Jump to content

Mixalhsxalk

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mixalhsxalk

  1. Bρήκα αυτό εδώ το μηχάνημα: USB CNC ROUTER ENGRAVER ENGRAVING CUTTING 3 AXIS 3040T MILLING MACHINE DRILLING
  2. Καλησπέρα παίδες.Είμαι πραγματικά άσχετος στον χώρο του cnc κ θα ήθελα σιγά σιγά να μπώ στο πνεύμα.Να πάρω ένα οικονομικό μηχάνημα κ να μάθω να το δουλεύω ωστε να με βοηθήσει στην δουλειά μου.Είμαι ηλεκτρονικός κ το κύριο ενδιαφέρον μου είναι να δουλεύω pcb κ plexi glass σε μέγεθος 30χ40cm η κ 40χ40.Βρήκα αυτό εδώ το μηχάνημα: http://www.ebay.com/itm/USB-CNC-ROUTER-ENGRAVER-ENGRAVING-CUTTING-3-AXIS-3040T-MILLING-MACHINE-DRILLING-/172346280829?hash=item2820a38b7d:g:r80AAOSwB09YRRPE .Είναι καλό?Εσεις θα μου προτείνατε κατι καλύτερο?Θα ζοριστώ αφάνταστα να το μάθω? Να ενημερώσω οτι διαθέτω ενα φτηνό dremel parkside 1000-3500.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  3. Mixalhsxalk

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά Λάμπη..Να τα εκατοστήσεις...Α ρε λάμπη......
  4. Mixalhsxalk

    Αφαίρεση εξαρτημάτων από μητρική.

    Προπάνιο.Απο την ανάποδη πλευρά.Για να μην κάνεις ζημιά σε τίποτα.
  5. Mixalhsxalk

    Laptop DIY 3

    Σ ευχαριστώ φίλε μου.Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε.
  6. Mixalhsxalk

    Laptop DIY 3

    Είναι σαφώς μια πολύ καλή λύση αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός κ να μην το υπερφορτώνεις..Κ όπως είπαμε ψυχτρούλα γιατί βράζεις αυγά πάνω.Παρόλα αυτά με έχει βγάλει κύριο μέχρι στιγμής.Να χέρεις ότι το κόστος το μεγάλο βρίσκεται στον φορτιστή τον εξωτερικό που πέρνει.Σύνολο φορτιστής κ pico μου πήγαν περίπου στα 80 ευρό.Τα είχα πάρει παλαιότερα κ δεν το είχα χρησιμοποιήσει κ είπα να το δουλέψω λίγο τώρα.
  7. Mixalhsxalk

    Laptop DIY 3

    Χαχαχα...Ναι με τα λόγια δεν τα πάω κ πολύ καλά.Λοιπόν: 1)Ειναι κομμάτια μαζεμένα απο heatpipe απο p4 λαπτοπ.Πατενταρισμένο ώστε να χωράει κ πιστεψέ με είναι αρκετά αποδοτικό.Φυσικα ηταν διπλό στο μήκος κ χωρίς την εξτρά ψύξη απο δίπλα.Καρφώνει με βάση πάνω στο cpu k η βάση της intel ψύξης το συγκρατεί.Είχε στο παρελθόν ανεμιστήρα απο amd 6' αλλα στο συγκεκριμένο case 1) δεν χωράει κ 2)Είναι όλο απο αλουμίνιο οπότε εχει πάστες πάνω κάτω η ψύξη.Ο ανεμιστήρας όπως κ στα λάπτοπ αποδίδουν οταν ψύχουν το ψυγείο κ όχι τα pipes η ακόμα κ το ίδιο το cpu. 2)Είναι ενα pico psu 200watt ( http://www.ebay.com/itm/200W-DC-ATX-Power-Supply-DC-16-24V-Pico-ATX-switch-PSU-Car-Auto-24pin-ITX-ATX-/301552994620?hash=item4635f5893c:g:3ZUAAOSwEeFU-Il7 ) αυτό συγκεκριμένα.Μέχρι στιγμής με έβγαλε κύριο.Να ξέρεις μόνο οτι ζεστένεται.Αρκετά. 3)Controller lvds για το συγκεκριμένο μόνιτορ.Για να μπορέσεις την συγκεκριμένη lcd απο λάπτοπ να την περάσεις πάνω σε σταθερό.( http://www.ebay.com/itm/HDMI-DVI-VGA-AUDIO-Controller-Board-for-17-1inch-1440-900-LM171W02-TLB2-LVDS-LCD-/191392608397?hash=item2c8fe3708d:g:q~wAAOSwEppUTvFC )Να ξέρεις όμως οτι αυτά τα controller λειτουργούν σε συγκεκριμένα monitor..
  8. Mixalhsxalk

