Jump to content

Hael

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Hael's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Χαρά μου Τάσο. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στην ομάδα καλά benchαρισματα και σκοράκια πάντα και να σηκώνεται ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!
  2. Hael

    Modded Bios για Gigabyte P55A-UD6 (?)

    Σε ευχαριστώ Τάσο. Έχεις pm.
  3. Hael

    Modded Bios για Gigabyte P55A-UD6 (?)

    Παιδιά κοιτάξτε. Επειδή ξέρω ότι είναι μανούρα να ασχοληθεί κάποιος και να μου φτιάξει κάτι τέτοιο. Έχω ένα δωράκι σε όποιον ασχοληθεί και μου το καταφέρει. Και εδώ... ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ OVERCLOCKERS. Όποιος λοιπόν ασχοληθεί και μου το φτιάξει, θα του δώσω (εντελώς δωρεάν) το παρακάτω σετάκι: 4X2GB DDR3 Corsair Dominator 2000MHz 8-8-8-24 + 2X Fan Οι οποίες είναι τρομερές στο overclocking.
  4. Χαιρετώ το φόρουμ! Μήπως υπάρχει κανένας τσάκαλος εδώ που να ξέρει να κάνει bios modding στην μητρική του τίτλου; Για παράδειγμα βρήκα στο google (τον μοναδικό που βρήκα) αυτόν τον έλληνα στο παρακάτω φόρουμ που μοντάρισε το bios της εν λόγο μητρικής ώστε να δέχεται και να αναγνωρίζει σκληρούς 3TB. Post : #4041 και #4047 https://forums.tweaktown.com/gigabyte/48085-gigabyte-modified-bios-405.html Δυστυχώς τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά για να ρωτήσω στο εν λόγο φόρουμ, αν θα απαντούσε και κανένας εδώ που τα λέμε... Εγώ θα ήθελα, αν γίνετε, ο multiplayer από X22 να μην πέφτει στο X21 όταν κάνω το turbo mode disabled (έχω i7 860). Είναι αυτό εφικτό; Ευχαριστώ πολύ όποιον ασχοληθεί.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.