Jump to content

asfis1984

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

210 Εμφανίσεις προφίλ

asfis1984's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Εγω προσλήφθηκα πριν 1 μηνα at&t και ανεβαινω Φεβρουαριο. Δεν προκειται να σε ρωτησουν τετοιες βλακειες, αυτα μονο εδω γινονται που συνεντευξη σου παιρνει η καθε ασχετη που δε μπορει να ξεχωρησει το IT απο το μαρκετινγκ. Μηχανικος εισαι, αυτα που θα σε ρωτησουν θα εχουν να κανουν μονο με δικτυα υπολογιστων, η υλη του ccna. Και φυσικα να ξερεις αγγλικα. Oποιος το σκεφτεται να ανεβει Μπρνο ας μου στειλει pm σε κανα μηνα να του πω εντυπωσεις. dobré odpoledne
  2. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπερα παιδια, 6 Φεβρουαριου ξεκιναω AT&T network specialist στο Brno. Σε ποια περιοχη πρεπει να ψαξω για σπιτι ωστε να ειμαι κοντα στη δουλεια; Με 6000 incl. utilities βρισκω δωματιο με μπανιο; Εχω γινει μελος στο "Multilingual Flats in Brno" στο facebook.
  3. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Φιλε babislabro εδω ειναι η θεση, https://drive.google.com/open?id=0B76Qiy32Aps1MXFrZkdYOW1UdWVGb29OUGt1ajJFSzBtNDNj Κανονικα ειναι 40000 gross αλλα επειδη δε ξερω καλα γερμανικα μου ειπαν 36600 gross.
  4. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπερα και παλι. Μολις ειχα μια συνεντευξη με την εταιρια NSC Global για τη θεση Tier 2 Network Specialist στο Μπρνο και θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα. 1. Μου ειπαν οτι συνεργαζονται με μεγαλες telco οπως ATT, Deutsche telecom κλπ. Απο την στιγμη που αυτες οι εταιριες εχουν τους δικους τους network specialists ποιος ο λογος να συνεργαζονται με 2η εταιρια? Απο θεμα εμπειριας ειναι καλυτερο να δουλευεις στην ATT ή και στην NSC Global αποκτας την ιδια εμπειρια? 2.Υπαρχει καποιο αξιοπιστο σαιτ που να υπολογιζει gross/net korunas? Μου ειπαν 36600 gross και δε ξερω ποσο βγαινει καθαρα.
  5. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Φιλε Masturia δε μενω πραγα, ομως το εχω ψαξει το θεμα του κοστους ζωης και ολοι λενε οτι με 900 και πανω ζεις αξιοπρεπεστατα. Υπαρχει και ενα σαιτ που συγκρινει το κοστος σε καθε πολη, ας ενημερωσει καποιος που μενει πραγα αν ειναι εγκυρο https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Greece&country2=Czech+Republic&city1=Athens&city2=Prague
  6. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Στα 400 ευρώ συμπεριλαμβάνονται θέρμανση/ρεύμα/νερό/ίντερνετ?
  7. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Δεν μου ειπε ονομα, απο την προφορα καταλαβα οτι ηταν δικος μας. Πολυ σωστος τυπος-βοηθουσε σε πολλα σημεια.
  8. asfis1984

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπερα παιδια, Εδωσα συνεντευξη για network specialist 2nd lvl στην IBM, αλλα δε τα πηγα καλα και δε με επελλεξαν. 1μιση ωρα τηλεφωνικη συνεντευξη με 1 Ελληνα και 1 Τσεχο, απο ενα σημειο και μετα ειχα αρχισει να κλαταρω και να ξεχναω βασικα πραγματα... Ειναι ομως απαραιτητη για να μπορεσουν και αυτοι να σε αξιολογησουν... Συνεχιζω το διαβασμα λοιπον Με πηραν σε αλλη 1 δουλεια στην Πραγα 1000 ευρω καθαρα αλλα δε με ενδιαφερει μιας και εχει να κανει με 2nd lvl support σε software service (Concur λεγεται) και θελω να δουλεψω καθαρα πανω σε δικτυα. Επισης, πηγα διακοπες Πραγα το Σεπτεμβρη και ειδα τα εξης: οι τιμες ειναι ιδιες με ελλαδα, αλλα η πραγα ειναι πιο ακριβη απο μπρνο και ημουν κ σε τουριστικη περιοχη δεν ειχε κρυο, αλλα ακουσα οτι ο χειμωνας ειναι ζορικος το βιοτικο επιπεδο ηταν φοβερο (παρκα, συγκοινωνιες, σεβασμος στον πολιτη) οι γυναικες πανεμορφες οι ντοπιοι (μαγαζατορες, οδηγοι τραμ κλπ) με αντιμετωπιζαν λιγο χειροτερα απο τους αντιστοιχους ελληνες απεναντι σε τουριστες αλλα δε με ενοχλησε και τοσο Αυτα προς το παρον!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.