Jump to content

georgehtc

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

534 Εμφανίσεις προφίλ

georgehtc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. georgehtc

    Νέο PC

    Την επόμενη φορά που θα ανοίξω ποστ θα έχω δικηγόρο και συμβολαιογράφο μαζί μου. ΟΚ, έχεις δίκιο.
  2. georgehtc

    Νέο PC

    Αν κοιτάξετε το 1ο post γράφω ότι έχω καταλήξει στα συγκεκριμένα κομμάτια. Από κει και πέρα ήθελα βοήθεια σε θέματα ασυμβατότητας. Σε διάφορα κομμάτια είπα πως έχετε δίκιο αλλά είναι περιορισμένα τα χρήματα αγοράς του. Ναι ο 6100 είναι καλύτερος από τον 4400. Το ξέρω, αλλά δεν χωράει στο budget. Ούτως ή άλλως τι θες να κουβεντιάσω για αλλαγές, από τη στιγμή που στο 9ο post αναφέρω ότι η αγορά έγινε.
  3. georgehtc

    Νέο PC

    Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς; Που ζορίστηκες και απαντάς έτσι;
  4. georgehtc

    Εξωτερικος Δισκος

    Εγώ θα πήγαινα σε passport. Έχω τρεις παλιούς για αποθήκη και είμαι ευχαριστημένος.
  5. georgehtc

    Εξωτερικος Δισκος

    Νομίζω ότι είναι λίγο λαχείο ο σκληρός. Οπότε μην περιμένεις να σου πει κάποιος κάτι και να ισχύει 100%. Αλλά από τη στιγμή που δουλεύει ο green γιατί δεν παίρνεις μόνο μία θήκη να τον βάλεις μέσα;
  6. georgehtc

    Νέο PC

    @PASJOHN Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν είναι τα καλύτερα αλλά δεν είναι και οι χειρότερες επιλογές. Ότι πληρώνεις παίρνεις. @idonthave Τα λέφτα που διέθετε ήταν βίαια 380 και καταλήξαμε στα 415€ με την δεδομένη αγορά. Ήθελε υποχρεωτικά Asus μητρική με hdmi. Άρα αναγκαστικά πήγα στην πιο φθηνή που υπήρχε. Γούστα είναι αυτά. Αν μπορούσε να πάρει άλλο επεξεργαστή θα πρότεινα G4560 που είναι κορυφή αυτή τη στιγμή. Πράγμα που το έκανα αλλά είχε βγει ήδη εκτός budget. @kpetros Πράγματι η παραγγελία είναι σχεδόν έτοιμη. Το dvd το χρειάζεται κάποιος που έχει παιδί και του δίνουν κάποιες εργασίες σε cd (ούτε εγώ έχω αλλά σε κάποιους είναι απαραίτητο). Ο HDD είναι υποχρεωτικός γιατί κατεβάζει πολλές σειρές σε 1080p και τα έργα που βλέπει είναι μόνο σε remux. Με λίγα λόγια όχι μόνο είναι υποχρεωτικός αλλά και μικρός ο 1ΤΒ. Εγώ θεωρώ πως σε αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο.
  7. georgehtc

    Νέο PC

    O κύβος ερρίφθη! Δυστυχώς το budget ήταν περιορισμένο και προτιμήσαμε να κόψουμε από κουτί και dvdr. Υπάρχουν πολλά κουτιά τα οποία είναι ζόρικα με λίγα λεφτά παραπάνω αλλά... Συμφωνώ για τον 4500, αν και περισσότερο από όλους συμφέρει πλέον ο νέος 4560. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
  8. georgehtc

    Νέο PC

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παρεξηγώ κανέναν και ειδικά "εσάς τους επαγγελματίες" που γνωρίζεται πολλά περισσότερα από μένα. Κοίταξα λίγο τα χαρακτηριστικά του και υστερεί σε σχέση με τη δική μου σύνθεση. Το κουτί είναι απλά ένα άσχημο κουτί και τίποτα άλλο. Προσπαθώ να ρίξω το κόστος με αυτό. Η μνήμη που μπορείς να βάλεις είναι 8GB το μέγιστο. Σήμερα μπορεί να είναι ΟΚ με αυτή αλλά μετά από μερικά χρόνια θα είναι μεονέκτημα. Είναι DDR3 ενώ μπορώ να του βάλω DDR4. Ο επεξεργαστής (i3 6100) είναι μεν καλός αλλά βγήκαν και οι G4560 με τα μισά λεφτά σχεδόν. Άλλωστε έχει 20 € πιο ακριβά από τον G4400. Αν χρειαζόταν καλύτερο επεξεργαστή συμφέρει σήμερα ο G4560. Αλλά βολεύεται με τον G4400 για την χρήση που τον θέλει και με το παραπάνω. Ο σκληρός είναι 500GB σε αντίθεση με το 1 ΤΒ και τον 120άρη SSD. Για το τροφοδοτικό σε πιστεύω και δεν το ψάχνω περισσότερο. Σε σχέση με τα παραπάνω νομίζω ότι συμφέρει να το πάρει σε κομμάτια.
  9. georgehtc

    Νέο PC

    Στο μόνο που είναι καλύτερο είναι ο επεξεργαστής όπως λες. Αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για τροφοδοτικό, μνήμες, διπλάσια χωρητικότητα στον HDD. Θα το κοιτάξω καλύτερα πάντως γιατί με έβαλες σε σκέψη.
  10. georgehtc

    Νέο PC

    Τα windows δεν είναι θέμα. ΟΚ. Το κουτί θα μπει κάτω από γραφείο οπότε δεν θα φαίνεται. Αυτός είναι ο λόγος που διάλεξα το συγκεκριμένο. Άσχημο μεν αλλά δεν είναι γκουμούτσα... Οι διαφορές είναι σχετικά μεγάλες μεταξύ τους. Ή μήπως όχι; Και στη τιμή σχεδόν τα ίδια.
  11. Καλησπέρα, Έχω φτιάξει μία σύνθεση για φίλο ο οποίος θέλει να αγοράσει ένα pc αλλά χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δεν παίζει καθόλου παιχνίδια. Προορίζεται για απλή χρήση (office, internet). Τα περιφερειακά τα έχει όλα. CASE ZALMAN ZM-T4 PSU CORSAIR VS SERIES VS350 LITEON IHAS124-14 PENTIUM DUAL CORE G4400 ASUS H110M-A/M.2 Δεν θα αγοραστεί Μ2 αλλά ήταν η πιο φθηνή ASUS με HDMI HYPERX FURY 8GB SANDISK G26 PLUS 120GB WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB ARCTIC F12 SILENT Η αγορά θα γίνει από το e-shop για να το στήσουν αυτοί. Έχω καταλήξει σε αυτό το build αλλά θέλω την δική σας γνώμη, μήπως και δεν έχω σκεφτεί κάτι σωστά.
  12. georgehtc

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Αν θες κάτι καλό ξεκίνα τους Medici. http://www.imdb.com/title/tt5057130/
  13. georgehtc

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά, με πολλά post & reviews!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.