Jump to content

Mkl_59

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mkl_59's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mkl_59

    TangoX2 Race#1 - Imola 7/5/17

    Εγω παντως τον καλυτερο μου χρονο στην Imola με το gt3 rs τον εκανα με 24-26 psi(σε κονσολα) Και να πω το εξης..Παιζω με τις ρυθμισεις του πορσικου και κανοντας καποιες κουλες ρυθμισεις και κοντεψα να κανω 1.55...χρονο που δεν κανω με τιποτα σ default ρυθμισεις..και λεω τι γινεται ρε φιλε η καπου μπαζει το καραβι(σε θεμα παιχνιδιου)η οντως με βολευει ο τροπος οδηγησης με αυτο το setup!!!
  2. Mkl_59

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Εγω παντως βλεπω του χρονους σας και απογοητευομαι...Με 2-3 γυρους καποιοι κανετε απιαστους χρονους..Πολυ θα ηθελα να ανεβασετε κανα βιντεακι να δουμε κι εμεις τι κανουμε λαθος και κοπανιομαστε τζαμπα να πιασουμε το 2.20. στη silvestone.. ΥΓ.Επιδη εγω δεν μπορεσα να ειμαι ετοιμος για το Tango παιζω στην κονσολα οποια πιστα εχετε κι εσεις...Και μ αυτα που βλεπω... σκουρα τα πραγματα!Ολοι πιλοτοι ειστε εδω μεσα ξερω γω!!
  3. Mkl_59

    Στησιμο PC καθαρα και MONO για Asseto CORSA

    Καλα μην φανταστεις κολλητος...αλλα νομιζω καλυτερα να τα παρω καινουρια..οποιος γνωριζει απο intel ας με ενημερωσει για τους συγκεκριμενους που εγραψα πιο πανω..απο καρτα γραφικων καλη η επιλογη της 1060 που το εψαξα και μαλλον καταληγω σε αυτην.. Ο επεξεργαστης εμεινε μονο τα υπολοιπα ειναι ευκολη επιλογη...
  4. Mkl_59

    Στησιμο PC καθαρα και MONO για Asseto CORSA

    Ενα φιλαρακι μου δινει εναν ι7 2600κ+ mobo στα 200Ε και μια GTX 970 G1 4GB στα 220Ε..Μεταχειρισμενα αυτα Εγω ειμαι αναμεσα σε ι5 7400 καινουριο η ι5 7600 επισης καινουριο λιγο πιο τσιμπημενος Απο καρτα παλι σε καινουρια παμε σε GTX 1050 ti . Νταξει ας μην ειναι και φουλ γραφικα ολα... Με ποιες επιλογες θα ειμαι καλυμενος?? Τα μεταχειρισμενα αξιζουν η να παω σε καινουρια?
  5. Mkl_59

    Στησιμο PC καθαρα και MONO για Asseto CORSA

    Το budget για τα 600-700Ε του το εiπα εγω..Απλα επειδη το εχω το παιχνιδι σε ΧΒΟΧ ΟΝΕ του ειπα να το παιζει οπως στην κονσολα σε θεμα settings απλα να μη γονατιζει στο online με πολλα αυτοκινητα..Και εκτος του οτι ψαχνω απο μονος μου..Δεν ξερω αν αυτα που βρηκα το παιζουν ετσι(οχι σε full ultra settings δεν τρελενομαι κιολας)οπως του εξηγησα!
  6. Καλησπερα σε ολους!Πριν κανα μηνα εβαλα εναν δικο μου να μου στησει ενα PC για τον λογο που λεει και ο τιτλος!!Του ειπα οτι θελω να παιζει σε 1080P/60+fps και γενικα να το σηκωνει ανετα και online...του ειπα το budget (στα 600-700 ευρω)Μου ειπε οκ τελη του μηνα θα σου το εχω ετοιμο!Αυτος μου εστησε ενα PC με κοστολογιο 900Ε και το χειροτερο οτι τον ειχε ηδη στο μαγαζι του και επρεπε να τον πληρωσω...Μην τα πολυλογω εγινε μανουρα και μαλωσαμε και τωρα ειμαι χωρις PC...Μιλησα και πριν απο καιρο με καποια απο τα παιδια απο το forum του Assetto Corsa και μου ειχαν πει καλο ειναι να ανοιγα ενα θεμα εδω..Οποτε καθε βοηθεια δεκτη για το συγκεκριμενο θεμα και το στησιμο ενος PC καθαρα και μονο για το Assetto Corsa..Το PC θα συνδεθει με τηλεοραση 42αρα FHD...Δν με ενδιαφερει το VR επισης! Ευχαριστω!!
  7. Mkl_59

    Assetto Corsa-Mods-Downloads etc.

