Jump to content

cavallino

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

cavallino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cavallino

    CLC 2 The endurance cup - RACE 4 @ BARCELONA GP 16/3/2017

    Σόρι ρε Άρη για την εκκίνηση, χάζεψα εντελώς εκεί.
  2. cavallino

    CLC 2 The endurance cup - RACE 4 @ BARCELONA GP 16/3/2017

    Έλα ρε @aKosmas κρίμα... και το είχα απορία τι έγινε μιας και αυτή τη φορά ήσουν πιο δυνατός από ποτέ. Εγώ δυστυχώς είχα τον χειρότερό μου αγώνα αν και ήταν μάλλον ο καλύτερος από πλευράς οδήγησης. Έκανα σούπερ εκκίνηση, τόσο καλή που νόμιζα ότι έκανα jump start και πάτησα φρένο. Μετά ακολούθησε γενικός πούλος αφού έχασα πάρα πολλές θέσεις από τους υπόλοιπους γύρω και πίσω μου οι οποίοι προφανώς εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Σα να μην έφτασε αυτό, είχα και 2 σπιναρίσματα από επαφές, κάτι που με έριξε στην τελευταία θέση και μετά απλά κεφάλι κάτω κι ό,τι γίνει. Kάπως κατάφερα και βρέθηκα στο κυνήγι του @thazio με τον @angeln1ck μετά το pitstop, τους οποίους ανέλπιστα κατάφερα να πλησιάσω στα τελευταία λεπτά του αγώνα δίνοντάς τα όλα και καταναλώνοντας περισσότερο καύσιμο από όσο είχα υπολογίσει, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνω λιγότερο από μισό γύρο πριν το τέλος από καύσιμα και να πιω μια κοκακόλα. Καθώς έπινα λοιπόν την κοακόλα μου και οι μπουρμπουλήθρες γαργαλούσαν το λάρυγγα, θυμήθηκα αυτή τη γελοιογραφία του Αρκά: Σε αναγωγή με τον αγώνα μου βρίσκει μια περιέργως αντεστραμμένη αντιστοιχία.
  3. cavallino

    Assetto Corsa

    χαχαχαχα ΤΟ ΠΡΩΤΟ αυτοκίνητο που δοκίμασα χτες το απόγευμα!!!
  4. cavallino

    Assetto Corsa

    Βγαίνει σήμερα. Και v10 λάστιχα για όλα τα αυτοκίνητα, όλα περασμένα από την αρχή. Και Quattro S1E2 Gr.B. με την χοντροκοψιά του και τα φτερά του και όλα. Και 600 άλογα.
  5. cavallino

    CLC 2 The endurance cup - RACE 3 @ MUGELLO 9/2/2017

    Πραγματικά δεν έχω πολλά να πω για τον χτεσινό αγώνα. Τερμάτισα πάλι 8ος, δεν είχα αυτό το συναίσθημα του "γαμώτο έγινε αυτό και έχασα ίσως την 6η θέση" που είχα στο Silverstone, αλλά γενικά πιστεύω ήταν ο χειρότερος αγώνας μου από τους 3. Είχα 4-5 αβίαστες μικροεξόδους από λάθη που προήλθαν από την κούραση και την συνεπαγόμενη έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ κουραστικός αγώνας για τον οποίο δεν είχα προετοιμαστεί σχεδόν καθόλου, μιλάμε για καμιά 25 γύρους στο σύνολο όλο το προηγούμενο διάστημα λόγω περιορισμένου χρόνου. Παρ' όλα αυτά, είχε τις ωραίες του στιγμές και αρκετές μάχες στις οποίες συμμετείχα ή βοήθησα να σεταριστούν. Το τρενάκι πριν το pitstop ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Παιδιά ζητώ συγγνώμη δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα, χαχαχαχα. Προφανώς ήμουνα για παρακάτω στην κατάταξη, αλλά εκμεταλλεύτηκα εν τέλει τις γνωστές ατυχίες των μπροστινών και στο τέλος του αγώνα ένα λάθος-καρμπόν των δικών μου που έκανε ο @wargasm, με τoν oποίο είχαμε νομίζω τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό μέσα στον αγώνα και πολύ παρόμοια προβλήματα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και πάλι, στον @thazio για την οργάνωση και στους όποιους backmarkers οι οποίοι ήταν πιστεύω άψογοι.
  6. cavallino

