Jump to content

dimopc

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimopc

  1. dimopc

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Τρεις είναι οι περιπτώσεις που προκαλούν throttling η underclock στο cpu σου 1η Κακή η ανεπαρκής είσοδος ρεύματος στην μητρική (πρόβλημα στο dc in η στην μητρική ) 2η σταθερή θερμοκρασία πανω απο 88 βαθμούς(στους 101 σβήνει) 3η κάποιο κομμάτι σπασμένο κάνει επαφή και πιέζει σε σημείο επαφής μητρικής και dc in(συνήθως η βίδα του fan που παει στο palmrest) Το ότι το πρόβλημα σου λύνετε με την μπαταρία επιβεβαιώνει οτι κατα 90% εισαι στην πρώτη περιπτωση Εγω ήρεμος είμαι??
  2. dimopc

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Δυστυχώς έχει πρόβλημα η μητρική σου και θέλει αλλαγή,ότι και να δοκιμάσεις δεν θα υπάρξει αλλαγή
  3. dimopc

    Νομική οδός για RMA στο Eshop

    Έχεις απόλυτο δίκαιο,τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά φέρνουν παρά εισαγωγές και όταν σκάει rma κάνουν ένα μήνα πήγαινε έλα για γερμανια ή πολωνια Και ο προμηθευτής 8 στις 10 θα το απορρηψει για μ@λ@κιες!!!οθόνη dell μέχρι να στερέψει ή θάλασσα τελικά για μένα (είχα παρόμοια περίπτωση ελαττωματικής και μου εστειλαν την καινούργια στο σπίτι μου μετά από 10 μέρες με 2 φωτογραφίες!)
  4. dimopc

    Νομική οδός για RMA στο Eshop

    Καταγγελία στην προστασία καταναλωτη...σε 2-3 μερουλες ξεμπερδευεις για πλάκα!!! Επίσης παρτους τηλ. Και ζητά case number στην asus(είναι όταν ανοίγουν μία βλάβη στην asus) και πάρε εσύ μετά ο ίδιος με το number και ρώτα ποτε ανοίχτηκε ή βλάβη ποτέ τους έστειλαν απάντηση και τι θα γινει.
  5. dimopc

    Black screen μετα το logo των windows

    Δυστηχως εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου και πρεπει να πας για αλλαγη, ποιο cpu εχεις?
  6. dimopc

    Περίεργο πρόβλημα με υπολογιστή

    οχι η μητρικη δεν εχει καρτα γραφικων!
  7. dimopc

    Περίεργο πρόβλημα με υπολογιστή

    ειναι ο fx 4100 και πρεπει να του βαλεις ανεξαρτητη καρτα γραφικων μαζι με καινουργια παστα και ολα λογικα θα δουλεψουν ρολοι!!
  8. dimopc

    Περίεργο πρόβλημα με υπολογιστή

    o fx 4200 δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων, μηπως ειναι καποιος αλλος;; επισης στις δοκιμες σου οπωσδηποτε να βαζεις παστα αλλιως και καλος να ειναι ο επεξεργαστης θα τον παρεις στο χερι μετα απο καποια λεπτα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.