Jump to content

PashalisGergis

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About PashalisGergis

  • Γενέθλια 14/02/1995

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Sim-Racing
  • Επάγγελμα
    Ναυτιλιακά
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/PashalisGergis

Contact Methods

  • Website URL
    www.coresimracing.com

Πρόσφατοι Επισκέπτες

358 Εμφανίσεις προφίλ

PashalisGergis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. PashalisGergis

    iRacing

    Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα είχα την ευκαιρία να αφήσω το F1 στην off-season, και μαζί με τον Ricardo Castro Ledo απο την Πορτογαλία, να πάμε για 2ο Pro/WC License, αυτή τη φορά στα GT! Mετά απο 6 αγώνες λοιπόν καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στα qualifiers και πήραμε 1 απο τα 26 εισητήριο για το Blancpain GT Series όπου η ομάδα μας καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο! Τεράστια ευκαιρία για εμένα να οδηγώ στο ίδιο αυτοκίνητο με κάποιον που έχει 9200 irating ακουλουθεί μόνο 3 άτομα στο iRating list όπως ο Martin Krönke και ο Greger Huttu, τεράστια ευκαιρία και μεγάλη ευθύνη να πετύχουμε κάτι καλό! Ας ελπίσουμε το double duty σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και σε F1 και σε GT να μας βγει σε καλό και γιατί όχι, τώρα που ανακοινώθηκε και World Championship για Dirt Sprint/Late Model και RX, κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμάσουμε να πάρουμε black stripe και στο Rallycross!
  2. PashalisGergis

    Αγορά z270 mainboard

    Θα πρότεινα 100% την ASUS ROG Strix Z270F, έχω την 270E (λίγο πιο ακριβή, απλά έχει wifi/bluetooth) αλλά το chip είναι ακριβώς το ίδιο. Φανταστική high-end motherboard μέχρι 200ε, πολλές επιλογές overclocking, εύκολο software/BIOS και πολύ λειτουργικό με LEDS που υποδεικνύουν εάν κάποιο part του pc έχει πρόβλημα. Έχει και την εμφάνιση αν και έρχεται δεύτερο αυτό. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι οτι θες minimum RAM DDR4 @3000MHz και οτι έχει σχετικά λίγα USB (4) αν και έχω extender ήδη. Tη θεωρώ την καλύτερη value/money mobo μέχρι τα 200ε. Αυτά! Πάνω στην motherboard έχω i7-7700k, 1080 Rog Strix, 16GB DDR4 @3600MHz και NZXT υδρόψυξη.
  3. PashalisGergis

    [ GTA VI ] Grand Theft Auto VI

    Hype!
  4. PashalisGergis

    iRacing

    Το προηγούμενο ΣΚ, είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στο Podcast του Jonny Simon (Σχολιαστής στο World Championship) όπου συνήθως φιλοξενεί οδηγούς/managers απο το community απο διάφορες ομάδες του grid! Mιλήσαμε για τη μεταγραφή στην CoRe, για το World Championship, Greger Huttu vs Martin Kronke και πολλά πολλά άλλα! Ελπίζω να σας αρέσει και ελπίζω να μη βγήκα off-topic!
  5. PashalisGergis

    iRacing

    Thanks mate!
  6. PashalisGergis

    iRacing

    Όντως, πολύ καλό, περιμένω πως και πως μετά τον αγώνα μου στο World Championship το Σάββατο να κάνω μερικούς αγώνες. Το 305 και το 360 απο τα Sprint Car είναι πολύ εύκολα και fun και νομίζω θα γίνουν καλοί αγώνες, το 410 είναι πολύ γρήγορο και νομίζω μόνο για hotlapping θα μείνει, δεν νομίζω οτι είναι καθόλου προσιτό για side by side αγώνες. Το street stock που είναι και free είναι για μένα το καλύτερο, χρειάζεσαι πολύ τεχνική και φαίνεται καλύτερα ποιός είναι καλύτερος και ποιός όχι σε σχέση με τα sprint cars. Το Late model μου πέρασε λίγο αδιάφορο αλλά περισσότερο επειδή μου άρεσε το Street Stock, μετά τον αγώνα του Σαββάτου τα σπουδαία.
  7. PashalisGergis

    iRacing

    Tετάρτη έρχεται και το DIRT στο iRacing, άντε να δούμε τι χρήματα θα πετάξουμε άδικα πάλι
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.