    CLC 2 The endurance cup - RACE 2 @ SILVERSTONE 19/1/2017

    Δεν πρόκειται να κάνω report, αρκεί που αναγνωρίζεις ότι ήταν λάθος προσέγγιση. Άλλωστε στην οικονομία του αγώνα εν τέλει δεν επηρέασες το αποτέλεσμα.
  7. cavallino

    CLC 2 The endurance cup - RACE 2 @ SILVERSTONE 19/1/2017

    @Aris Teidis είναι ΟΚ δεν υπάρχει θέμα. Γενικά ήσουν πολύ μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τώρα είδα πως είχες επαφή με τον Γιώργο, κάτι το οποίο ήταν ο λόγος να σε φτάσω. Άσχετα αν η υπαιτιότητα ήταν δική σου (θεωρώ) και στις δύο επαφές με @wargasm και εμένα, συνολικά άξιζες να είσαι μπροστά μου. Εγώ σχεδόν σε όλον τον αγώνα είχα μάχη με τον συνονόματο @ferrarimanos η οποία ήταν πολύ αμφίρροπη - αν και ο Μάνος έδειχνε να έχει τελικά αυτό το λίγο παραπάνω που χρειαζόταν - οπότε αν και μετά την επαφή μας έχασα τελικά την θέση από τον Μάνο, δεν το θεώρησα ολοκληρωτικά άδικο. ΟΚ, κρίμα, αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν. Νόμιζα πως δεν είχες helicorsa πάντως, αλλιώς θα έπρεπε να δεις ότι είχα έρθει αριστερά και προσπάθησα να μείνω όσο πιο κλειστά μπορούσα, έως και να καβαλήσω το ψηλό κερμπ, προκειμένου να μην σου κλέψω χώρο και ακουμπήσουμε μέσα στη στροφή. Αλλά δεν άφησες καθόλου χώρο για άλλο αυτοκίνητο, οπότε προφανώς δεν είχες καταλάβει πού ακριβώς ήμουν, σίγουρα δεν υπήρχε δόλος. Δεν θέλω να κάνω ένσταση ή οτιδήποτε, αν και ίσως αδικείται ο @ferrarimanos από αυτό μιας και θα κέρδιζε και αυτός μια θέση αν γινόταν αποδεκτή. Αν δει τα δύο περιστατικά ο @thazio και αποφασίσει ότι σηκώνουν ποινή, ΟΚ. Εγώ είμαι ΟΚ να θεωρηθούν racing incidents και να μην δωθεί συνέχεια επειδή... ...ο αγώνας ΓΑΜΗΣΕ! Συγχαρητήρια σε όλους κατ΄ αρχάς! Πολύ ωραίος αγώνας με τρομερό συναγωνισμό. Σε αντίθεση με το Spa που ο μισός αγώνας μου ήταν μοναχικός (και λόγω του λάθους στρατηγικής που έκανα εκεί), στο Silverstone ήμουν στην τσίτα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιέζοντας και δεχόμενος συνεχώς πίεση ανάμεσα στους @thazio, @wargasm, @ferrarimanos, @Aris Teidis και όποιος άλλος! Γινόταν χαμός, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ close racing χωρίς επαφές. Δεν έχω δει ακόμα replay του αγώνα, αλλά ειδικά στην αρχή που ήμασταν όλοι μαζεμένοι ήταν ποίημα, κάθε στροφή ήταν σα να κουτρουβαλάς τις σκάλες και να προσγειώνεσαι στα πόδια σου. Πραγματική απόλαυση και το χάρηκα, ειλικρινά. Η συνέχεια με τη Gulf μου σάντουιτς ανάμεσα σε 2 Castrol για πολλούς γύρους ήταν πολύ έντονη εμπειρία. Στο pitstop μου έκανα λάθος στα φρένα και χρειάστηκε μανούβρα για να μπω σωστά στο pitbox, οπότε εκεί έχασα αρκετό χρόνο και βγαίνοντας είχα μείνει λίγο πίσω, αλλά ανέκαμψα. Γενικά από τους καλύτερους αγώνες που έχω τρέξει (όχι πως έχω τρέξει και πολλούς, αλλά μακάρι να είναι όλοι έτσι από δω και μπρος).
  8. cavallino

