειχε φορτίσει. Αφηνω τη σκουπα στο φορτιστή ενα απόγευμα και μετραω μετα με το πολύμετρο παλι ταση χαμηλή της ταξης 0.35v. Ο μετασχηματιστής μου βγαζει κανονικά 12v. Το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να φορτιζω το battery pack εξωτερικά. Εαν είμαι κάπου λάθος παρακαλώ πείτε μου γιατι δεν έχω και σοβαρές γνώσεις επάνω στο αντικείμενο.

    Ευχαριστώ552e5f9c222617f140f36bbbd9985eb2.jpg8139ce02f8ef4558b76087af52cd4847.jpge4db738d6e2fab25408b9e4e9ffa382c.jpg

     

    Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

  12. 15 hours ago, UltraB said:

    Έχεις δοκιμάσει κάποια λύση όπως το Speedbooster της Cosmote;

     

    Οι ταχύτητες που έχεις στο εξοχικό δεν είναι τόσο τραγικές πάντως.

    Δεν ανέφερα οτι απο το συγκεκριμένο δίκτυο εξυπηρετούνται και 2 σπίτια που ενοικιάζονται (AirBnB) για αυτο και δε με καλύπτουν οι ταχύτητες που έχω τώρα! 

    14 hours ago, acct said:

     

    Δεν είναι απολύτως ακριβές αυτό, αλλά δεν είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μια και δηλώνεις κάτοικος Καλαμάτας, έκανα μερικές μετρήσεις γεφυρώνοντας τον Μεσσηνιακό κόλπο σε διάφορα σημεία. Ενώ πολλά ζεύγη σημείων που απέχουν 20 km έχουν απευθείας οπτική επαφή, έχουν και μέτριες ζώνες Fresnel. Μαζί με τα θέματα που καλύψαμε πιο πάνω, υπολογίζω ότι θα έχεις θεωρητική ταχύτητα ζεύξης γύρω στα 50-70 Mbps (οι κεραίες που σκέφτεσαι δεν είναι κακή επιλογή).

     

    Στην πράξη, με μικροσφάλματα στόχευσης, την επίδραση του ανέμου στις κεραίες, ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο και το ενδεχόμενο παρεμβολών σε ραντάρ, εκτιμώ ότι πρέπει να περιμένεις γύρω στα 10 Mbps, με αυξημένο latency και χαμένα πακέτα.

     

    Προσωπικά δε θα δαπανούσα >250€ για εξοπλισμό + επιπλέον κόστος εγκατάστασης για τέτοιο αποτέλεσμα, τουλάχιστον πριν εξαντλήσω άλλες επιλογές.

     

    Βέβαια, είναι αδύνατο να κάνεις ακριβείς εκτιμήσεις με τόσο λίγα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να μετριάσω τις προσδοκίες σου, για να είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν το σχέδιό σου αξίζει σε πραγματικές συνθήκες.

    Χρησιμοποιησα το εξής πρόγραμμα https://link.ui.com/# και έβαλα ακριβείς  τοποθεσίες και ύψη και μου δίνει αυτά τα αποτελέσματα2128240339_Untitled1.thumb.jpg.fe752384ca037f750a6024b1468d9911.jpgUntitled.thumb.jpg.f32011ac96d3ffd168325d5b52a9427d.jpg

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.