Jump to content

zmanos

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zmanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Παιδια λιγο εκτος θεματος αλλα μηπως εχει παρει το ματι σας ποτε ηταν η τελευταια φορα που εφερε το lidl το ξυπνητηρι auriol? Ευχαριστω πολυ.
  2. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Εχει κανεις τον πολυανιχνευτη μεταλλου ξυλου κλπ? Ειναι αξιοπιστος στον να βρισκει τι υπαρχει στον τοιχο ή μουφα?
  3. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Παιδια αυτο εδω https://www.lidl.de/de/parkside-akku...-12-b3/p267626 / https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=7884 που μαλλον θα ειναι συντομα διαθεσιμο στα Lidl, ξερει καποιος αν κοστιζει στην Ελλαδα? Διοτι στο Γερμανια το βλεπω 29,99 και στην Ιταλια 39,99. Το χει επισης κανεις ωστε να μας πει τι ψαρια πιανει κι αν αξιζει για τα λεφτα του? Ευχαριστω.
  4. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Φανταζομαι εννοεις πολυ καλες αναλογικα με το κοστος τους, ετσι? Αναλογικα με αλλες επωνυμες? Εχεις αποψη?
  5. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ισως τοτε για παλαιοτερα μοντελα μπαταριων Parkside? Σε σχεση με αλλες πιο επωνημων εργαλειων πως ειναι?
  6. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Παιδια εχει κανεις αποψη για την ποιοτητα των μπαταριων Χ20V των εργαλειων Parkside, τοσο για την ποιοτητα οσο και για την αντοχη στο χρονο? Αν εχει κανεις επισης εμπειρια σε συγκριση με τις 18v μπαταριες των εργαλειων B&D θα μου ηταν πολυ χρησιμη. Ευχαριστω πολυ.
  7. zmanos

    Επιλογη Κρουστικου Δραπανου

    Ευχαριστω για την απαντηση. Δε θελω να ρισκαρω να χαλασω την κατσαβιδιερα χρησιμοποιοντας την σαν δραπανο, καθως κατα 90% στο σπιτι βιδωνω/ξεβιδωνω και 10% κανω αλλες δουλειες, οποτε προτιμω να παρω ενα φθηνο δραπανο γι αυτες. Για το Einhell που λες το αναφερεις επειδη ειναι 1000w ή επειδη το προτιμας σα μαρκα απο τ αλλα? Μηπως ειναι λιγακι πιο εμπιστη η B&D ή εχει μονο τ ονομα?
  8. zmanos

    Επιλογη Κρουστικου Δραπανου

    Σ ευχαριστω για την απαντηση. Το πηρα κι εγω το Parkside αλλα δε μου αρεσε γενικοτερα σαν εργαλειο και το γυρισα σημερα. Γι αυτο λοιπον ειπα να δωσω καμια 15ρια ευρω παραπανω και να παρω κατι, εστω και λιγο, καλυτερο. Αν καποιος εχει αποψη για τα παραπανω δραπανα ή καποιο αλλο σ αυτη ομως την τιμη ας κανει τον κοπο να την εκφρασει
  9. zmanos