    CLC 2 The endurance cup - RACE 2 @ SILVERSTONE 19/1/2017

    @Billys δεν έκλεινες, απλά δεν διευκόλυνες το προσπέρασμα. Στις μπλε σημαίες όταν ο άλλος είναι σε μικρή απόσταση, βγαίνεις εκτός γραμμής, αφήνεις γκάζι, τον αφήνεις να περάσει και συνεχίζεις τον αγώνα σου. Εγώ ένοιωθα σα να κάνεις racing καθ όλη τη διάρκεια, το οποίο δικαιολογείται εν μέρει μόνο αν βρίσκεσαι κι εσύ σε κάποια μάχη και διεκδίκηση θέσης, κάτι το οποίο δεν ίσχυε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ήσουν ολομόναχος. Για να σε περάσω έκανα οριακό φρενάρισμα, αφού 2 φορές νωρίτερα που πίστευα ότι θα με άφηνες ενώ ήμουν σχεδόν στον προφυλακτήρα σου, έκλεισες πάνω στην ιδανική γραμμή κόβοντας μπροστά μου πριν τη στροφή. Σημειώνω ότι ήμουν σε έντονη μάχη με τον συνονόματο Μάνο για θέση εκείνη τη στιγμή. Παρατήρησα δε, ότι αφού πέρασα, ο Μάνος έχασε πάρα πολύ χρόνο μέχρι να του παραχωρήσεις θέση. Τον είχα ακριβώς πίσω μου πριν, ενώ μετά ήταν μια κουκίδα στον καθρέφτη μου. Εκεί είναι το παράπονο βασικά, όχι ότι έκλεινες ή οδηγούσες επικίνδυνα, αλλά αγωνίστηκες με τρόπο που υποδήλωνε ότι αγνοούσες τις μπλε σημαίες.
  9. cavallino

    CLC2 the endurance - RACE 1 @ SPA 15/12/16

    Έφαγα κι εγώ μια ποινή παρόμοια επειδή πάτησα περίεργα τα κέρμπς στην Eau Rouge και με πέταξε εκτός ορίων πίστας, ΝΟΜΙΖΩ πως η ποινή ήταν "πήγαινε για 10 δευτερόλεπτα χωρίς γκάζι ή κόψε μέχρι τα 35χαω πριν το τέλος του γύρου". Εγώ προτίμησα να βγω εντελώς εκτός γραμμής (για να μην ενοχλήσω τα αυτοκίνητα πίσω μου) και να φρενάρω μέχρι τα 35 στην έξοδο της bus stop, ακριβώς στην αρχή της ευθείας εκκίνησης/τερματισμού. Μετά πάλι γκάζι και συνέχεια κανονικά.
  10. cavallino

