Jump to content

hunter_back

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About hunter_back

  • Γενέθλια 20/09/1983

hunter_back's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα. Έχω ένα μίνι gps tracker με διαστάσεις 4 x 3.4 x 1.4 cm. Στην μία πλαινή πλευρά έχει την micro usb θύρα φόρτισης. Θέλω να σταθεροποιήσω το βύσμα micro usb με κάποιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να το μπαινοβγάζει ο κάτοχος, μιας και είναι κάποιας ηλικίας και έχει ήδη σπάσει 6-7 ίδιες θύρες φόρτισης σε κινητά. Σκέφτηκα να βάλω λίγη θερμόκολλα για να το σταθεροποιήσω και στην συνέχεια μέσα σε ένα θερμοσυστελλόμενο για να αποκλέισω και τυχόν ζημιές από πτώσεις. Μπορεί κάποιος να προτείνει κατάστημα στην θεσσαλονίκη (ή γενικότερα στο ιντερνετ) που να πουλάει τόσο μεγάλα θερμοσυστελλόμενα? Ή μήπως κάποια καλύτερη ιδέα για να το προστατεύσω?
  2. Καλησπέρα! Έχω ένα 6 μηνών υπολογιστή που αποτελείται από i3-6100, Asrock H170M Pro4s, 1xKingston HyperX 8GB, EVGA supernova 650 G2, Samsung SSD 850 evo 256GB, 2x1TB black WD και windows 7 ulti. Στο δίκτυο υπάρχουν συνδεδεμένα μαζί με το PC, 2 laptop, 1 tablet, 1 κινητό και 1 Samsung UE40H6400 πάνω σε ένα gigabit switch και ένα TP link TDw8951. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το PC είναι κλειστό και κάποιο από τα laptop κάνει τερματισμό/hibernation τότε το PC ξεκινά μόνο του. Παλιότερα είχα μια εφαρμογή στο κινητό για WoL την οποία έσβησα όταν ξεκίνησε το πρόβλημα. Έχω απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές για wake στο bios και μέσα στα windows, αλλά συνεχίζει να το κάνει σε ανύποπτο χρόνο. Έχει τύχει να έχω κλειστό το PC και να ανοιγοκλείνω συνέχεια τα λάπτοπ και να μην το εμφανίζει οπότε δεν μπορώ να το αναπαράγω όποτε θέλω εγώ. Καμιά ιδέα?
  3. hunter_back

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές!
  4. hunter_back

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους, και ελπίζω για περισσότερα reviews από gadgets που δεν χρειαζόμαστε, αλλά μας κάνετε να τα ποθούμε ανελέητα!!
  5. hunter_back

    Πρόβλημα με RAM/GPU/Audio

    Όλοι οι drivers είναι up to date. Επίσης έπαιξα με τις συχνότητες των μνημών θέτωντας 667 αντί 800 αλλά μάταια.. Το σφάλμα που δίνει η gpu είναι αυτό στο συννημένο.
  6. Σε pc 10ετίας σχεδόν, με Asus M2A-VM, Athlon 5600+, 4χ1GB DDR2 dual channel, GT630 ξεκίνησε να εμφανίζεται SMART error σ'ένα WD250. Πέταξα τον δίσκο και έβαλα ένα καινούριο 850 EVO. Έκανα fresh install win 7 64bit SP1 όπου μόλις μπήκε στα win ο ήχος είχε πρόβλημα. Κάθε ήχος που έβγαινε ήταν σαν σκρατσαρισμα. Είτε έβαζες μουσική είτε έπαιζαν οι ήχοι των win. Επίσης δεν δουλέυει η κάρτα γραφικών (στον task manager λέει ότι εντοπίστηκε πρόβλημα και απενεργοποιήθηκε) Παρόλαυτα δίνει σήμα στην οθόνη αλλά δεν τρέχει ο driver και η ανάλυση είναι 800χ600. Έβαλα πίσω τον παλιό δίσκο (win7 32bit) με την παλιά εγκατάσταση και όλα ήταν νορμάλ. Ξαναέβαλα τον ssd και ξήλωσα τα πάντα εκτός από ένα στικάκι μνήμης. Όλα δουλέυαν καλώς. Ξεκίνησα να προσθέτω ένα ένα όλα τα components και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα με τον ήχο εμφανίζεται όταν το PC έχει συνολικά 4+GB μνήμης, ανεξαρτήτως του συνδυασμού των μνημών και των slots. Είτε 4χ1, είτε 2χ2, είτε 3χ1+1χ2 ο ήχος ήταν προβληματικός. Μόνο όταν έχει 3GB μνήμης δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα memtest και ότι άλλο μπόρεσα να σκεφτώ. Το μόνο που αλλάζει σε σχέση με το παλιό setup είναι ο δίσκος και το 32/64bit. Η εγκατάσταση προήλθε από το ίδιο DVD. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.