    Επιλογη Κρουστικου Δραπανου

    Αλλα δυο προς σκεψη τα οποια βρισκω σε τιμη 37-38 ευρω ειναι τα εξης B&D https://www.skroutz.gr/s/263250/Black-Decker-KR504RE.html https://www.skroutz.gr/s/265327/Black-Decker-KR504CRE.html
  10. Καλημερα σας. Ενδιαφερομαι για ενα φθηνο κρουστικο δραπανο (μαξιμουμ 35 ευρω) για εντελως ερασιτεχνικη χρηση. Θελω να το χρησιμοποιω για τρυπες σε τοιχους και ξυλο για τοποθετηση ραφιων κλπ και γενικα για ολες τις χρησεις κυριως εντος σπιτιου. Βιδολογο εχω ξεχωριστο και συγκεκριμενα το http://www.blackanddecker.fr/fr-fr/products/power-tools/drills/perceuse-percussion-18v-2-vitesses--2-batteries-2ah-et-chargeur-rapide--20-accessoires-et-sac-de-rangement/bdkh18b1sa Εχω στο μυαλο μου 3 τα οποια ειναι μεσα στα ορια του μπατζετ μου και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας γι αυτα κι αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο, παντα ομως μεσα στο πλαισιο τιμων που εγραψα, οχι πιο ακριβα σας παρακαλω. https://www.skroutz.gr/s/1872310/Skil-6002CA.html https://www.skroutz.gr/s/4315954/Einhell-TH-ID-720-1E.html https://www.skroutz.gr/s/4315957/Einhell-TH-ID-1000E.html Ευχαριστω πολυ.
  11. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το παρηγγειλα τελικα το B&D και θα γυρισω το Parkside αυριο που θα παω να παρω το https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=6941 για το οποιο θα ηθελα τη γνωμη σας αν αξιζει σαν μηχανημα. Προφανως με 22 ευρω δεν θα εχεις και πολλες απαιτησεις (αλλωστε το θελω για ερασιτεχνικη χρηση) αλλα ρωταω κυριως αν αξιζει λογο του οτι εχει αυτοματο τσοκ αντι για κλειδι και αν αυτο ειναι τοσο αρνητικο ωστε να μην αξιζει ουτε τα 22 ευρω. Δηλαδη αν ειναι καλυτερα να δωσω καμια 15ρια ευρω ακομα και να παρω ενα που να χει τουλαχιστον τσοκ με κλειδι οπως π.χ. αυτο https://www.skroutz.gr/s/4315957/Einhell-TH-ID-1000E.html . Τι λετε?
  12. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Παιδια λιγο ασχετο αλλα θα σας κανω 2 ερωτησεις. Βλεπω οτι εχει προσφορα ο Κωτσοβολος το κρουστικο δραπανο https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/tools/drills/181171-black & decker-bdkh18b1sa-qw . Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν επειδη λεει οτι ειναι δραπανο κανει και σαν κατσαβιδι κι αν εχει δεξια κι αριστερη στρεψη, δηλαδη και βιδωνει και ξεβιδωνει. Επιπλεον θα ηθελα ν ακουσω τη γνωμη σας για το αν αξιζει να επιστρεψω το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-20-li-c3/p257220 και να παρω με τα χρηματα αυτα το B&D απ τον Κωτσοβολο. Κυριως το θελω για χρηση ως κατσαβιδι και λιγοτερο για καμια τρυπα στον τοιχο που και που. Ευχαριστω. Υ.Γ. τα μονα στοιχεια που βρηκα για το B&D ειναι απ το Γαλλικο site της εταιρειας http://www.blackanddecker.fr/fr-fr/products/power-tools/drills/perceuse-percussion-18v-2-vitesses--2-batteries-2ah-et-chargeur-rapide--20-accessoires-et-sac-de-rangement/bdkh18b1sa
  13. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αξιζει ή βγαζει καποια στιγμη αλλο καλυτερο? https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=6941
  14. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Εχει σημασια επισης αν τις εχω κουμπωμενες πανω στο εργαλειο ή οχι? Τι ειναι προτιμοτερο κατα τη φυλαξη?
  15. zmanos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Καλημερα. Χθες συζητουσα με φιλο ο οποιος ειναι πολυ πιο σχετικος απ οτι εγω με εργαλεια κλπ και μου ελεγε οτι οι μπαταριες λιθιου των επαναφορτιζομενων εργαλειων οπως π.χ. αυτη της σειρας Parkside X20v εαν δεν λειτουργουν συχνα και απλα καθονται, τοτε μεσα σε λιγοτερο απο χρονο ειναι ουσιαστικα για πεταμα καθως και να τις φορτισεις δεν κρατανε πλεον καθολου. Ισχυει κατι τετοιο κι αν οντως εχει αξιζει να εχεις επαναφορτιζομενα εργαλεια μονο αν τα χρησιμοποιεις συχνα? Ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.