Jump to content

futurized

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αττική
  • Ενδιαφέροντα
    Diy

futurized's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. futurized

    Diy Car Pc

    Ευχαριστώ για την πληροφορία , δεν γνώριζα για το KMV Συγκεκριμένα με δυο KMV θα κάνω εναλλαγή οθονών. Αλλα το πρόβλημα μου υπάρχει ακόμα καθώς το touch screen ορίζει συγκεκριμένα σημεία στην επιφάνεια εργασίας έτσι η οθόνες θα αλλάζουν με kmv, αλλά το touch θα αποκρίνεται στην μια από της 2 οθόνες οπότε δεν εξυπηρετεί . Μάλλον θα πρέπει να βρω κάποιο software που να μπορεί να ρυθμίζει το touch και να ορίζει διαφορετικά σημεία αναφοράς στην κάθε περίπτωση
  2. Καλησπέρα σας Έχω μια τεχνολογική απορία και θέλω τα φώτα σας Ελπίζω να μην σας κουράσει το μεγάλο ποστ. Θέλω να κάνω μια κατασκευή στο αυτοκίνητο. Να βάλω ένα υπολογιστή σαν και αυτόν http://www.ebay.com/itm/Maxesla-Mini-PC-Windows-10-Dual-Frequency-Display-Fanless-Mini-PC-and-Linux-Syst-/222544954703?hash=item33d0b6854f:g:bWcAAOSwCmZZQBr4 ίσως όχι ακριβώς αυτόν αλλά σίγουρα να υποστηρίζει 2 Displays και πάνω του θέλω να συνδέσω 2 μόνιτορ, το πλάνο προς το παρόν λέει ότι θα τρέχει windows 10 το ένα μόνιτορ θα είναι κάτι σαν και αυτό http://www.ebay.com/itm/10-1-HD-1024-600-Ultra-Thin-TFT-LCD-Color-2-CH-DVD-VCR-Car-Rear-View-Monitor-/252420977822?hash=item3ac576749e:g:fmwAAOSwmtJXW32i&vxp=mtr και το δεύτερο μόνιτορ θα είναι και αφής , κάτι σαν αυτό http://www.ebay.com/itm/7-1024-600-HDMI-VGA-2AV-Touch-LCD-Module-Display-Monitor-Panel-w-Controller-/201043433788?hash=item2ecf1f593c:g:k~oAAOSwGvhT-MDI η μια οθόνη η 7αρα που θα είναι και αφής θα είναι σε σημείο κοντά μου ενώ η 10αρα θα είναι σε απόσταση που δεν θα μπορώ να ακουμπήσω και γι αυτο δεν είναι και αφής. Tο πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να μπορώ να κάνω εναλλαγή τον οθονών μεταξύ του και όταν γίνεται η εναλλαγή από την οθόνη αφής να μπορώ να χειρίζομαι την υπάρχουσα εικόνα Tο ζητούμενο είναι να γίνει το παραπάνω και να μην υπάρχει mouse και να μπορεί να γίνεται η εναλλαγή εύκολα και όχι … δεξί κλικ >ρυθμίσεις οθόνης> κύρια οθόνη …> κλπ > κλπ, αλλά με μια κίνηση. Είτε με κάποιο software είτε με κάποιο hardware η συνδυασμό αυτόν Το ιδανικό θα ήταν με το πάτημα κάποιου push button να γίνεται εναλλαγή της εικόνας από την 7αρα στην 10αρα και από την 7αρα που θα έχει touch να μπορώ να χειρίζομαι τα πάντα Οποιαδήποτε ιδέα είναι καλοδεχούμενη και πιστεύω θα μπορούσε να βοηθήσει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.