    CLC2 the endurance - RACE 1 @ SPA 15/12/16

    Kαλημέρα και θα ήθελα με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στον @akis_z80 για τη νίκη και να εκφράσω τη συμπάθειά μου σε όσους αντιμετώπισαν προβλήματα στον αγώνα τους, τα οποία θα ήθελα να σημειώσω ήταν ελάχιστα σε σχέση με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους λοιπόν για έναν καθαρό αγώνα με πολύ καλό επίπεδο. Λέγαμε για προσοχή στην εκκίνηση, όλα πήγαν τέλεια, αλλά μετά κατεβαίνοντας προς την Eau Rouge σκεφτόμουν πως το μακελειό θα γινόταν εκεί και κανείς δεν το είχε αναφέρει. Κι όμως, περάσαμε όλοι άθικτοι από εκεί και τότε ήταν που εγώ είπα μπράβο για την (αυτό)συγκέντρωση όλων. Όσον αφορά τον δικό μου αγώνα, δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερα αξιοσημείωτο με εξαίρεση τη στρατηγική μου την οποία αποφάσισα να αλλάξω κατά τη διάρκεια της αναμονής για την εκκίνηση στο grid με τα 2 restarts. Είχα αποφασίσει για ένα αρκετά βαρετό και προβλέψιμο 1 pitstop, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα τσεκάρει αντοχές ελαστικών καθόλου και φοβήθηκα μην έμενα από λάστιχα και το έκανα αγώνα slo mo με πατινάζ. Οπότε πήγα σε 2 pitstops και βέβαια στη διάρκεια του αγώνα είδα ότι τα λάστιχα μια χαρά κρατάνε και τι λαλακία έκανα, οπότε όταν μπήκα για το πρώτο pitstop μου ήρθε φαεινή ιδέα να βάλω μόνο καύσιμο και να μην αλλάξω λάστιχα για να μη χάσω χρόνο. Όταν ξεκίνησε το pitstop και συνειδητοποίησα ότι μέχρι να μπει το καύσιμο όλο (ακόμα και γι αυτό το 1/3 αγώνα) προλάβαινα άνετα και αλλαγή ελαστικών με έπιασε ένα μικρό νευρικό γέλιο αλλά η ελπίδα άνθισε στην ψυχή μου. Μέλλον δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά ίσως μια λαμπρή καριέρα σαν chief strategist στη Ferrari να με περιμένει. Τέλος πάντων το τελευταίο τρίτο του αγώνα ήταν αρκετά ενδιαφέρον μιας και έβλεπα στην απόσταση τον @PolomanGR και ήταν κάτι το οποίο ήταν ένας στόχος που με κράτησε σε εγρήγορση, μιας και κατά τα άλλα έκανα σχετικά μοναχικό αγώνα. Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν οι 3-4 πρώτοι γύροι και η πολύ όμορφη μάχη που είχαμε με τον συνονόματο @ferrarimanos(ελπίζω να έχω ταγκάρει το σωστό nick), με πολύ κοντινές αλλά πεντακάθαρες μάχες με προσπεράσματα εκατέροθεν. Γενικά πάντως ήταν πάρα ωραία εμπειρία και ξαναθυμήθηκα γιατί μου άρεσε τόσο πολύ το multiplayer racing. Ας είναι καλά ο @thazio που με μπρίζωσε να συμμετάσχω (είδα και τα skins του και ψήθηκα ολοκληρωτικά). Πότε είναι ο επόμενος αγώνας είπαμε;
  11. cavallino

    CLC2 the endurance - RACE 1 @ SPA 15/12/16

    ΩΩΩΩΩΩ τι ωραία πράγματα! Μπράβο @aKosmas , την ίδια ιδέα είχαμε! Πολύ όμορφο. Ευχαριστώ και @thazio βέβαια για τη γρήγορη ενσωμάτωση. Να κάνω και κανα γύρο σήμερα γιατί σέρνεται η ομάς.
  12. cavallino

    CLC2 the endurance - RACE 1 @ SPA 15/12/16

    Kαλημέρα σε όλους. Ίσως είναι λίγο περίεργο το πρώτο μου ποστ σε όλο το φόρουμ να είναι σε αυτό το thread, αλλά είναι φυσικό επακόλουθο της ευγενικής πρόσκλησης του thazio για να συμμετάσχω στο cup σας, η οποία πρόσκληση έγινε καθώς περιμέναμε τα παιδιά μας να σχολάσουν από το νηπιαγωγείο. Ελπίζω να αποδεχτείτε τη συμμετοχή μου, αν και έχω να τρέξω σε online πρωτάθλημα εδώ και 6 χρόνια, ενώ στο Assetto Corsa δεν έχω μπει ποτέ σε online session λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του προηγούμενου υπολογιστή μου. Την περασμένη βδομάδα πήρα ένα καινούριο καλό pc και δε θα έχουμε πρόβλημα πάντως. Mε λένε Μάνο παρεμπιπτόντως, ίσως να έχετε δει το nick μου σε άλλα fora όπως των 4Τροχών πχ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.