    Καλα κανεις και το επισημανεις για να γνωριζουμε κι εμεις οι ''νεοι''που να απευθυνθουμε για mods!!
  8. Mkl_59

    Assetto Corsa-Mods-Downloads etc.

    https://www.facebook.com/assettocorsacarmods/?ref=ts&fref=ts Ενα γκρουπακι στο FB με πολλα car mods..Δεν ξερω τι απο αυτα αξιζει αλλα οποιος θελει ας δοκιμασει και ας μας πει εντυπωσεις!!!
  9. Mkl_59

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Εγω παντως ξεκινησα τα τεστακια στις πιστες(σε κονσολα βεβαια μεχρι να φτιαξω το pc)αυτη η brand hatch ουτε να την βλεπω δεν θελω.1.37.140 απο τον 5 γυρο...εκανα αλλους 37 γυρους και δεν επεφτε ο χρονος ουτε με αιτηση...με κανανε μηνυση απο την πορσε για δυσφημιση...κλαιγαν και τα πατακια της πορσε!!!
  10. Mkl_59

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Αν ειμαι ετοιμος με το PC μεχρι τελη του μηνα ειμαι μεσα κι εγω...θα ενημερωσω εγκαιρως για την κατασταση μου για αναζητηση αδυναμου συναδελφου για την ομαδα..Καψουρα το πορσικο!!!
  11. Mkl_59

    WAMTA Season 2 Race #5 - Silverstone GP - 26/3/2017

    Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για τον αγωνα..τον παρακολιυθησα πρωτη φορα live και επαθα πλακα..Εχετε φτιαξει τρομερη κατασταση παιδια με πολυ μερακι...Με 2ο speaker που να γνωριζει προσωπα και καταστασεις θα απογειωθει η ολη φαση...Σαν θεατης το απολαυσα πραγματικα...το κουμπωσα και στην tv και εδεσε το γλυκο!!!
  12. Mkl_59

    Assetto Corsa

    Βασικα σαν νεο μελος θα ηθελα να δω ενα thread με sim racing equipment η μονο για AC..Αλλα γενικα ειμαι καλυμενος και με βοηθησανε τα παιδια που να κινηθω πανω κατω οποτε για να μην τα μπερδευουμε θα επανλεθω ετοιμος για online να σπασουμε κανα μοτερ!Ευχαριστω τους παντες για τον χρονο τους και την βοηθεια...
  13. Mkl_59

    Assetto Corsa

    Τα τσεκαρα φιλε λιακο τα δικα σου...60 fps online εισαι πολυ καλα!! το ψαχνω και για ryzen αν και το συστημα σου ειναι πολυ καλο!Επισης nvidia λογω marketing γινεται στο AC?η οντως υποστηριζει καλυτερα το παιχνιδι και να παω σε GTX?Αρχικα δεν ειχα το AC ακομα και σε MAX settings για ''βαρυ''παιχνιδι!Παω minimum δηλαδη στα 600 ευρω τουλαχιστον μπατζετ!Να σημειωσω οτι με ενδιαφερει κυριως να τρεχει πολυ καλα το παιχνιδι ακομα κι αν δεν ειναι ολα full αναλυση!
  14. Mkl_59

    Assetto Corsa

    Κοιτα δε με ενδιαφερει τοσο το να το παιζει σε Ultra setings...Και σε high δε με χαλαει...Αλλα θα το ψαξω και θα τα πουμε στις πιστες συντομα!ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!
  15. Mkl_59

    Assetto Corsa

    Σκεψου οτι δεν ειμαι hardcore PCακιας..Στην ουσια τωρα μπηκα στο τρυπακι λογω AC..Τοσο καιρο επαιζα σε κονσολα και μου αρεσε αυτο που εβλεπα..Απλα σε PC εχει MODakia καλυτερο online και γενικοτερα περισσοτερες ρυθμισεις σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου!!Γι αυτο δεν ειπα budget γιατι δεν ξερω τι PC μπορει να το σηκωσει ανετα!500-700 Ευρω ασ πουμε!Ασε που καλοκαιρι παντρευομαι κιολας και βλεπω την παντοφλα στην πορτα!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.