    Laptop DIY 3

    Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  9. Mixalhsxalk

    Laptop DIY 3

    Καλημέρα κ πάλι.Το 3 στην σειρά λάπτοπ.Πλέων μεταφερόμενο με pico psu 200watt.2 φορτιστές.εναν 180watt hp k έναν 40watt εφερδρικό για την οθόνη του.¨Είναι ελαφρύ επειδή ειναι αλουμίνιο κ συνάμα γερό στην κατασκευή.Το κουτί του είναι ένα παλιό dslam.Διαθέτει την αγαπημένη πατέντα για eξωτερική gpu(7870 amd)Πέρνει ρεύμα απο εξωετρικό τροφοδοτικό οταν είναι πάνω.Toshiba x200 οθόνη με controller.Ι3-4330 -8g ram 1600mhz -h81m s2v mobo.
  10. Mixalhsxalk

    Laptop DIY

    ¨Εχεις δίκιο.¨Εχανε σε θέμα φορητότητας.Γι αυτό έφτιαχα άλλα 2 μετά απο αυτό.Το ένα το ανέβασα ήδη σε άλλο τοπικ κ το 3(με το οποιο κ σας στέλνω τώρα) θα το ανεβάσω σε λίγο.Η κάρτα γραφικών είναι μόνιμα έξω γιατί ως τεχνικός ήθελα κ θέλω ακόμα να τις εναλλάσω.Το τροφοδοτικό ηταν μονομένο στην τελική του έκδοση.με μπόλικο πλαστικό.δεν έχανε με τίποτα.Το μειωνέκτιμα του όμως ήταν οτι ζεστενόταν πολυ.Παρα τους ανεμιστήρες που είχε.Τελικά βκήκε έξω κ τελείωσε το θεμα.Στην μεταφορά του μπαίνει pico psu 200watt + hp 180 watt laptop psu.κ για την igpu έχει το ιντελακι του το 4600.
  11. Mixalhsxalk

    Laptop DIY

    Καλώς σας βρήκα.Να σας πω την ιστορία μου.¨Ολα ξεκινήσαν οταν αγόρασα ενα qosmio x775 το οποίο αγόρασα στα 600 ευρό μεταχειρισμένο.Το οποίο κ στα παιχνίδια με απογοήτευσε τελείως.Παρόλο που διέθεται μια nvidia560gt k i5 δεύτερης γενιάς.Αφού λοιπόν έψαξα σαν τον παλαβό να βρώ πατέντες να περνάω gpu σε λάπτοπ (δοκίμασα πολλά πιστεψέ με) απογοητεύτικα πολύ απο αποδώσεις.Οπότε ξύπνησα μια μέρα κ λέω να δοκιμάσω να φτιάξω δικό μου.Κ έτσι ξεκίνησα.Τώρα για τα ρεύματα δεν με φοβήσαν να πώ την αλήθεια διότι εχω πατέρα ηλεκτρολόγο κ απο πιτσιρίκι ζω μέσα σ αυτά.Τελικά όμως για να μην φοβίζει τους γύρο μου αποφάσισα να το κάνω εξετερικό το τροφοδοτικό.
  12. Mixalhsxalk

    Laptop DIY 2

    Καλημέρα,Εδώ έχω την δεύτερη μου προσπάθεια να αναστήσω ενα σακατεμένο λάπτοπ.Το έφτιαχα πολύ πρόχειρα για το εργαστήριο κ μόνο.Είναι ένα asus x550 ca με 240g kingston ssd κ 8g ram.Διαθέτει ηχεία απο x200 toshiba γι αυτο κ το σχήμα του.¨Εχει φοβερό ήχο ομολογώ κ είναι απόλυτα αθόρυβο.Το ονομά του είναι Franki3 2
  13. Mixalhsxalk

    Laptop DIY

    Καλημέρα σε όλους.Μιχάλης εδώ κ νέος στο site.Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την προσπάθεια μου μαζί σας.Εδώ έχουμε ενα μηχάνημα σταθερό που εχει περάσει απο πολλά σταδια μέχρι να μάθω πως θα το φτιάξω.Δεν είναι κάτι υπερβολικό.Τα τελικά του specs του είναι:i3-4330 , 8g ram ,savage 240g kingston ,h81m-s2v mobo.Στην διαδρομή περάσαν πολλά απο πάνω. Frankie το όνομα του.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.