Jump to content

Νίκολα

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Νίκολα's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Η ευρώπη μας έφερε εδώ που είμαστε?? Αν δεν ήταν η ευρώπη θα ήμασταν μια μεγάλη αλβανία, δεν θα υπήρχαν δομές σχολεια νοσοκομεία αεροδρόμια δρόμοι και ότι άλλο ακόμα μπορείτε να φανταστείτε... 40 χρονια δίνει χρήμα με την σέσουλα. η διαχείριση η δικη μας με όλα αυτά που πάει τα γνωρίζετε δεν αναφερθώ, εμείς σκάψαμε το λάκκο μας και πέσαμε μέσα! Και καλά που μας φέρθηκαν!! Την πραγματική πορεία της ευρώπης, πια θα είναι η εξέλιξη δεν την ξέρω. ΤΟ μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι η Ελλάδα είναι η Ευρώπη, ΑΝ η Ελλάδα δεν υπάρχει αύριο σαν ελλάδα στην ευρώπη, ΤΟΤΕ όλα σωριάζονται. Kαι αυτό η βρυξέλλες το ξέρουν! Τώρα, αν θα ανήκει η ελλάδα του 2050 στους έλληνες αυτό είναι άλλο καπέλο ας προσέχαμε, ίσως είναι και καλύτερα να μας διοικούν ξένοι αφού εμείς δεν είμαστε ΙΚΑΝΟΙ.
  2. 7 χρόνια καθημερινής δουλειάς και με τις ίδιες μπαταρίες?? Εύγε!! Εγώ τα θεωρώ αναλώσιμα εργαλεία θα πέσουν θα σπάσουν οι μπαταρίες πάνω από 2 χρονια το ΠΟΛΥ δεν κρατάνε με σχεδόν καθημερινή χρήση συνήθως από μπαταρίες μένω.! Αγοράζω μόνο bosch γιατί βρίσκω στο web πολύ εύκολα μπαταριες να αγοράσω και original και ιμιτασιόν
  3. Τεστ τεστ φφφφ τακ τακ τακ ακούει κανείς? Ένα δύο φφφφ φφφφ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.